Se på karta

behandlingshem, omsorgsverksamhet, utredningshem 

gav 9062 företag inom detta område

Södra förstadsgatan 1321143 Malmö
logo

Ernst Dahlquist är socionom, legitimerad psykoterapeut och handledare. Han har arbetat i många år inom vuxenpsykiatrin och barnpsykiatrin. Sedan 2008 bedriver han privat verksamhet. Ernsts psykoterapeutiska utbildning är psykodynamisk, men han har också ingående kännedom om systemisk familjeterapi, anknytningsteori och mentalisering. Förutom individuell psykoterapi och krisbearbetning för tonåringar och vuxna erbjuder han konsultationer, föräldrastöd och handledning -också för par och familjer.

Lindetorpsvägen 1112163 Johanneshov
logo

Barn och familjejouren erbjuder evidensbaserad behandling för utsatta barn.

Hillringsberg KUBA 67197 Glava
logo

Ett behandlingshem för själen!När du landat hos oss dröjer inte utvecklingen. Stillheten startar en förändring, en rörelse i det som nyss var bedövat. Belöningen blir ett liv i värdighet, tacksamhet och tillit.

Jag är legitimerad Psykoterapeut med lång erfarenhet inom yrket. Mitt arbetssätt är eklektiskt vilket innebär att jag använder mig av olika tekniker bla KBT, affektfokuserad terapi, mentalisringsbaserad- och psykodynamiskterapi samt systemisk par och familjeterapi. Specialisering finns i juridik bl.a. familjerätt och socialrätt samt barnpsykologi.Handledning och utbildning erbjuds till privata företag, kommuner och regioner samt till familjehem och kontaktfamiljer.

Sparrevägen 230266 Halmstad

Välkommen tillSällskapet Länken HVB hem.Länken är en ideell organisation, medlem av Länkarnas Riksförbund.Föreningen bildades den 16 september 1951.Vi driver en konvalescentavdelning för missbrukare som vill få till stånd en förändring av sitt liv. Avdelningen har 10 platser.Vidare har vi en utslussningsavdelning med 12 platser.Vår verksamhet bygger på principen:Som du själv har blivit hjälpt skall du hjälpa andra.

Blombackan Rehabilitering är ett heldygnsboende för avgiftning av personer med alkohol, narkotika och läkemedelsberoende från 18 år och uppåt. Vi erbjuder dig som privatperson, arbetsgivare och vårdgivare abstinensbehandlingar enligt evidensbaserade metoder.

Hammarnäs 13083791 Mattmar

På Per-Olsgården erbjuder vi bekvämt boende i familjär miljö med självhushåll. För grupper kan helpension ordnas vid förfrågan. Vallbo ligger mitt i Vålådalens naturreservat och är utgångspunkt för många fjällturer. Lederna tar dig till fjällområden som Lunndörren, Anaris, Issjödalen, Pyramiderna och Ottsjö.

Personligt ombud är ett stöd i vardagen för dig som har en psykisk funktionsnedsättning som är omfattande och långvarig. Har du svårt i kontakter med myndigheter eller att få den hjälp du är berättigad till? Personligt ombud kan vara dig behjälplig. Du kan kontakta oss själv eller så ber du någon annan om hjälp med kontakten, så hör vi av oss till dig.

Regnbågsvägen 744173 Sollebrunn
logo

Vi erbjuder ett varmt och personligt boende för vuxna personer med psykisk funktionsnedsättning. Med ett professionellt bemötande får personen här möjlighet att med egna resurser växa och utvecklas utifrån sina förutsättningar. Målet är ett självständigt liv med så hög livskvalitet som möjligt.

Sofiagatan 2127432 Skurup
logo

Välkommen till HundStund! Hundsalong och Vårdhund i Skurup. Här sätter vi välmående och trygghet först❤

Heleneborgsgatan 1411732 Stockholm
logo

Ett litet enmansföretag med stor erfarenhet och hög kompetens.Erfarenheten att trampa upp sin egen livsstig och efter en gedigen kunskapsinhämtning vill jag hjälpa andra människor. Alkohol, narkotika, tabletter, shopping eller spel - allt kan missbrukas och rasera liv, ditt eget och dina nära.Vi möts i en välkomnande liten lokal på Södermalm eller digitalt i ditt hem.

Marinvägen 385633 Sundsvall
logo

Vi är det lilla bolaget med stort hjärta som sätter ditt behov av hjälp och omsorg i första rummet. Det är dina behov som styr vårt arbete inom ramen för beviljade insatser. Vi som företag kommer att utse en kontaktperson som har det löpande ansvaret för att du får den hjälp och omvårdnad du är beviljad. Kontinuitet, personkemi och respekt, samt professionellt bemötande är av största vikt för oss.

Högövägen 1057173 Stensjön
logo

Vår ambition är att göra det möjligt för våra boende/klienter och vår personal att uppleva välbefinnande, meningsfullhet och trygghet i tillvaron. Vi vill skapa förutsättningar för alla att få sina behov och önskemål uppfyllda. Vi ska så långt som möjligt slå vakt om de boendes/klienternas rätt att utforma sina liv såsom de själva önskar. Syftet är att alla som arbetar i SHG ska kunna leva upp till denna vision.

(4.5)

Östersala 10273391 Sala
logo

Stall Östersala har stallplatser lösdrift, avel, träningar i hoppning och markarbete privat eller i grupp, skrittband, fölboxar med övervakning mm. Vi är ett glatt gäng på gården med god service och mångårig erfarenhet!

Flottiljvägen 2039241 Kalmar
logo

Swea Familjehem erbjuder familjehemsplaceringar till barn, ungdomar, vuxna och familjer. Vårt arbete präglas av våra ledord trygghet, omtanke och utveckling och finns genomgående i alla delar av verksamheten.Vi eftersträvar alltid att ha ett nära samarbete med våra uppdragsgivare och vi är måna om att de ska känna stort förtroende i att anlita oss som konsulentstödd verksamhet. Vi har ett familjärt och förtroendefullt samarbete med våra familjehem.

Arneberga 12759291 Vadstena
logo

Unik lokal för bröllop, fest och konferens. Medtag egen mat & dryck.

Aspvägen 10B79252 Mora
logo

Hinriksgården är en bostad med särskild service för personer över 18 år med psykiatrisk diagnos eller neuropsykiatriska funktionshinder. Hinriksgården har 12 platser, där varje boende har en egen lägenhet. Gemensamma utrymmen i form av kök, samvarorum och personalrum finns centralt placerat på gården.

Holmgatan 877672 Långshyttan