Se på karta
Kanonvägen 3379296 Våmhus

Välkommen till Våmhus förskola! Våmhus nya förskola är belägen i byn Våmhus i direkt anslutning till Våmhus skola ca 1,5 mil från centrala Mora. örskolans barn får en egen gård under våren 2019, med lekställningar, sandlåda, förråd och gångar där barnen kan cykla. Kontakta oss för fler information.

Bygårdsvägen 418594 Vaxholm

1 (1)

Välkommen till förskolan Skärgårdsholken!Vi är belägna mitt i skärgården på ön Resarö i Vaxholms kommun.närheten till havet och naturen är en förmån som vi ofta nyttjar.Uteaktiviteter är en stor del i barnens vardag på förskolan.

Skabersjövägen 38823392 Svedala

Välkommen till oss, Vi är två fristående förskolor och en friskola med fritidshem som arbetar med Friluftsfrämjandets pedagogik I Ur och Skur. Pedagogiken är utvecklad för att nå läroplanens mål genom utomhuspedagogik, friluftsliv, upplevelsebaserat lärande och medvetet ledarskap. Vår vision är nyfikna, trygga och friska barn. Vi erbjuder en trygg miljö och ett kreativt och lustfyllt lärande.

N P Skölds väg 2423841 Oxie

Välkommen till oss, vi är två fristående förskolor och en friskola med fritidshem som arbetar med Friluftsfrämjandets pedagogik I Ur och Skur. Pedagogiken är utvecklad för att nå läroplanens mål genom utomhuspedagogik, friluftsliv, upplevelsebaserat lärande och medvetet ledarskap. Vår vision är nyfikna, trygga och friska barn. Vi erbjuder en trygg miljö och ett kreativt och lustfyllt lärande.

Nyhemsleden 226257 Ängelholm

Vår ambition är att vår förskola ska vara en plats där varje individ ska växa positivt i alla avseende.

Hälsingegatan 23-2511331 Stockholm

Vi driver förskola, skola och fritidsverksamhet med Montessoripedagogiken som grund.

Korpvägen 1991431 Nordmaling

Förskolan Holken är ett personalkooperativ som startade 1991 och barngruppen består i nuläget av 18 st barn i åldrarna 1-5.Vår utemiljö består av en stor härlig gård med öppna ytor där utrymme för fantasi och fri lek ges!Vi besöker gärna norrskenshallen, biblioteket, simhallen, skogen och havet med barnen.Vi arbetar medvetet med matematik, språk och naturvetenskap både i planerade aktiviteter och i vardagliga situationer.

Spinnmästarevägen 243734 Lindome

Linneabackens förskola, är en fristående förskola för barn i åldrarna 1-5 år. Förskolan är belägen i Lindome, Mölndals kommun. Barnen som kommer till oss är indelade i en yngre och en äldre grupp. Vår inriktining är utomhuspedagogik med Montessoriinriktning. Eftersom vi värnar om vår miljö kommer alla varor som vi inhandlar att vara ekologiska så långt som detta är möjligt.

Regattagatan 3772348 Västerås

Vår fina naturtomt stimulerar barnens kroppsliga utveckling och motorik. För dig som söker barnomsorg utöver det vanliga. Vi erbjuder barnen rika sinnesuplevelser. Enkla leksaker i naturmaterial och konstnärsmaterial av hög kvalité kompletteras med barnens fantasi och kreativitet. Vår fina naturtomt stimulerar barnens kroppsliga utveckling och motorik. Med doften och smaken av vår hemlagad ekologisk mat görs varje måltid till en njutning. I vår vackra miljö tar vi gärna barnen mellan 1 och 7 år.

Lasarettsboulevarden 33F29133 Kristianstad

Vintergatan - mångfaldens förskola ser barnetsom en rik människa som vi måste visa stor respektVår roll som pedagoger är att vara med-upptäckare och vägleda barnet i dess arbete för att nå kunskaper och insikter. Vi tror på barnet och vill utveckla dess kraft och förmåga.

