Om Barnkulan AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Barnkulan AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnEast Decor AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande30.03.2007
Org.nr:5567275085
ArbetsgivaravgiftNej
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall1 - 49
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch56100 Restaurangverksamhet, 88910 Dagbarnvård

Exekutiva befattningar/Administration

Anna-Maria AhlholmLedamot
Harri Pasi Johannes AhlholmSuppleant

Omdömen om Barnkulan AB

Jens Beckemeier

mer än ett år sedan

Barn hade mycket kul och mysigt! Helt Ok lunchmat och häng för föräldrar.

Mackan

mer än ett år sedan

Bra lekland, passar för mindre barn mest. Mycket prisvärt, bra och mycket god mat som även den är prisvärd. Kalaset tyckte barnen om jättemycket! Rekommenderas!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Kanonbra!! Extraplus för Stor gratisparkering och bra service med trevligt bemötande!

Pia

mer än ett år sedan

Vi hade barnkalas för vår fyraårig och 8 av hennes kompisar i varierande åldrar ( 3-6 år), och både barn och vuxna var mer än nöjda. Trevlig personal och bra koncept. Vi hade pannkaks- kalas i prinsessrummet. Mycket bra och vi återkommer med bokning för vår 6 åring som vill ha discokalas på samma ställe.

Mackan

mer än ett år sedan

Jättegod mat, supertrevlig personal och barnen tyckte att det var jättekul! Billigt också! Vi kommer definitivt tillbaka!

Familj från Boda Värmdö

mer än ett år sedan

Besökte nya Barnkulan med vår 3-åring med äldre syskon. Stor, gratis P-plats alldeles utanför. Rent och snyggt, trevlig lokal och perfekt för en tre-årings lek i tre timmar. Syskonen, 8-år var också välkomna och hade kul trots att de är något för gamla. Bra priser på lunch som gör att hela familjen kan äta, samt något mycket viktigt nämligen ett mycket trevligt bemötande av personalen! Något hala golv när barnen springer där gummimattor saknas, mer halkskydd tack! En mycket trevlig dag fick vi verkligen. Barnkulan kan starkt rekomenderas!!!