Om Bei Shang Restaurang

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Bei Shang Restaurang, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
ArbetsgivaravgiftNej
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för momsNej
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Bei Shang Restaurang

Anonym

mer än ett år sedan

Underbar mat och buffé! Har aldrig ätit något liknande inom speciellt Sushi buffé. Fräsch inredning och trevlig personal. Tipsar verkligen om detta ställe!

johan

mer än ett år sedan

absolut bästa bud i uppsal .tre buffé i en pris bara 129:-.bra mat och goda service. bra ställe att rekommendera.

Icefire

mer än ett år sedan

Förr brukade East City ha en jättebra mongolisk buffé, men kass service. Nu har de bara kinesisk buffé samt sushi, men maten är inte värd priset. Maten är dålig och stämningen i lokalen är usel!

Svar från företaget

om du kommer kollar på vårt buffé nu,kommer du se skillnaden.mycket bra omdöme för mat som vi har fått från kunderna.

Anonym

mer än ett år sedan

Har bott i Uppsala i flera år och har aldrig ätit sån dålig mat. Ska aldrig gå dit igen. Stans värsta restaurang helt enkelt.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Kommer hit en gång i veckan nästan för att äta deras underbara buffé! Deras sushi är god och fräsch och byts ut när den ska fastän det inte tagit slut. Jätte trevlig personal också, kunde vart billigare då man är student kanske, eller att läsk kunde ingå men så gott som det är är man villig att betala.
Sushi-bitarna kanske kunde vart lite större.
Annars finns inget att klaga på.

Phillip

mer än ett år sedan

Det kostade en del men nöjd blev jag. Hade troligen inte varit värt om jag betalade själv. Har man pengar så rekommenderar jag stället. 120:-för en liten buffé.

Anonym användare

mer än ett år sedan

hur tusan kan de här stället kalla sig för restaurang ? otrevlig personal, varm sushi, ljummen mat i övrigt och som smakar peck... å sen är lokalen hur stel å trist som helst. ingen atmosfär över huvud taget. näääee, det här kan man verkligen inte rekommendera till nån annan. gå inte hit !!!! betyg -1, med minus framför!

Carina

mer än ett år sedan

har varit där flera gånger har tyckt att det har varit mycket varition och god sushi. Skulle behöva byta kina maten till lite andra rätter ibland. Kommer att fortsätta att gå it..Rekomenderar denna!!

Kategorier

Kategorier saknas

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

01815488401-815 48 84018-15 48 840181-548 84