Om Bergeå Kem-Vattentvätt

Vi är ett fullserviceföretag som tvättar allt: arbetskläder, garderobskläder, mattor, gardiner, täcken, vittvätt m.m. Välkommen!

Bröllop & balkläder

Hade ni en rolig tillställning igår? Lämna in kläderna till oss så blir det som nya. Har ni fått svåra vinfläckar eller andra fläckar på era fin kläder, var lugn bara. Lämna dem till oss så fixar vi det på nolltid. Tvättvätskan och tvättförstärkaren som används löser smuts och fett på ett skonsamt sätt utan någon större förändring på textilen, vitt skall vara vitt.

Arbetskläder

Ställer ert företag högra krav på ren och fräsch klädsel? Då är vi rätt företag för er. Vi tvättar alla sorters arbetskläder allt i från butik, tandläkare, restauranger och Industritvätt. Vi säkerställer att ni alltid ger ett rent och fräscht intryck hos era kunder.

Mattvätt

Behöver era mattor en uppfräschning? Du som kund kan med förtroende lämna dina mattor till oss på Bergeå med vetskapen om att de kommer att tas om hand om på bästa sätt. Vi tvättar alla slags mattor, från trasmattan till de finaste äkta mattorna, alla lika varsamt och med samma omtanke. Mattorna tvättas med kemtvätt, vattentvätt och plantvätt, efter tvätt synas alla mattor och paketeras.

VILL NI HYRA ENTREMATTOR? KONTAKTA OSS!

Sanering & Skadegods

Vi tillmötesgår stora krav på kunnande hos våra medarbetare då det gäller klassificering, tvätt, och sanering av skadegods. Det som borgar för en bra och trygg restvärdeshantering av skadegods är vårt höga arbetsgivaransvar och vetskapen om att vi sorterar ut godset under eget tak utan mellanhänder.

Vårt miljöarbete

Vi använder oss av moderna kemtvättsmaskiner med ett slutet system och egna reningsverk. All smuts och avfall som kan tänkas bli samlas ihop och skickas till en av myndigheterna godkänd avfallsanläggning, Ragnsells AB i Borlänge, inget går ut i avloppet. Vi slösar heller aldrig på tvättmedel eller vatten och vi använder miljöanpassade kemikalier, märkta ”Bra miljöval”, allt för en minimal påverkan på miljön. Tvättvätskan och tvättförstärkaren som används löser smuts och fett på ett skonsamt sätt utan någon större förändring på textilen, vitt skall vara vitt. Bergeå håller sig alltid uppdaterade inom forskningen av nya tvättvätskor för kemtvätt för att alltid kunna stå i framkant när det gäller nyutvecklingen av nya tvättmetoder.​

Bergeå Kem-Vattentvätts utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Bergeå Kem-Vattentvätt Mattrengöring, möbeltvätt, Falun - 1
  • Bergeå Kem-Vattentvätt Mattrengöring, möbeltvätt, Falun - 2
  • Bergeå Kem-Vattentvätt Mattrengöring, möbeltvätt, Falun - 3
  • Bergeå Kem-Vattentvätt Mattrengöring, möbeltvätt, Falun - 4
  • Bergeå Kem-Vattentvätt Mattrengöring, möbeltvätt, Falun - 5

Bergeå Kem-Vattentvätt, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnBergeå Kem & Vattentvätt AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande16.10.1986
Org.nr:5562844117
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch96012 Konsumenttvätt, 96090 Övriga konsumenttjänster

Exekutiva befattningar/Administration

Sven Kristian George BergeåVerkställande direktör
Sven Kristian George BergeåLedamot
Karin Marika BrücknerSuppleant
Ronny Joakim KarlssonHuvudansvarig revisor

Möjliga telefonnummerformat

0232626002-32 62 60023-262 600231272002-31 27 20023-127 2002431002502-431 00 25024-31 00 250243-100 25