Om företaget

Bengtssons Smide AB är ett familjeägt företag med lång erfarenhet inom smidestillverkning och produktutveckling. Vi drivs av lusten att få vara med och skapa gedigna produkter baserade på våra kunders behov. Vi är proffs på det...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
08-510 120...
Adress

Ekbacken

18770 Täby


Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Bengtssons Smide AB är ett familjeägt företag med lång erfarenhet inom smidestillverkning och produktutveckling. Vi drivs av lusten att få vara med och skapa gedigna produkter baserade på våra kunders behov. Vi är proffs på det vi gör och stolta bärare av vårt företags gedigna historia med över 100 års branschkunskap. Vi arbetar i stål och rostfritt samt aluminium och har ett brett sortiment av balkar, rör och plåt som vi kapar och anpassar direkt efter kundens önskemål.

Bengtssons Smide

Vi anser att våra medarbetare är de bästa i branschen, de har ett stort och värdefullt yrkeskunnande. De förstår värdet av att lyssna på kunden. De anpassar produkten, ritningen eller konstruktionen efter kundens behov och genomför uppdraget med stor yrkesstolthet, alldeles oavsett storlek på projektet.

En förutsättning för att vi ska kunna erbjuda ett konkurrenskraftigt och kvalitativt smidesuppdrag är att vi arbetar med de senaste verktygen inom konstruktion samt med en modern maskinpark.

Genom åren har vi byggt ett starkt nätverk av mycket kunniga samarbetspartners. Genom dem kan vi erbjuda alla typer av ytbehandlingar, som till exempel lackering och varmförzinkning, vi kan även vid behov ombesörja transporter.

Våra tjänster

Verksamheten på Bengtssons Smide riktar sig främst till företagskunder. Våra uppdrag handlar ofta om att konstruera och skapa lösningar på olika problem och behov. Det kan till exempel vara att bygga ett stativ för scenerier på teatern, hjälpa byggbolag med smide till trappor och grindar eller renovera delar av en spårvagn åt Storstockholms lokaltrafik.

Det är uppdrag som kräver kunskap och erfarenhet, uppdaterad och modern maskinpark, mängder med nyfikenhet och skaparglädje samt en mycket god förmåga att lyssna på kunden. Vi hjälper till med allt - från enkla detaljer till avancerade konstruktioner.

Bengtssons Smide ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Bengtssons Smide AB

Omsättning

13 944 tkr

Vinstmarginal

17.50 %

Anställda

17

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Bengtssons Smide AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Karl Bengtssons Smide Aktiebolag

Org.nr:

5561410340

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

25110 Industri för metallstommar och delar därav

33110 Reparationsverkstäder för metallvaror

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

10.11.1970

Exekutiva befattningar/Administration
Niclas Bo Olsson

Verkställande direktör

Visar 4 av 8
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0851012069

08-510 120 69

085-101 20 69

0851-01 20 69

085-1012069