Om företaget

Alla kan bowla! Bowling passar alla, gammal som ung. Hos oss finns klubbspel, halliga, pensionärs- och handikappbowling. All utrustning finns i hallen. Är du nybörjare så hjälper vi till med en genomgång. Restaurang med...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0533-153...
Adress

Tegnérgatan 20

66142 Säffle


Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Alla kan bowla! Bowling passar alla, gammal som ung. Hos oss finns klubbspel, halliga, pensionärs- och handikappbowling. All utrustning finns i hallen. Är du nybörjare så hjälper vi till med en genomgång. Restaurang med fullständiga rättigheter. Vi har även Cateringservice.

Klubbar

BK Tegner - har en livlig ungdoms-verksamhet. 80 ungdomar från lekskola till juniorlandslagsspelare spelar i klubben. A-Laget spelar i Allsvenskan och ett F-lag i division 2 + Damlag som spelar i division 1.

BC Säffle - En bowla och trivs förening. Utmärkt för den som inte vill elitsatsa men ändå tävla. Spelar i division 3.

Säffle Klotet - Pensionärernas egen bowlingförening. Ett aktivt gäng som träffas 2 dagar i veckan. Både damer och herrar. Det blir en hel del resor till tävlingar och seriespel, bland annat till Värmlandsserien.

Fest

Planera din fest hos oss och slipp alla bekymmer. Ät och drick gott i restaurangen, spela bowling och ha kul! Och du behöver inte städa dagen efter. Födelsedag, släktträff, svensexa eller möhippa - vi skräddarsyr kvällen efter era önskemål. Kontakta oss så fixar vi festen!

Företag

Firmafest

Utmana arbetskamraterna på en match, eller varför inte ett annat företag! Ät och drick gott i restaurangen. Skräddarsydda paket efter önskemål.

Friskvård

Bowling är ett spännande, roligt och nyttigt sätt att jobba med sin kropp. Utnyttja företagets friskvårdstimmar till att bowla hos oss!

Barnkalas

Fira födelsedag i en annorlunda miljö! I priset 110 kr/barn ingår en timmes bowling, den sista halvtimmen cosmic bowling med discoljus och musik. 3 barn per bana. Därefter serveras korv med pommes frites, läsk och glass. Födelsedagsbarnet får en egen kägla att ta med hem.

Bölas Bowlings utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

053315363

05-331 53 63

053-31 53 63

0533-153 63