Se på karta

båtupptagning 

gav 2634 företag inom detta område

Hamnvägen 237365 Hasslö
logo

Välkommen till Hasslö Varv! Du har nu seglat in i Blekinge skärgård, för det är här vi finns, och vi vill hälsa dig välkommen ombord hos oss på Hasslö varv.

Centralplan 61530 Valdemarsvik
logo

Vi hjälper dig med redovisningen. Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster.

Åsvägen 628137 Hässleholm
logo

Ljus - El & Ljusteknik i Skåne AB är sedan starten 2003 ett ständigt växande företag med ett ungt och hungrigt team som är intresserade av teknik, strävar framåt och vill utvecklas.Vi erbjuder såväl privatpersoner som företag allt från enklare elinstallationer till omfattande entreprenader. Vi arbetar med alla typer av installationer mot privat, företag och kommun.Ljus- El & Ljusteknik i Skåne AB är registrerade hos elsäkerhetsverket. Vi fokuserar mycket på arbetsmiljö och säkerhet.

Kanotvägen 759338 Västervik
logo

I verkstaden på Vituddens Båtvarv blandas härliga dofter från tjära, linolja och gamla klinkbyggda träskrov, med lukten av nyvaxade plastskrov och nyservade utombordare. Här har det jobbats med båtar sedan 1907 då Johan Alfred Karlsson startade varvet som bara växer.

Mälarvarvsbacken 1011733 Stockholm
logo

Hammarby Marinservice bildades 1979. Sedan 10 års tid bedrivs försäljning av båtar, vattenskoter och motorer med varumärke Yamarin, Yamarin Cross, Yamaha och Crescent. Service och reparationer är en stor del i företaget, där man har "nöjd" kund som största drivkraften.

Kvarnbacken 718491 Åkersberga
logo

Hos oss på Nykvarns varv kan du hyra en uppställningsplats för din båt dessutom hitta nya och begagnade båtdelar.

Knupvägen 3876112 Bergshamra
logo

Bergshamra Varv AB är ett anrikt Roslagsvarv som idag drivs som en modern marina.Varvet är beläget ca 15 km söder om Norrtälje, 30 km norr om Åkersberga, längs väg 276.Vi erbjuder åretruntservice för fritidsbåtar upp till 6 ton och installerar det du behöver till din båt - hydraulstyrning, trimplan,sjökortsplotter, ankarspel, mm. Hos oss kan du även köpa båtar och motorer.

Gesällgatan 944432 Stenungsund
logo

Vi utför service av Er motor och båt, i välutrustade lokaler.Vår huvudsakliga inriktning är motorbyten samt service av motorer.

Edla Sofias gata 513450 Gustavsberg
logo

Vi är en auktoriserad service/reperationsverkstad och återförsäljare av Suzuki, Mercury och Evinrude utombordsmotorer. Vi är centralt belägna i Gustavsberg.

Nytäppsvägen 5037494 Trensum
logo

Välkommen in för personlig rådgivning. Vi måttbeställer alla våra solskyddsprodukter och kommer gärna ut kostnadsfritt och mäter Era solskydd.

Källviken 32245197 Uddevalla
logo

Välkommen till Fantasi Marina! Fantasi Marina ligger vid de vackra Nordströmmarna nedanför bron som förbinder ön Skaftö till fastlandet. Längre in i Strömmarna på babord sida, i höjd med Bassholmen har vi också Munkeby Varv som sjövägen befinner sig ett stenkast ifrån Källviken. Det skyddade och fina läget är och har varit gynnsamt för båtbyggeriet och marinan sedan 1940-talet. Vi hjälper dig gärna med reparationer, underhåll samt förvaring året om!

Rydetvägen 13643935 Onsala
logo

Välkommen till Neotec AB. Neotec AB är ett Kungsbacka företag inom el branchen. Vi har erfarenhet inom nyproduktion, renoveringar och tillbyggnader. Behöver du energi optimera? Solenergi, LED belysning eller smarta hemlösningar? Vi hjälper dig med ditt hus, kontor, butik, hotell, industri etc. Tveka inte! Prova oss!

