Om Barbro'S Hårgalleria

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Barbro'S Hårgalleria, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Barbro'S Hårgalleria

Chris

mer än ett år sedan

Klippte min dotter hos Barbro och vilken klippning det blev min dotter avgudar sin nya frisyr, stort tack för en proffsig klippning och ett varmt bemötande!

Eva

mer än ett år sedan

Blev tipsad om Barbro av en kompis, och bokade sedan en tid för klippning! Först och främst känner man värme och god stämning så fort man sätter första foten in i salongen! Därefter blev jag proffsigt klippt och stylad i håret på ett inspirerande sätt! Tack!

Ester

mer än ett år sedan

Bde min lilla dotter på 4 år och jag klipper oss hos Barbro. Hon har lyckats att klippa lugg på mig som ingen annan har lyckats med förut och färga mitt hår efter en jättemisslyckad hemmafärgning! Kommer absolut att fortsätta klippa oss där!!!!

Chris

mer än ett år sedan

Klippte mig hos Barbro och hon fick ganska fria händer. Hon förstod vad jag var ute efter och jag är jättenöjd! Dit ska jag återkomma! Dessutom är det så bra att salongen är lätt-tillgänglig och bra parkering i anslutning till salongen!

Moa

mer än ett år sedan

Tyvärr kan jag inte instämma i lovorden. Min klippning blev totalt misslyckad. Hade stora förväntningar då jag läst alla omdömen. Det är bara att hoppas att det var ett olycksfall i arbetet. Jag kommer inte att gå dit igen i alla fall.

Gunilla

mer än ett år sedan

smidigt att parkera, bra med plats i salongen, otroligt trevligt bemötande, fräsht i helheten! har aldrig kommit ut och varit så nöjd någon gång! Tack!

Therese

mer än ett år sedan

Var dit bara någon dag innan julafton så jag var lite nervös men jag har aldrig varit så öjd någon gång när jag gått ifrån en frisör. Jag kommer at återkomma!!!

Kategorier

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

0638608606-38 60 86063-860 86