Om Begravningsbyrån i Älvsjö

Vi är den personliga och familjära arrangören för både borgerliga och religiösa begravningar. Vi är i huvudsak verksamma i Stockholm och Södermanland. I ett förtroendefullt samarbete med Era anhöriga tar vi hand om de praktiska frågorna vid en nära anhörigs bortgång.

Om oss

Vi är en familjär byrå som startade 2008. Vi är tre stycken som jobbar på kontoret som ligger nära Älvsjö station.

Vi månar om det personliga mötet, antingen vid ett besök eller via telefon. Det är viktigt för oss att kunna diskutera med och lyssna på er för att hjälpa er och kunna vägleda er genom era val. För att kunna skapa trygghet för er ser vi till att alla på kontoret är insatta i ert ärende gällande begravningen. Detta för att ni ska kunna få hjälp av vem som helst när ni ringer eller besöker oss.

Förutom att arrangera begravningar jobbar Louise även som borgerlig officiant och har hand om Begravningsbyrån i Ulriksdal.

Om det inte är vi själva som är ute som representant på begravningarna så kan det hända att ni få träffa Raimo eller Lászlo.

Begravningsbyrån i Älvsjös utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Begravningsbyrån i Älvsjö Begravningsbyrå, Stockholm - 1
  • Begravningsbyrån i Älvsjö Begravningsbyrå, Stockholm - 2
  • Begravningsbyrån i Älvsjö Begravningsbyrå, Stockholm - 3
  • Begravningsbyrån i Älvsjö Begravningsbyrå, Stockholm - 4
  • Begravningsbyrån i Älvsjö Begravningsbyrå, Stockholm - 5
  • Begravningsbyrån i Älvsjö Begravningsbyrå, Stockholm - 6
  • Begravningsbyrån i Älvsjö Begravningsbyrå, Stockholm - 7
  • Begravningsbyrån i Älvsjö Begravningsbyrå, Stockholm - 8

Begravningsbyrån i Älvsjö, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
ArbetsgivaravgiftNej
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för momsNej
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Begravningsbyrån i Älvsjö

Kim Cheung

mer än ett år sedan

Vi har blivit jättebra mottaget och dom kan sitt jobb förklarar varje detalj hur allt fungerar utan stress!......
Dom har hanterat så galant från början till slut rekommenderar varmt
till nån som behöver en begravning byrå som vet vad dom gör!....
Jag vill säga till Sussane & Roger
Tack.för allt hjälp fast sorgen va tung så löste vi allt tillsammans!...

Bert-Olof Pettersson

mer än ett år sedan

Vi fick ett varmt bemötande redan från första stund i en för oss svår situation. Mycket professionell och kompetent personal samt mycket lättsam att arbeta tillsammans med. Vi rekommenderar Begravningsbyrån Älvsjö å det varmaste.

Kenth Lundin

mer än ett år sedan

Vi fick ett mycket varmt bemötande / intryck redan vid första telefonkontakten dom har varit mycket hjälpsamma vid tel/mail o gett oss råd inför begravningen sedan har allt skötts perfekt från deras sida sedan min far Eino tagit sista tåget.Rekommenderar varmt Älvsjö Begravningsbyrå

Michel Jezewski

mer än ett år sedan

Kan varmt rekommendera Begravningsbyrån i Älvsjö. Ett proffsigt och varmt deltagande många goda och bra råd i en svår tid innan begravningen. Dessutom väldigt trevliga att prata med och deras tjänster känns mycket prisvärda.

krängta

mer än ett år sedan

sämsta boupptäckare jag fått erfarenhet av genom bekants bouppteckning ! varning !!!

Svar från företaget

Under 2010 förrättade vi ca 75 bouppteckningar. Det känns väldigt tråkigt att läsa "krängtas" omdöme. Vår uppgift är att upprätta en korrekt bouppteckning och tillgodose samtliga dödsbodelägare. Detta görs genom verifierbara dokument och information, som lämnas till oss.Ibland kan detta ta tid att få in.Dödbodelägrna behöver också vara överens.
Samtliga våra boupppteckningar har godkänts av Skatteverket. En bouppteckning kan förenklat ses som en deklaration av dödsboets tillgångar, skulder och delägarskap. Här borde ingen konflikt kunna uppstå.
Vi kan bara beklaga åsikten om oss. Vi tycker dessutom att det är ledsamt, att vi inte fått ta del av kritiken direkt ifrån vår uppdragsgivare.
Vänligen,
Roger Uller

Mathias

mer än ett år sedan

är det att leta bland alla olika begravningsbyråer som finns.
Jag gick på ren intuition och blev INTE besviken.
Seriöst och tryggt kändes det ifrån första kontakt.
Företaget var behjälpliga med alla frågor både före och efter ceremonin.
Jag kan inte tro att jag skulle kunna ha fått bättre hjälp ifrån något annat företag, dessutom - mycket prisvärt!
Om jag skulle hamna i denna situation igen, så känner jag inte någon tvekan inför vilket företag jag skulle vända mig till för att få hjälp.
Varma rekommendationer ifrån mig.

Saana Schiappacassi

mer än ett år sedan

Extremt kunnig och högklassig begravningsbyrå, med en helt underbar personal. Nås alltid på telefon och håller vad dom lovar, man får hjälp med precis allting och underbart stöd! Speciellt tack till Roger för hans varma bemötande!!! REKOMMENDERAS VARMT!!!

Paki Holvander

mer än ett år sedan

Proffsigt och otroligt vänligt bemötande i en svår situation. De lyckades förena två kulturers traditioner under hela processen. Rekommenderas varmt.

Lasse LjungmanJansson

mer än ett år sedan

Mycket saklig och professionell hjälp i en ovan och utsatt situation! Ett stort plus är den vänliga och trevliga personalen!! Rekommenderas varmt!

Ann-Christine Karlsson

mer än ett år sedan

Vi har dubbla språk i familjen. Raimo (världsklass på honom) var till stor hjälp. Allt som vi kommit överens om fungerade klanderfritt. Är jätteglad att jag hitta denna byrå. Även övrig personal har varit mycket bra, trevliga och lyhörda. Mamma fick en mycket vacker och personlig begravning.

Stig Arne Lödding

mer än ett år sedan

Allt har gått väldigt bra med dialogen för alla de delar som en begravning och bouppteckning består av. Särskilt uppskattat var att jag hela tiden fick löpande information om vad olika delar kostade och vilka alternativ som fanns till bud. Jättebra bouoppteckning. Reckomanderas på det stärkaste!

åke Karlsson

mer än ett år sedan

Allt har gått väldigt bra med dialogen för alla de delar som en begravning och bouppteckning består av. Särskilt uppskattat var att jag hela tiden fick löpande information om vad olika delar kostade och vilka alternativ som fanns till buds

Anonym användare

mer än ett år sedan

Proffsiga med en förmåga att förmedla äkta medkänsla och bra stöd i en svår stund i livet. Bra kontakt och oklanderlig handläggning från början till slut. Diskret och fint stöd i kyrkan. Vill på detta sätt ge de bästa rekommendationer.

Möjliga telefonnummerformat

08711003008-711 00 30087-11 00 300871-100 30