Om företaget

Jag är psykolog och psykoterapeut med 30 års erfarenhet och arbetar med psykodynamisk psykoterapi. Det innebär att jag främst fokuserar på omedvetna motiv och konflikter som gör att man får psykologiska symtom. Detta kan vara...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
070-826 14...
Adress

Österportsgatan 4A

21128 Malmö

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Om oss

Jag är psykolog och psykoterapeut med 30 års erfarenhet och arbetar med psykodynamisk psykoterapi. Det innebär att jag främst fokuserar på omedvetna motiv och konflikter som gör att man får psykologiska symtom. Detta kan vara ångest, depression, sömnproblem, skräck m.m.

Min mottagning

Syftet är att tillsammans med klienten utforska orsakerna till lidandet. Ökad medvetenhet om dessa leder till ökad förståelse för de egna reaktionerna på tex smärtsamma upplevelser och svårigheter i relationer till andra.

Det psykoterapeutiska samtalet styrs av klienten, dvs hans/hennes behov av att tänka kring ett tema som styr sessionen, det finns inget "rätt" eller "fel" , "viktigt" eller "oviktigt"ämne att ta upp.

Mitt bidrag är att med hjälp av mina kunskaper och erfarenheter lyssna på rätt nivå, dvs på den omedvetna kommunikationen och associationerna, samt att ge tillbaka dessa i form av tolkningar.

Benér Graff, Charlottes utvalda länkar

Omdömen

A

Anonym

Mer än ett år sedan

Mycket duktig och kunnig! Jättebra! jag har fått hjälp äntligen.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0708261423

07-082 614 23

070-826 14 23

0708-26 14 23

070-8261423