Strömmens Gård 61040 Gusum
logo

Dags att renovera, bygga till eller kanske bygga nytt?Eller hjälp med någat annat inom bygg?Då har ni kommit rätt - Välkommen till Skärgårdstema I Östergötland.Kontakta oss för kostnadsfri offert. Verksamma i Valdemarsvik, Söderköping samt Norrköping.Snickare med goda referenser!

Fyrskeppsvägen 3574241 Öregrund
logo

Vi kan erbjuda dig som kund hos oss en heltäckande service av din båt och din båtmotor.Välkomna!

Sandkilsvägen 1K18442 Åkersberga
logo

KANDELHART SNICKERI vänder sig till kunder inom hela Stockholmsområdet och har sin bas i Säby industriområde i Åkersberga. Här tillverkar vi bland annat inredningar till kök och badrum, möbler, platsbyggda garderober och bokhyllor – och emellanåt även båtdetaljer. Vi hjälper dig såväl med konkreta inredningslösningar som att förverkliga en diffus dröm. Med en modern maskinpark och ett genuint intresse för hantverket, detaljerna samt materialens möjligheter och begränsningar finns förutsättningarna att leverera såväl stort som smått till stuga och slott.

(5)

Stratomta 158562 Linghem
logo

Vi är en VVS-firma med elbehörighet. Utför bl. a. rörarbeten och badrumsrenoveringar. Välkommen att kontakta oss för fri offert.

Björlanda kile 80A42361 Torslanda

Välkommen till Björlandavarvet AB! Hos oss kan Du köpa service och reservdelar till din båtmotor. Du kan självklart köpa motorer och få hjälp med motorbyten. Vi utför alla slags båtreparationer och försäkringsskador. T.ex. El, trä, plast och gelcoatskador. Engbo- SidePower center, reservdelar och installation.

Fjärrviksvägen 465350 Karlstad
logo

Vi utför elinstallationer, service & underhåll i fastighet/industriBåtservice: kylskåp & värmare, elektronik, tillbehörHusbil/Husvagns service: kylskåp & värmare, tillbehör

Repslagaregatan 1545143 Uddevalla
logo

VÄLKOMMEN TILL MARINHUSET I UDDEVALLA!Motorservice av såväl in- som utbordare. Vinterförvaring inom- och utomhus. Special - totalservice på utbordarbåtar till marknadens bästa priser. Båtplatser (skräddarsydda) i sjön. Sjösättningskaj med godkänd spolplatta.

Utövägen 1A37137 Karlskrona
logo

Välkomna till MMG Marine där du som kund ska känna trygghet. Vi älskar båtar! Även komplett båttillbehörsbutik och båtförvaring.

Talmansvägen 329495 Sölvesborg
logo

Välkomna till MMG Marine där du som kund ska känna trygghet. Vi älskar båtar! Även komplett båttillbehörsbutik och båtförvaring.

Slupvägen 1943935 Onsala
logo

Vi bedriver reparation och renovering av plast- och träbåtar, finsnickerier, rostfritt, båtel och elektronik, bärgning av båt samt tillverkning av inredningsdetaljer.

Hammarvägen 10F38735 Borgholm
logo

Välkommen till BENTAB Maskin & Hydraulservice, ett service- och reparationsföretag i Borgholm.Verksamheten bedrivs på industiområdet Hammaren, samt till stor del ute hos kund.

Vindön 47391 Henån
logo

Båtvarv med vinterförvaring och fullservice!På Vindö Marin båtvarv har vi byggt, förvarat och förbättrat båtar i mer än 40 år.När du lämnar din båt till vårt båtvarv för vinterförvaring så får du samtidigt tillgång till hela vårt fullserviceprogram. Här kan du välja de delar som är nödvändiga just för din båt. Oavsett om detta bara handlar om konservering eller mer övergripande underhåll eller reparationer, så kan du räkna med att du får en flygande start på nästa båtsäsong.