Om Babya/ Lekia

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Babya/ Lekia, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnCarl-Johan & Karin i Halmstad AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande03.04.1963
Org.nr:5560871146
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall< 1
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47650 Specialiserad butikshandel med spel och leksaker, 47410 Specialiserad butikshandel med datorer, programvara, data- och tv-spel

Exekutiva befattningar/Administration

Carl-Johan Håkan SandströmLedamot
Allan Rune SandströmSuppleant

Omdömen om Babya/ Lekia

Rasmus Rask

mer än ett år sedan

Har fått en leksakstelefon i present till min son på 8 månader.
Telefonen lät i princip ingenting, ljudnivån var såpass låg att det inte gick att tyda vad de sa när man fick den att spela. Det var en leksakstelefon för 300 :-..

Nog om det, vi hade sparat kvitto och kartong för vi hade bestämt oss för att byta telefonen. Jag kommer till Lekia, blir bemött på ett otrevligt sätt av kassörskan som nästan skrattar för kartongen var i "demo skick". Jag menar vi har öppnat kartongen så det är klart den ser lite använt ut.
Kassörskan kollar med sin chef / kollega om det är ok att göra ett byte som jag hade önskat. Jag sa att det var helt ok om vi fick välja något annat i deras sortiment.

Tyvärr kommer kassörskan tillbaka med negativa besked och säger att det inte går att reklamera varan, det är heller inte möjligt att göra ett byte för den går inte att sälja som "ny". Hon demonstrerade även i butiken för att visa hur det skulle sett ut om de skulle sålt den som ny (la telefonen i förpackningen och hängde den på hyllan). Hon frågade om jag ville ha tillbaka telefonen och kartongen eller om hon kunde behålla det.. Bara den frågan får mig att koka. De ville alltså ha tillbaka telefonen, men jag skall gå därifrån utan produkt/pengar tillbaka.. dum fråga..

Jag har aldrig tidigare haft något emot Lekia / Lekcenter, men om det verkligen är värt att förlora kunder på grund av urusel service så är det ett val företaget i sig gör.
Tycker personligen att det är brist på "service minded resources" för man hade som företag kunnat vinna så mycket mer på att vara trevlig mot sina kunder.

I framtiden kommer jag föredra resterande av leksaksbutiker som finns i Halmstad som faktiskt har någon form av service eller kundrelaterat bemötande.

Tack

Svar från företaget

Hej Rasmus.

Tråkigt att du inte är nöjd med vårat bemötande på din fråga om telefonens ljudnivå, som vi nämde så har leksker till barn strikta regler kring just ljudnivån. Jag har lyssnat på en likadan telefon idag och den låter tydligt, jag har talat med tjejen som hjälpte dig i butiken och förstod att ni inte provat med nya batterier detta borde vi ha gjort.

Mvh Carl-Johan