Se på karta

båtlinjer, färjelinjer 

gav 981 företag inom detta område

Frölunda 42151 Västra Frölunda
logo

Vår verksamhet bygger på avtal med upphandlad trafik. Vi har för närvarande två uppdragsgivare, Västtrafik och Göteborgs Stad.Styrsöbolaget kör på uppdrag av Västtrafik passagerartrafiken med skärgårdsbåtar från Saltholmen till Södra skärgården och Älvtrafiken med Älvsnabben och Älvsnabbare. Trafiken är upphandlad av Västtrafik som beslutar om trafikutbud och taxor.Från Fiskebäck trafikerar vi gods- och bilfärja på uppdrag av Göteborgs stad.

(1)

Svensksundsvägen 1911149 Stockholm
logo

Stromma producerar upplevelser med målet att ge varje enskild gäst ett minne för livet. Upplevelserna är inriktade på rundturer, nöjen och aktiviteter för turister, närboende och företag där de historiska skärgårdsfartygen, moderna sightseeingbåtarna, sightseeingbussarna, de unika anläggningarna och det personliga bemötandet utgör de viktigaste komponenterna.

Nedre byvägen 6576017 Blidö
logo

Trivsamma skärgårdsbåtar - Konferenser - Båttaxi - Kick-Off - 1-100 pass - 1-22 knop - Snabba transporter - Stilla kryssningar - Guidade rundturer - Året runt charter - Fester - Bröllop - Mat & dryck - Fullständiga rättigheter. Sandhamn-Stavsnäs direktbåt 30 min.

Barnholmsvägen 213973 Djurhamn
logo

Vi levererar allt från jord och sand till sten i Stockholms skärgård och Mälaren i huvudsak.

Mästerlotsens Väg 1313770 Dalarö
logo

Vi utför allt från rena taxibåtsresor till kryssningar och stora skärgårdsarrangemang i egen regi. Välkommen att kontakta oss!

Bornholmsgatan 8C27139 Ystad
logo

Idag reser ca 300 000 passagerare och 250 000 lastbilschaufförer med Unity Line varje år och antalet ökar konstant.

Högstad 61027 Vikbolandet
logo

Högstad Produktion AB är ett driftsbolag till gårdarna Högstad, Bylingstad, Sebbantorp och Stenö. Den första gården köptes 1997. Vår målsättning är att givetvis att utveckla gårdarna maximalt samtidigt som nya förvärv alltid är av intresse. Gårdarna drivs enligt kravs regler inklusive djurhållningen, totalarealen är cirka 750 ha, djurbeståndet består av 200 köttdjur och 6000 värphöns.

(3.67)

Pusterviksgatan 1341301 Göteborg
logo

Stromma producerar upplevelser med målet att ge varje enskild gäst ett minne för livet. Upplevelserna är inriktade på rundturer, nöjen och aktiviteter för turister, närboende och företag där de historiska skärgårdsfartygen, moderna sightseeingbåtarna, sightseeingbussarna, de unika anläggningarna och det personliga bemötandet utgör de viktigaste komponenterna.

Svartsö Lådna 12513033 Gällnöby
logo

Behöver ni fyllnadsmaterial till husbyggnation, vägar, eller ska ni anlägga en strand?Vi har allt från badsand till grov makadam.

(5)

Gullvivevägen 1375655 Uppsala
logo

Avancerad trädfällning i trånga miljöer. Arboristklättring

(5)

Strandvägskajen 1711456 Stockholm
logo

Njut av Stockholm med Charm Charter!

Kymmendö 13770 Dalarö
logo

BOKA BÅTTAXI eller SJÖTRANSPORTVi kör i hela Stockholms skärgård.Vår båttaxi- och transportverksamheten startade på 90-talet med tillstånd för 12 passagerare.

Sjövillan Hus 20811149 Stockholm
logo

Öppet Havs ribbåtar och kontakter i skärgården erbjuder Stockholms bästa förutsättningar för ett lyckat möte med skärgården. Vi gör allt för att överträffa dina förväntningar när det gäller möten, transporter och upplevelser i skärgårdsmiljö. Ribbåt - Ribcharter - Helikoptertur.

(3.8)

Stora fjäderholmen 111115 Stockholm
Ryssviksvägen 1211521 Stockholm
logo

Internationella Båtskolan är en del av Stenhardt Marin AB. Förutom egna arrangemang så levererar vi utbildningar genom bl a Bavaria Sverige, Navigationssällskapet och Medborgarskolan.

Stocksunds Hamnplan 118278 Stocksund
logo

Det finns få ställen som är lämpligare för filosoferande och diskuterande än en vedeldad bastu. Vi ger dig en oförglömlig upplevelse med ReLaxa, en bastuflotte i Stockholm som är strategiskt belägen vid Stocksunds Hamn strax norr om centrum. Ta med dig familj, vänner, kollegor, bekanta eller obekanta och upplev skärgården på ett helt nytt sätt genom att hyra en bastuflotte. Lämna gärna ett omdöme efter er upplevelse med oss.

Mårdvägen 716756 Bromma
logo

Ängsholmen Rederi AB är ett charterbåtsrederi som utför alla typer av skärgårdsevent med restauration ombord samt övriga båttransporter och båttaxi.

Evelundsvägen 1561596 Gryt
logo

Kättilö Båttransporter är ett företag som startades 1982 av Willis, Norma och Roine Andersson. Gryt tillhör Valdemarsviks Kommun och är beläget söder om Norrköping. Vi kör med 3 båtar som alla är byggda i aluminium. Fyrskär är konstruerad och byggd 2011/2012 av företaget Kewatec i Finland. Marie är ritad och byggd 1986/1987 av Jan Skerfe i Gryt. Paddan är byggd på Möja 1990. Vintertid då det inte går att köra med båt , kör vi med svävare.

Smågö 59391 Västervik
logo

På Smågö bor det idag två familjer året runt, Kempe och Hultbergs. Vi i familjen Hultberg består av Paul, Anita och våra barn Emelie och Sebastian. Paul har sina rötter på Smågö och vi flyttade ut hit 1989.

Engelbrektsgatan 570212 Örebro
logo

Arboga rederierna bedriver båttrafik på Hjälmaren, Hjälmare kanal från Örebro och Arboga. Vi gör trevliga guidade kryssningar med lunch, Räkkryssningar med trubadur, båtcharter för fester och utflykter mm. M/S Gustaf Lagerbjelke tar upp till 80 matgäster

Ytterbyvägen 5418594 Vaxholm
logo

Välkommen till Elektrofors och Stockholms skärgård. Vi utför sjötransporter, sjökabelarbeten, bärgning av båtar, dykarbeten m.m. Vi utgår från Vaxholm men har hela Stockholms skärgård som arbetsfält.

Byavägen 596202 Kvikkjokk