Se på karta

båttaxi 

gav 58 företag inom detta område

Roslagens Sjötrafik AB

Nedre byvägen 6576017 Blidö
logo

Trivsamma skärgårdsbåtar - Konferenser - Båttaxi - Kick-Off - 1-100 pass - 1-22 knop - Snabba transporter - Stilla kryssningar - Guidade rundturer - Året runt charter - Fester - Bröllop - Mat & dryck - Fullständiga rättigheter. Sandhamn-Stavsnäs direktbåt 30 min.

Dalarö Sjötransporter AB

Mästerlotsens Väg 1313770 Dalarö
logo

Vi utför allt från rena taxibåtsresor till kryssningar och stora skärgårdsarrangemang i egen regi. Välkommen att kontakta oss!

Kymendö Båttaxi & Sjötransport AB

Kymmendö 13770 Dalarö
logo

BOKA BÅTTAXI eller SJÖTRANSPORTVi kör i hela Stockholms skärgård.Vår båttaxi- och transportverksamheten startade på 90-talet med tillstånd för 12 passagerare.

Norrköpings Camping

Campingvägen 260336 Norrköping
logo

HUSVAGN / HUSBILVi erbjuder Ca 130 EL-platser samt ett 30 tal platser utan el. Drygt 40 platser har även en vattenstolpe i anslutning till platsen. Genom förhandsbokning kan vi i största möjligaste mån uppfylla era önskemål om plats.STUGA / RUMVi erbjuder 10 st stugor, 5 Rum och 2 lägenheter. Stugorna är ca 15 kvm och utrustade med våningsängar och plats för 4 personer.TÄLTVi erbjuder ett stort antal tältplatser.

Singö Båt Taxi

Öppet

Norrvretavägen 8576457 Grisslehamn
logo

Vi tar dig dit du vill - över vattnet! Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster.

Havskatten Hotell & Vandrarhem

Rödvägen 7347541 Hönö
logo

Välkommen till Havskatten Hotell & Vandrarhem!Hos oss bor du granne med havetHos oss bor du i ett modernt vandrarhem mitt på kajkanten i gemytliga Hönö Röd. Vi erbjuder ett fantastisk läge med havet som närmsta granne – året om.

Möja Båttaxi

Möja Bergs by 11813043 Möja
logo

GULA BÅTEN - Båttaxi, Taxibåt, Sjötransporter

Stängt

Byholmsslingan 1476112 Bergshamra
logo

Båttaxi och sjötransport i Stockholms norra skärgård. Tjänster: Skärgårdsleverans skaldjur, taxibåt, sjöassistans, bogsering, paketleverans, byggtransport, skärgårdsservice. Hemmahamn på Löparö, utför tjänster i områdena Furusund, Yxlan, Blidö, Ljusterö, Vättersö, Husarö, ut mot Rödlöga.

Ängsholmen Rederi AB

Mårdvägen 716756 Bromma
logo

Ängsholmen Rederi AB är ett charterbåtsrederi som utför alla typer av skärgårdsevent med restauration ombord samt övriga båttransporter och båttaxi.

Nästgårds AB

Stängt

(5)

