Om Bennets Möbel och Tapetserarverkstad AB

EN MODERN TAPETSERARVERKSTAD I HALMSTAD Besök vår butik så berättar vi mer och hjälper dig i dina val för att tapetsera om dina möbler. Vi är en modern tapetserarverkstad som finns på Fladje gård i Eldsberga. Vi har en stor ljus lokal och erfaren personal. Hjärligt Välkomna!

Omklädsel

Har du ärvt en gammal fåtölj av din mormor eller fyndat en stol på loppis? Äldre möbler är oftast tillverkade av massivt trä och med stoppning av fin kvalité men vissa saker behöver bytas ut eller lagas efter några år.

Vi utför omklädsel på allt från stolar till soffor, husvagnsdynor båtdynor, bilsäte m.m. Ring eller maila oss och berätta vad du behöver hjälp med. Eller varför inte besöka vår butik, där kan du visa upp en bild eller ta med dig möbeln. Så tittar vi över den och gör en bedömning på vad som behöver göras. Vi visar olika tyger och du kan låna med dig några hem för att se dem i rätt miljö. Därefter planerar vi in jobbet och beställer tyg.

Stoppning

Vi arbetar både med traditionella och moderna stoppningsmetoder och -material, allt efter möbelns ålder och typ, i samråd med dig som kund!

Oftast har äldre möbler en stoppning av hög kvalité som håller i många, många år, men med tiden kan det behöva lagas eller göras om. Vi hjälper dig välja den typ av stoppning som passar bäst till möbeln.

Har du köpt en soffa eller stol som bara har några år på nacken men polyetern är nersutten, då kan vi byta till ny. Eller fylla på med mer dun i dina dunplymåer.

Trä

Behöver träet fräschas upp? Vi rengör och ytbehandlar mindre träytor så som ben och armstöd. Vi kan även limma och förstärka stommen om den är ostabil.

Vill du ha möbeln målad eller lackad? Vi har nära samarbete med en målarfirma som utför alla typer av utbehandlingar på trä.

Gardiner

Med ett fint utbud av gardintyger, syr vi gardiner efter dina önskemål. Öljettlängder, gardinkappor, mörkläggningsgardiner osv. Du kan även beställa gardinstänger, skenor m.m. av oss.

Dessutom erbjuder vi hembesök för att mäta och ge tips vad som skulle passa hemma hos just dig. Och självklart monterar vi allt på plats i ditt hem om så önskas!

Gör det själv

Vill du själv klä om dina stolar eller en fåtölj. Vi har tygerna och materialet du behöver. Gör det själv och lär dig något nytt längs med vägen.

Besök vår butik så guidar vi dig genom val av tyg och material. Vi har sadelgjord, stoppning, möbelspik och allt annat som kan behövas.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Bennets Möbel och Tapetserarverkstad AB Gardiner, gardinuppsättningar, Halmstad - 1
  • Bennets Möbel och Tapetserarverkstad AB Gardiner, gardinuppsättningar, Halmstad - 2
  • Bennets Möbel och Tapetserarverkstad AB Gardiner, gardinuppsättningar, Halmstad - 3
  • Bennets Möbel och Tapetserarverkstad AB Gardiner, gardinuppsättningar, Halmstad - 4
  • Bennets Möbel och Tapetserarverkstad AB Gardiner, gardinuppsättningar, Halmstad - 5
  • Bennets Möbel och Tapetserarverkstad AB Gardiner, gardinuppsättningar, Halmstad - 6
  • Bennets Möbel och Tapetserarverkstad AB Gardiner, gardinuppsättningar, Halmstad - 7
  • Bennets Möbel och Tapetserarverkstad AB Gardiner, gardinuppsättningar, Halmstad - 8
  • Bennets Möbel och Tapetserarverkstad AB Gardiner, gardinuppsättningar, Halmstad - 9
  • Bennets Möbel och Tapetserarverkstad AB Gardiner, gardinuppsättningar, Halmstad - 10

Bennets Möbel och Tapetserarverkstad AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnBennets Möbel och Tapetserarverkstad AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande20.11.2020
Org.nr:5592846066
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital25000
Omsättn.intervall1500 - 2999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch95240 Reparation av möbler och heminredning, 13921 Sömnad av gardiner, sängkläder och linnevaror, 46440 Partihandel med glas och porslin, rengöringsmedel, 46499 Partihandel med övriga hushållsvaror, 85599 Diverse övrig utbildning

Exekutiva befattningar/Administration

Daniella Anna Gertrud HåkanssonLedamot
Kim Patrik HåkanssonSuppleant

Möjliga telefonnummerformat

03510841603-510 84 16035-10 84 160351-084 16