Om Babyringen AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Liknande företag i närheten

329 mMMC

MMC

1.3 kmPeugeot

Peugeot

1.4 kmPorsche Center Malmö

Porsche Center Malmö

3.4 kmThe Body Shop

The Body Shop

Babyringen AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnBabyringen AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande18.04.1988
Org.nr:5563225134
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall10000 - 19999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47789 Övrig specialiserad butikshandel, 45110 Handel med personbilar och lätta motorfordon

Exekutiva befattningar/Administration

Mats Greger Harry LarssonLedamot
Mari Helen LarssonSuppleant
Anders Håkan SvanbergRevisor

Omdömen om Babyringen AB

Addis Møller Barucija

mer än ett år sedan

Har været der par gange ALTID god og professionelt service specialet fra Anna .!!
Tak . Vi ville komme igen :)

Ingrid Ahlinder

mer än ett år sedan

Gott bemötande, smidig kommunikation, proffsigt. En extra stjärna till Jessica som vi hade mest kontakt med.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Försökte handla på babyringen idag men det gick inte. Fanns ingen i kassan. Var flera som stod och väntade. Tillslut lämnade jag mina varor och gick. Tycker att Babyringen är oehört respektlösa gentemot sina kunder!

Emelie

mer än ett år sedan

Vi köpte vår första vagn där och var då nöjda. Men nu de sista tre gångerna vi handlat där har vi blivit dåligt bemötta. Dåligt med hjälp och snorkiga svar. Droppen var när jag skulle köpa flaska till min minsta (som hade kolik och som jag dessutom inte kunde amma) och affärsbiträdet står och talar om att bröstmjölk minsann är det bästa för barnet och det är ju bra om jag kan amma!! Nåt de verkligen inte har med att göra eller vet alls hur folk har det. Nä där blir det inte nåt handlat numera....

Jessica

mer än ett år sedan

Anställ personal som är där för kunderna och som har baskunskaper i Service, jag stod vid kassan och blev ignorerad av TRE anställda så lade varorna på disken och gick. Kommer aldrig att sätta min fot här igen.

Tatiana Holmberg

mer än ett år sedan

Mysig butik med väldigt stort utbud

Miroslav Ostojic

mer än ett år sedan

Ingen hjälp att hämta, att ställa fråga därinne är som att prata med andra kunder. Ville köpa en bilstol till den minsta och gick utan att få ett enda svar på mina fråger. Handla utan tvekan på nettet var man får bättra service än hos Babyringen.

D Gerstig

mer än ett år sedan

Vad kan göras bättre??? Att det finns en person på kassan som kan ta emot pengar. Vi var många som väntade, vissa för service men jag skulle bara beala min vara och var inte beredd att vänta länge medan andra fick den service som behövde och hade självklart rätt till.

Anna

mer än ett år sedan

Flera av försäljarna på Babyringen är otroligt trevliga och kunniga och tar sig tid för en. De till och med föreslår lösningar som går ut på att man inte köper saker från dem, vilket känns genuint trevligt och ärligt. Varenda gång vi varit på någon annan barnaffär så pratar vi om hur stor skillnad det är på personalen, och hur bra vi tycker om Babyringen. Låter kanske knasigt, men det är sant! De har dessutom bra priser och en stor ny affär.