Se på karta

barnlöshet 

gav 611 företag inom detta område

Praxis Naprapati och Friskvård AB

Kungsgatan 4158218 Linköping
logo

Praxis naprapati och friskvård är en klinik med specialinriktning på manuell bedömning och behandling av muskler, leder och ryggrad. Här arbetar legitimerade naprapater och massör.

Dione Gynekologisk Mottagning

Stängt

Honnörsgatan 435236 Växjö

Roslagskliniken

Stängt

(4)

Eskadervägen 818354 Täby
logo

Vi som arbetar på Roslagskliniken är legitimerade naprapater. Sedan 1980 har vi med stor framgång hjälpt företag, elitidrottsmän och privatpersoner med akut och förebyggande behandling av mängder olika slags skador. Besök oss du med och upplev skillnaden.

Hurvas Hälsogård AB

Riksvägen 3024194 Hurva
logo

Bengt Sebernby

Stängt

(5)

Bäcksländevägen 237451 Asarum
logo

Jag utför följande behandlingar: ryggbehandlingar, akupunktur, irisdiagnostik, homeopati, laser, ultraljud, naturläkemedel m.m. Välkommen!

GynStockholm - Operation

Vårdvägen 111219 Stockholm
logo

Välkommen till våra gynekologiska mottagningar i Stockholm. Vår gynekologiska verksamhet omfattar både mottagning och kirurgisk behandling. Vi gör utredningar och behandlingar av bland annat sjukdomar i livmoder och äggstockar, inkontinens, framfall (prolaps), mensstörningar, smärttillstånd i underlivet, övergångsbesvär och preventivmedel.

Nieko

Stängt

Örsås tittebo EBBAGÄRDE 251294 Svenljunga
logo

Olika tillstånd som smärtor, värk, allergier, eksem, sömnproblem, infertilitet m.m. tyder på att balansen i kroppen är ur funktion. Ger man de näringsämnen som saknas, homeopati, örter och andra terapier för utrensning, startar den inre självläkande processen och balansen kommer tillbaks.

GynStockholm

(2.43)

Friskvårdsvägen 111219 Stockholm
logo

Att vara patient hos Cevita Care ska vara en positiv upplevelse – hela vägen från en första kontakt tills att du blir frisk och symptomfri. Vi kombinerar en omfattande yrkesskicklighet hos våra läkare och övrig sjukvårdspersonal, med en genuin omsorg om våra patienter.

Kropp & Hälsa Friskvård

Lergöksgatan 442150 Västra Frölunda
logo

Välkommen till Kropp & Hälsa friskvård! #nl#Kropp & Hälsa friskvård erbjuder massagebehandlingar som hjälper vid värk, stress och oro. Jag ger dig så bra priser som möjligt för att du skall kunna besöka mig så ofta du önskar. Du bokar enkelt och flexibelt din massagebehandling på tel. 070 -402 14 60 för personlig service. Jag finns i ljusa och trevliga lokaler några stenkast ifrån Frölunda Torg. Jag sätter din hälsa i centrum! #nl# #nl#Hjärtligt välkommen!

Aiyara Thai Wellness

Stängt

(5)

Vårgatan 221218 Malmö
logo

Vi på Aiyara Thai Wellness i Malmö hjälper dig på vägen mot ett hälsosammare liv. Hos oss kan du med garanti förvänta dig en underbar och professionell behandling, vilken du än väljer. Vi erbjuder flera olika typer av massage. Ett trevligt bemötande är också en självklarhet. Vi håller till i en lugn och behaglig miljö där din avslappning är av största vikt. Tanken är att du ska kunna koppla bort vardagens bekymmer och bara tänka på dig själv. Det är du värd!Välkommen till Aiyara Thai Wellness

Bányai Jolán

(1)