Poppelgatan 1142674 Västra Frölunda
Linnégatan 8011523 Stockholm

Förskolan LÄR på Östermalm ligger på Linnégatan 80 med Djurgårdens grönska precis runt hörnet. Vi öppnade hösten 2005 och våra lokaler är moderna och ljusa. Vi tar emot barn från ett års ålder och barnen stannar hos oss tills de går vidare till förskoleklass i en skola i närområdet. Barngrupperna är åldersindelade; småbarnsgrupp, 3-årsgrupp, 4-års samt 5-års grupp. Barnen börjar i 3-årsgruppen på hösten samma år som de fyller tre.

Gustavsviksvägen 1013251 Saltsjö-boo

Förskolan som öppnades hösten 2005 är belägen i det natursköna Gustavsvik med närhet till kommunikationer och skogsområden. Lokalerna är moderna och ljusa och på den stora gården erbjuds många möjligheter till kreativ lek och spännande aktiviteter.

Lignagatan 211734 Stockholm

Vi är en privat verksamhet som har våra enheter på Södermalm och Östermalm i Stockholm. - Vi serverar vegetarisk lunch varje dag - Vi arbetar efter styrdokument som Läroplanen (LpFö -98), Sthlms Stads Förskoleplan, barnkonventionen samt efter vår egen verksamhetsplan och jämställdhets och likabehandlingsplan - Vi följer Sthlms Stads ramtider om 6,30- 18,30 - Vi har ett Reggio -Emilia inspirerat arbetssätt som genomsyrar hela vår verksamhet och miljö -Vi är ett arbetslag som trivs tillsammans och som hela tiden arbetar aktivt för att utveckla verksamheten - Vår gemensamma barnsyn går som en röd tråd på förskolorna - Vi arbetar över avdelningsgränser och ser våra avdelningar som tillgångar för varandra

Backanäsgatan 763347 Eskilstuna

5 (2)

Solstrålen drivs av föräldrar som vill att ditt och våra barn skall få det "lilla extra". Välkommen att kontakta oss!

Köpenhamnsgatan 2616442 Kista

Traditionell förskola inspirerad av Montessoripedagogiken. En förskola där du som förälder har mer möjlighet att påverka. Vi utnyttjar vår närmiljö med allt var den erbjuder. Välkommen!

Kantarellvägen 6466342 Hammarö

Förskolan Skattkammaren är en fristående förskola på Bärstad, Hammarö. Skattkammaren startade 1991, hösten 2021 firar verksamheten 30 år.Här arbetar 4 pedagoger med en barngrupp på ca 19 barn mellan 1-6 år, i rymliga och ändamålsenliga lokaler. Vi har en stor gård anpassad för varierande utomhusaktiviteter och skogen runt hörnet där vi gör återkommande utflykter.Barnen serveras hemlagad mat, tillagad på plats i Skattkammarens kök.

Stubbemålavägen 138392 Mönsterås
Husie kyrkoväg 10221238 Malmö

5 (1)

Välkommen till Förskolan Treklövern som befinner sig i natursköna omgivningar i Stadsområde Öster. Vi har en av de bästa grannarna man kan önska sig, nämligen Husie Mosse. Vår förskola drivs som ett personal kooperativ och består av 1 avdelning med 19 glada barn i åldern 1-5 år.

Lökgatan 13-1926257 Ängelholm

Vi som står bakom Nallen är tre montessorilärare, Lena Aurell, Anette Jonasson och Marita Nordhav, som hela vårt aktiva yrkesliv har valt att arbeta med Montessoripedagogik och vi gör det med ett stort engagemang för både barn och föräldrar.

Hasselbacken 276165 Norrtälje

Vår verksamhet utgår från en helhetssyn på barnen och deras behov och dagarna utformas så att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. Vårt förhållningssättet utgår från att alla barn är kompetenta och har en vilja att lära och utvecklas. Det är vårt uppdrag att främja var barns utveckling och lärande.

Drottningdalsvägen 1A76175 Norrtälje

Vår verksamhet utgår från en helhetssyn på barnen och deras behov och dagarna utformas så att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. Vårt förhållningssättet utgår från att alla barn är kompetenta och har en vilja att lära och utvecklas. Det är vårt uppdrag att främja var barns utveckling och lärande.