Gruvbacken 1918463 Åkersberga
logo

Nästgårds AB säljer, installerar och reparerar luftvärmepumpar som kärnverksamhet men utför även trädfällning och vissa dykuppdrag. Vi jobbar framför allt med den ledande värmepumpstillverkaren Daikin och deras sortiment. Nästgårds AB har en praktisk arbetsbåt med en mindre kran och bogramp så vi enkelt kan göra jobb i skärgården. Vi är naturligtvis Certifierade kyltekniker hos Incert så vi får hantera köldmedier enligt gällande regelverk vilket krävs för att få installera eller demontera en värmepump. Vi har motorsåkskörkort A,B&C för avancerad trädfällning och bra försäkringar för det uppdrag vi tar på oss. Vi utför allt från markfällningar till Sektionsfällning om träden står tokigt till. Stormfällda träd i skärgården är inga problem. Vi har även nära samarbete med etablerade arborister för tex beskärning av träd och buskar. Mindre dykuppdrag som byte av bojkätting på befintlig sten, söka efter tappade saker eller inspektera kättingar till bryggan är inga problem. Vi har även erfarenhet av att bärga större saker som bilar, båtar eller bryggor. Att ta bort en tamp i propellern när olyckan varit framme gör vi fort och lätt. Ring gärna så får vi se vad vi kan göra. Båten vi använder är en 9,5 meter lång aluminiumbåt som är byggd i Finland. Den har en Yanmar diesel på 430hk och jetdrift. Den har en marschfart på 27-30 knop och är fartygsregistrerad för yrkestrafik. Vi kör gärna ut fyrhjulingar, byggmaterial i skärgården. Men även båt-taxi eller varför inte en dykutflykt till något vrak? Nästgårds AB drivs av Stefan Dahl som är utbildad snickare i grunden, Innehar Yrkesdykarcertifikat S30, Fartygsbefäl klass 8 mm. Vi strävar alltid efter att har rätt kunskap och behörighet för de uppdrag vi tar på oss. Ring gärna och fråga så gör vi vad vi kan för att hjälpa till.

Classic Yacht Charter AB

Stängt

Museikajen 111148 Stockholm
logo

Classic Yacht Charter har valt ut charterbåtar i Stockholm av högsta klass, som passar våra kunders önskemål och behov. Sedan 1988 har vi byggt upp ett nätverk och gedigen kunskap om båtuthyrning och charterbåtar i Stockholm.

Waxholm Water Taxi - Taxibåt & Lastbåt

Söderhamnen 8-1018531 Vaxholm
logo

Waxholm Water Taxi erbjuder Sjötaxi och Sjötransporter i Stockholms skärgård. Vi har taxibåt och lastbåt. Vårt motto – Säkert, snabbt & punktligt. Vi som arbetar ombord har mångårig erfarenhet av arbete i olika båtar och fartyg i hela skärgården. Vi kan vårt jobb och älskar miljön. Detta i kombination av utfärder i mindre grupper garanterar en säker upplevelse med personligt engagemang och service, allt till ett konkurrenskraftigt pris.

Erpemo HB | Båttaxi Stockholm

Möja Långviksnäs 33613043 Möja
logo

Trygga transporter i Stockholms Skärgård Vår bekväma och trevliga taxibåt heter Cabbie Möja. Båten Cabbie Möja är en sjösäker, rymlig och bekväm taxibåt som rymmer upp till 12 personer. Du sitter bekvämt med fin utsikt och båten är stabil i sjön. Det blir en trevlig resa även fast det kan blåsa rejält ibland. De vanligaste uppdragen vi har är persontransporter, både gällande privatpersoner och företag men även transporter av gods och arbetsmaterial förekommer.

Solidö Skärgårdstaxi

Hasselö 59391 Västervik

Dyngö Sjötaxi och Havservice

Dyngö SKRÅLBY 445740 Fjällbacka

Karlskrona Sjötaxi AB

Saltsjöbadsvägen 237156 Karlskrona

Nämdö Skärgård Båttaxi & Charter

Nämdö 13036 Nämdö

Fisketurer Marstrand (Havsservice)

Mellan- restad 44295 Hålta

Roslagslänna Markentreprenad

Stängt

Strandgatan 718532 Vaxholm

M/S Kungsholm

Varvsgatan 3997232 Luleå

Gräskö Sjötransport AB

(5)

Gräskö Bryggväg 276017 Blidö

Björns Sjöservice AB

Gräskö 76017 Blidö

Bruksbåten Skärgårdstjänster

Flotthäll 40182691 Söderhamn

Harstena Båttrafik HB

Harstena 61596 Gryt