Se på karta

bensinstationer, bemannade 

gav 44 företag inom detta område

Circle K, Kortebovägen

Öppet

Hulukvarnsgatan 255311 Jönköping
logo

En modern Circle K station med en av Sveriges skonsammaste och bästa biltvättar, alla typer av uthyrningssläp. Fräsch butik, även mycket snabbmat med allt från sallader och baguetter till goda hamburgare. Välkommen önskar Daniel med personal.

Preem

Öppet

Hamngatan 393431 Kåge
logo

Välkommen till din automatstation! Preem har cirka 400 automatstationer runt om i Sverige för dig som vill tanka snabbt, enkelt och billigt. Anslut ditt bankkort eller ansök om Preem-kort idag för att tanka billigare!

Preem Haga

Hagavägen 2785643 Sundsvall
logo

Preem är Sveriges största drivmedelbolag. Vår högt ställda vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle.

Gulf Idre

Öppet

Byvägen 2479771 Idre
logo

Gulf Idre - Din lokala bensinstation med hög service och stort utbud av tjänster!

Gulf

Spångbro 14870 Sorunda
logo

Nu syns Gulfs servicestationer längs de svenska vägarna igen och det är en återkomst präglad av både nytänkande och historiskt arv. Varje Gulfstation är unik eftersom varje ort där vi finns är unik! Vi är en obemannad station

Brandbergs Butik & Drivmedel AB

Öppet

(1)

Leverstadsvägen 654235 Mariestad
logo

OKQ8 är ett av Sveriges största drivmedelsbolag. Det är ett svenskt aktiebolag med två ägare som äger hälften av aktierna vardera. OKQ8 har ett stationsnätverk med ca 700 stationer över hela landet och ytterligare drygt 70 anläggningar för tung trafik. Vi bedriver detaljhandel och erbjuder ett komplett produkt- och tjänsteutbud för både bilen och bilisten samt närbutikskoncept med dagligvaror, kioskprodukter och snabbmat.

Lådnamacken

Svartsö Lådna 52713033 Gällnöby
logo

Vår minilivsbutik tillhandahåller drivmedel, livsmedel, gasol, båttillbehör samt driver ett enklare café. Välkommen!

Circle K

Jönköpingsvägen 657697 Vrigstad
logo

Circle K Sverige AB har cirka 770 drivmedelsstationer anpassade för både personbilar och tung trafik. Av dessa är 300 fullservicestationer där vi erbjuder drivmedel som tar dig längre, fräsch och näringsriktig mat, gott ekologiskt kaffe på nymalda Fairtrademärkta bönor, biluthyrning, biltvätt och spolarvätska på pump.

Lofab i Hamburgsund AB

Parkvägen 1345745 Hamburgsund
logo

Klimpfjällshandlarn

Kultsjövägen 191298 Klimpfjäll
logo

Välkommen till Handlar´n! Vi finns över hela landet med runt 240 butiker. Vi vill att du ska hitta det du behöver hos oss och att du alltid känner dig välkommen!Hos oss är färskvaror fokus och vi vill erbjuda dig tillgänglighet och närhet både till varor och tjänster, såväl i citykärnan som på landsbygden. I många fall fungerar även den lokala butiken som en social mötesplats.

Preem Vä / Trobäcks B/S

Öppet

(5)

Kung Knuts väg 4929165 Kristianstad
logo

Välkomna till Trobäcks i Vä! Vi kan hjälpa dig att kolla oljan, byta lampor samt erbjuda en fräsch salladsbar där du själv plockar dina favoriter.

Haralds Jung

Öppet

(5)

Jung JUNGATORP 153592 Kvänum
logo

Circle K

Öppet

(4.5)

Storgatan 1864730 Mariefred
logo

En modern Circle K station med en av Sveriges skonsammaste och bästa biltvättar, alla typer av uthyrningssläp. Fräsch butik, även mycket snabbmat med allt från sallader och baguetter till goda hamburgare. Varmt välkommen in till oss!

Bensinstation Sökord

En modern Circle K station med en av Sveriges skonsammaste och bästa biltvättar, alla typer av uthyrningssläp.

Visa mer

Br. Larssons Bilverkstad AB

Öppet

Mariestadsvägen 2154335 Tibro
logo

Välkommen till Bröderna Larsson Bilverkstad.Med vår breda erfarenhet, kompetens och korta väntetider kan vi erbjuda dig högklassig service och hjälp. Vi reparerar bilar av alla märken och tar oss gärna an alla jobb, stora som små. Vare sig du behöver lämna in din bil för den årliga servicen, en omfattande reparation eller ett däckbyte, är vi redo att göra jobbet åt dig och därmed se till att din bil är i gott skick och kan rulla på vägarna.

Kopparbergsmacken AB

Öppet

Bergmästaregatan 1471431 Kopparberg
logo

Macken Kopparberg bedriver verksamheter inom ett flertal segment.Servicestation, café/mat, reservdelar, tillbehör, gasol, hyrkärror, däckservice, bilverkstad samt biltvätt.Företagets ledord är: God kundservice & kundnöjdhet!!

AD Bilverkstad Höllviken

Öppet

Kungstorpsvägen 423632 Höllviken
logo

AD Bilverkstad är en auktoriserad verkstad som erbjuder konkurrenskraftiga priser och har erfaren kundservice! Vi har duktiga bilmekaniker som hjälper dig med allt som rör din bil; service, reparation och underhåll!Hos oss kan du köpa gasol, däck till din bil och hyra släpvagn. Preem automatstation ligger i anslutning till verkstaden!

Emab AB

Sjöängsvägen 919272 Sollentuna
logo

Emab - den fria handlarens självklara val för lönsam butiksdrift. Emab är organisationen för alla entreprenörer som driver fristående trafikbutik. Vår affärsidé är kortfattat att Emabs butiker ska vara kundens lokala och personliga butik, både hemma och på väg, där det lokala och det centrala samspelar till kundens nytta. Det är unikt i trafikbutiksbranschen!

Preem

Öppet

Mäster Bonggatan 429154 Kristianstad
logo

Preem är Sveriges Största drivmedelsbolag. Vår högt ställda vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle.

Frendo

Öppet

(5)

Järnvägsgatan 259897 Mariannelund
logo

I Frendobutikerna har service en extra tyngd. Varje kund tas emot av trevlig kunnig och engagerad personal. I Frendokedjan satsar vi på ett bassortiment från branschens ledande leverantörer vilket innebär starka varumärken samt bygger vidare på de lokala behoven. Hos FRENDO är vi vänner med orten och täcker de behov som finns just där

Trafikbutiken I Grisslehamn AB

Öppet

Grisslehamnsvägen 62276456 Grisslehamn
logo

Öppet alla dagar 06.00- 19.00. Sommartid 06.00-20.00. Sista macken före Åland.

Din-X

Bjursundsvägen 5759470 Loftahammar

Macken I Smebacken AB

Öppet

Nya ågatan 1077732 Smedjebacken

Frendo

Öppet

Norra Oskarsgatan 7957732 Hultsfred

Circle K

Mellersta Vägen 26737 Bjuv

Gulf

Edeforsvägen 4196178 Harads