Vägbeskrivning

barngrupper 1 - 5 år

gav 15060 företag
Karta
 • Bygårdsvägen 4
  18594 VAXHOLM
  Visa vägbeskrivning
  08-541 374...
  Visa nummer
  (1
  Stängt
  Välkommen till förskolan Skärgårdsholken!Vi är belägna mitt i skärgården på ön Resarö i Vaxholms kommun.närheten till havet och naturen är en förmån som vi ofta nyttjar.Uteaktiviteter är en stor del i barnens vardag på förskolan.
 • Skabersjövägen
  23392 SVEDALA
  Visa vägbeskrivning
  040-44 42...
  Visa nummer
  Välkommen till oss, vi är två fristående förskolor och en friskola med fritidshem som arbetar med Friluftsfrämjandets pedagogik I Ur och Skur. Pedagogiken är utvecklad för att nå läroplanens mål genom utomhuspedagogik, friluftsliv, upplevelsebaserat lärande och medvetet ledarskap. Vår vision är nyfikna, trygga och friska barn. Vi erbjuder en trygg miljö och ett kreativt och lustfyllt lärande. Vårt mål är att barnen ska tycka det är lustfyllt att vara på förskolan. De ska känna trygghet och glädje och känna sig omtyckta för den de är. En god självbild är en förutsättning för allt lärande och vidare personlig utveckling.
 • Regattagatan 37
  72348 VÄSTERÅS
  Visa vägbeskrivning
  021-80 48...
  Visa nummer
  Vår fina naturtomt stimulerar barnens kroppsliga utveckling och motorik. För dig som söker barnomsorg utöver det vanliga. Vi erbjuder barnen rika sinnesuplevelser. Enkla leksaker i naturmaterial och konstnärsmaterial av hög kvalité kompletteras med barnens fantasi och kreativitet. Vår fina naturtomt stimulerar barnens kroppsliga utveckling och motorik. Med doften och smaken av vår hemlagad ekologisk mat görs varje måltid till en njutning. I vår vackra miljö tar vi gärna barnen mellan 1 och 7 år.
 • Lignagatan 2
  11734 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  08-668 73...
  Visa nummer
  Stängt
  Vi är en privat verksamhet som har våra enheter på Södermalm och Östermalm i Stockholm. - Vi serverar vegetarisk lunch varje dag - Vi arbetar efter styrdokument som Läroplanen (LpFö -98), Sthlms Stads Förskoleplan, barnkonventionen samt efter vår egen verksamhetsplan och jämställdhets och likabehandlingsplan - Vi följer Sthlms Stads ramtider om 6,30- 18,30 - Vi har ett Reggio -Emilia inspirerat arbetssätt som genomsyrar hela vår verksamhet och miljö -Vi är ett arbetslag som trivs tillsammans och som hela tiden arbetar aktivt för att utveckla verksamheten - Vår gemensamma barnsyn går som en röd tråd på förskolorna - Vi arbetar över avdelningsgränser och ser våra avdelningar som tillgångar för varandra
 • Husie kyrkoväg 102
  21238 MALMÖ
  Visa vägbeskrivning
  040-49 41...
  Visa nummer
  (1
  Välkommen till Förskolan Treklövern som befinner sig i natursköna omgivningar i Stadsområde Öster. Vi har en av de bästa grannarna man kan önska sig, nämligen Husie Mosse. Vår förskola drivs som ett personal kooperativ och består av 1 avdelning med 19 glada barn i åldern 1-5 år.
 • Strindbergsgatan 13
  61137 NYKÖPING
  Visa vägbeskrivning
  0155-28 64...
  Visa nummer
  Montessoriförskolan Guldpärlan är ett aktiebolag som har funnits i Nyköping sedan 1993.Guldpärlan är en förskola med två avdelningar. Småbarnsavdelningen har 13 platser för barn i åldrarna 1-3 år. Den andra avdelningen för de större barnen i åldrarna 3-5 år har 24 platser. Vi har en egen kö, men följer kommunens regler gällande avgifter. Montessoripedagogiken står för kärlek, kvalitet och konsekvens. Vi arbetar för att få självständiga barn genom att se till varje barns egna förmågor.
 • Landbogatan 2
  51251 SVENLJUNGA
  Visa vägbeskrivning
  0325-122...
  Visa nummer
  (1
  Ordförandehelene@bulleribang.comFörskolechefveronica@bulleriang.comDet viktigaste för oss på Bulleribång är att alla barn ska trivas, ha roligt och kunna utvecklas. Verksamheten bygger på varje enskilt barns förutsättningar med respekt för varje barns personlighet.Vi är 4 anställda.
 • Korpvägen 19
  91431 NORDMALING
  Visa vägbeskrivning
  0930-133...
  Visa nummer
  Förskolan Holken är ett personalkooperativ som startade 1991 och barngruppen består i nuläget av 18 st barn i åldrarna 1-5.Vår utemiljö består av en stor härlig gård med öppna ytor där utrymme för fantasi och fri lek ges!Vi besöker gärna norrskenshallen, biblioteket, simhallen, skogen och havet med barnen.Vi arbetar medvetet med matematik, språk och naturvetenskap både i planerade aktiviteter och i vardagliga situationer.
barngrupper 1 - 5 år gav 15060 företag
Static map