Om Benny Skogsvård AB

Bennys Skogsvård arbetar främst inom Örebro län och vi hjälper er med såväl stora som små uppdrag. Det kan gälla allt ifrån att röja, hugga och plantera skog till att utföra arbeten i naturreservat. Vi är specialister på att fälla träd som utgör en fara, som t.ex. träd som behöver tas ner i tätbebyggda villaområden.

Certifierade för ABC- och E-motorsågskort

Bennys Skogsvård har lång erfarenhet av avancerad trädfällning, full ansvarsförsäkring och är certifierade för ABC- och E-motorsågskort. Det innebär att du med trygghet kan vända dig till oss för de flesta uppdrag. Behöver du hjälp att motorsåga från skylift? Kontakta oss!

RUT-avdrag med 50% på arbetskostnaden

Som privatperson har du rätt till RUT-avdrag för trädfällning, beskärning av träd, klippning av häckar, buskar, gräs, rensning av ogräs med flera arbeten.

Skogsvård och trädgårdsarbete

Letar du efter någon som kan hjälpa dig att ta hand om skogen och trädgården? Då är du välkommen till Bennys Skogsvård. Vi erbjuder röjning, trädfällning, avancerad trädfällning, plantering, hyggesrensning, underröjning, brandvakt och eftersläckning, betesröjning och rågångsmålning samt trädgårsarbeten såsom gräsklippning, trädbeskärning med mera.

Bennys Skogsvård har mer än 20 års erfarenhet av skogsvård och trädvård.

Vi utför arbeten året runt för skogsbolag, kommuner, privatpersoner, Länsstyrelsen i Örebro län med flera.

Företaget har all maskinell utrustning som krävs för uppdragen, såsom röjsågar, trimmer, motorsågar, miniskotare och traktor med driven huggarvagn.

Vi är specialister på svåra uppdrag där det krävs att man sågar manuellt med motorsåg. Som till exempel när vi arbetade för Lekebergs kommun i projekteringen av ett nytt område för bostäder.

På området där de nya bostäderna skulle vara växte många gamla och kraftiga träd, så grova att skogsmaskinerna inte klarade att fälla dem. Den här typen av uppdrag passar oss bra.

Miljö och kultur

Vi arbetar systematiskt med att anpassa verksamheten för att minska vår miljöpåverkan och våra maskiner är miljöklassade. Maskinerna körs på miljöbensin eller batteridrift. Personalen har adekvat utbildning och under 2020 har alla förnyat sina Kultur- och Naturvårdskort hos Skogsstyrelsen. Vi utför årligen skogsvård åt skogsbolag som är certifierade och ställer höga krav, vilket har gett oss goda kunskaper i kulturmiljövård. Under år 2020 var vi en av entreprenörerna som arbetade med att färdigställa Våtmarken Lindbomossen. Vi röjde och högg i området som krävde motormanuella arbeten.

Medlem i MR Örebro

Vi är medlemmar i MR Örebro som arbetar med entreprenad, bemanning och Jord & Skog i Örebro län. MR Örebros kunder finns inom både offentlig och privat verksamhet.

Samarbete med Hirsikangas Gräv & Schakt AB

Hirsikangas Gräv & Schakt utför allt från anläggning av våtmarker och trädgårdar till skogsvägsbyggen, exploateringsområden och utbyte av rörbroar.

Benny Skogsvård ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Benny Skogsvård AB Skogstjänster, Askersund - 1
  • Benny Skogsvård AB Skogstjänster, Askersund - 2
  • Benny Skogsvård AB Skogstjänster, Askersund - 3
  • Benny Skogsvård AB Skogstjänster, Askersund - 4
  • Benny Skogsvård AB Skogstjänster, Askersund - 5

Kategorier

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

070672473107-067 247 31070-672 47 310706-72 47 31070-6724731