Kolbäcksgatan 721620 Malmö

TL-Kliniken

Stängt

Valfiskens gata 82713664 Haninge
logo

Jag har varit frisör sedan tonåren då jag började få slitningsskador. Efter att jag anlitade olika terapeuter för att behandla mig blev jag väldigt inspirerad och tänkte att detta var något för mig. Jag började med att utbilda mig till Zonterapeft, efter det läste jag skolmedicin i Uppsala. Under tiden läste jag även TCM akupunktur. I slutet av utbildningen åkte jag till Kina en månad för att fördjupa mina kunskaper. Under åren har jag gått på massage utbildning, lymfmassage, avslappningsmassage och näringsterapi. Senare åren lärde jag mig kraniocakralterapi och laserterapi. Några kortare kurser som ansiktszonterapi och ekologisk ansiktsbehandling. Mitt mål är att hitta orsaken till sjukdomarna och behandla dessa obalanser, Att se på helheten.

Wasa Rehab

Stängt

Ringgatan 1670342 Örebro
logo

Wasa Rehab kan erbjuda dig som vill träna, ett trivsamt gym med stor maskinpark.

Fit For Life I Hjo AB

Stora torget 654330 Tibro
logo

Som naturläkare i svenska naturläkarförbundet, snlf.se, kan vi erbjuda en mängd terapier för att lösa de flesta hälsoproblem. Rådgivning och behandlingar för att förbättra just din hälsa. Allt från kiropraktik, massage, akupunktur och kostrådgivning till örter, homeopatiska medel, ljusterapi, gua sha och iris-/tungdiagnostik.

GynStockholm

Sankt Göransgatan 12611245 Stockholm
logo

Att vara patient hos Cevita Care ska vara en positiv upplevelse – hela vägen från en första kontakt tills att du blir frisk och symptomfri. Vi kombinerar en omfattande yrkesskicklighet hos våra läkare och övrig sjukvårdspersonal, med en genuin omsorg om våra patienter.

Zanmo AB

Gustaf Adolfs väg 1939252 Kalmar
logo

Här hittar du välgörande behandlingar för både kropp och själ, bland annat klassisk massage, hotstone massage och regndroppsmassage.

Södra Stations Naprapatklinik

Stängt

(5)

Fatbursgatan 811854 Stockholm
logo

Vi behandlar de flesta problem med rörelseapparaten. Exempel på våra vanligaste behandlingar är:StelhetHälsporreNackspärrStukningarKäkproblemIdrottsskadorHuvudvärk / MigränMusarmRyggskottKnäskadorAxelbesvärHöftproblemTennisarmbågeSmärtor p.g.a. graviditet

Osteopatkliniken

Röetvedsvägen 127-3829196 Kristianstad
logo

Osteopati är den ursprungliga av de moderna formerna inom manuell medicin. Manuell står för att händerna är behandlarens redskap och medicin för ett komplett behandlingssystem.

Stillness

Stängt

Ludvigsbergsvägen 2785234 Sundsvall
logo

Personliga behandlingar och Holistisk medicin -Föreläsningar och workshops i förebyggande hälsa och egenvård. -Professionella utbildningar för terapeuter Boka tid hos våra läketerapeuter för den läketerapi som är bäst för just dig! Akupunktör Lars Åström & Massör Annika Blomqvist

Stortorgets Gynekologmottagning

Stenestad 246226876 Kågeröd

Hjördis Hälsa

Grude MUSKÅS 152495 Ljung
logo

Jag erbjuder dig sköna avslappnande behandlingar i harmonisk miljö, som ger dig ett friskare och rikare liv.

TO Akupunktur

Skalunda Backen 153198 Lidköping
logo

Sedan år 2002 har jag varit verksam i Lidköping. Året 2011 byggde jag min egen praktik i Skalunda utanför Lidköping, där många kunder får hjälp att må bättre.

Wilkris & Co AB

Kungsholmsgatan 1011227 Stockholm
logo

Wilkris & Co AB, a leading supplier of medical and acupuncture products in the Nordic countries.

Mattias Hallén Kinesisk Medicin

Lugna gatan 4321159 Malmö
logo

Carolina Mottagningen

Östra ågatan 975322 Uppsala
logo

Vi erbjuder gynekologiska undersökningar. Välkommen att kontakta oss för att boka tid!