Se på karta

badrumsrenovering härryda 

gav 1125 företag inom detta område

(5)

Pekhornsvägen 1043834 Landvetter
logo

Wilkmarks Entreprenad AB arbetar i hela Västsverige. Vi är specialiserade inom området stambyten, badrumsrenoveringar och fastighetsservice där vi vänder oss till bostadsrättsföreningar, kommersiella fastighetsägare, byggföretag som önskar specialistsamarbete inom rotarbeten, allmännyttan samt privatpersoner.

(4)

Magasinsvägen 1543836 Landvetter
logo

Ullevi Rör Aktiebolag är ett Göteborgsbaserat VS-installationsföretag som erbjuder alla olika typer av tjänster inom VVS-sektorn. Vi har lång och gedigen erfarenhet inom det mesta som branschen kan erbjuda. Under åren har nyckelpersonerna i företaget utvecklat en unik kompetens som gör oss till experter inom VS där inga problem är för svåra för att lösas.

Aspgården 4343532 Mölnlycke

Fasadkraft AB är ett företag specialiserat på fasadrenovering i Göteborg med inriktning på noggrant murningsarbete. Vi har erfarna och pålitliga murare som har arbetat inom branschen i över 30 år. Vår expertis sträcker sig över olika typer av fasader, inklusive putsade fasader, tegelfasader och träfasader.

(4)

Snuggavägen 343893 Landvetter
logo

Vi utför det mesta inom bygg så som badrum, tillbyggnad och grunder.

Metodvägen 943533 Mölnlycke
logo

Vi är specialiserade på vattenhögtryck upp till 800bar - pumpar och tillbehör. Återförsäljare och serviceverkstad för Nilfisk-Alto produktprogram och Dynaset hydrauldrivna högtryckspumpar, dräneringspumpar, kompressorer, svetsar, generatorer. Agent för Mosmatic och R M Suttner.

Brattåsvägen 5443832 Landvetter
Boråsvägen 1643852 Rävlanda
logo

Dahlqvist VVS AB är ett litet företag men med stor kunskap om allt inom vvs,industrirör och licens svetsning. Vi utför energioptimering av alla VVS system.

Stenhuggarevägen 143541 Mölnlycke
logo

Måleriarbete med kunden i centrum. Oavsett kund eller storlek på projekt arbetar vi med att erbjuda måleriarbeten med hög kvalité och stor servicekänsla. Vi arbetar för såväl privatpersoner som bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och andra byggföretag där målet är att erbjuda en snabb och kvalitativ service till konkurrenskraftiga priser. Våra tjänster innefattar alla slags måleriarbeten från minsta lilla fondvägg till stora utvändiga fasadmålningar.

(3.67)

HÅRSKEREDSVÄGEN 143542 Mölnlycke
logo

Ett skomakeri som fixar det mesta inom sko väskreparationer nycklar med mera

Stormgatan 350464 Borås
logo

Företaget finns i Borås men välkomnar kunder från Härryda.

Vi utför olika grundläggningsarbeten. Betongarbeten, villagrunder, grundgjutningar m.m. Välkommen att kontakta oss.

(3.33)

Dumpergatan 244240 Kungälv
logo

Företaget finns i Kungälv men välkomnar kunder från Härryda.

Vi utför service, reparationer, kanalrengöring, byten och nyinstallationer av ventilationsanläggningar. Arbetar inom Stor-Göteborg. Specialiserade på Minimaster, Minivent, Rexonet, ABB, Bahco, Stratos, samt är auktoriserade återförsäljare för Fläkt Woods. Välkomna.

Södra gubberogatan 441663 Göteborg
logo

Företaget finns i Göteborg men välkomnar kunder från Härryda.

Brekke & Strand Akustik är ett fristående och renodlat specialistföretag med akustik, buller och vibrationer som kompetensområden. Tack vare vårt ständiga fokus på yrkesmässig kompetens, oberoende, kostnadseffektivitet och god kundhantering får vi vara med och bidra till Nordens största och mest prestigefyllda akustiska uppdrag. Vi tillhandahåller kompletta, högkvalitativa akustiska råd till byggindustrin, olje- och gasindustrin, transportsektorn och industrisegmentet.

Aröds industriväg 2841705 Göteborg
logo

Företaget finns i Göteborg men välkomnar kunder från Härryda.

Välkommen till Göteborgs El & rörjour! Vi hjälper dig med akuta fel i din bostad dygnet runt när det gäller el, rör eller värmeproblem. Har du behov av våra tjänster när det inte är lika bråttom tex med elinstallationer eller rörjobb så tveka inte att kontakta oss. Behöver du hjälp med din värmepump? Vi reparerar och gör service på värmepumpar och vi installerar även nya om du behöver byta ut din gamla värmepump eller elpanna.

Rollsbovägen 5444240 Kungälv
logo

Företaget finns i Kungälv men välkomnar kunder från Härryda.

Vi utför alla typer av rörarbeten. Från små arbeten i villor och lägenheter till stora nybyggen på tusentals kvadratmeter. Inget jobb är för litet eller för stort för våra rörmontörer.

Högåsvägen 1443834 Landvetter
Naturstensvägen 9943542 Mölnlycke
Davids väg 5043839 Landvetter
Davids väg 4443839 Landvetter
Rådastocksvägen 143544 Mölnlycke
Väverivägen 343539 Mölnlycke
Västra Björrödsvägen 943839 Landvetter
Hällingsjövägen 143896 Hällingsjö