Se på karta
Trädgårdsgatan 2317238 Sundbyberg

Lagerhållning av kistor, transporter och andra tjänster som förekommer vid begravningar. Vårt arbete och våra tjänster betyder att begravningsbyråerna kan erbjuda sina kunder en förlängd funktion – att med största omsorg ta hand om avlidna inför begravning.

Drottningholmsvägen 33416873 Bromma

Fenix Begravningsbyrå är en trygg och enkelbegravningsbyrå - en sådan vi skulle vilja ha för oss själva och våra närmaste.

Sveavägen 11611350 Stockholm

Företaget finns i Stockholm men välkomnar kunder från Bromma.

IGNIS Begravningsbyråer erbjuder personligt stöd vid begravningar från 22 kontor i hela Stockholm. Som en stiftelseägd byrå med erfarenhet sedan 1932, värnar vi om goda begravningsseder och ett värdigt omhändertagande. Vi hjälper dig med allt som hör en begravning till. Rådgivning, transport, blommor och juridik. Välkommen att besöka vår hemsida för att hitta ett kontor nära dig.

Drottninggatan 86, 1 tr11136 Stockholm

5 (3)

Företaget finns i Stockholm men välkomnar kunder från Bromma.

Jurist Per Seilitz erbjuder fri juridisk rådgivning och är bl.a. verksam inom familjerätt, fastighetsrätt och småbolagsjuridik. Du kan alltid ringa och kostnadsfritt ställa frågor om dina juridiska problem. Det går även bra att ringa kvällstid.