Se på karta
Mästerlotsens Väg 1313770 Dalarö

Vi utför allt från rena taxibåtsresor till kryssningar och stora skärgårdsarrangemang i egen regi. Välkommen att kontakta oss!

Ekenäs EKEBO66191 Säffle

Välkomna ut till Lurö! På midsommardagen börjar vi köra våra dagliga turer ut till Lurö och vi kör till sista helgen i augusti. Luröbryggan öppnar även den för sommaren på midsommardagen. OBS! Kom ihåg att du/ni MÅSTE boka biljetter till båten i förväg för att vara säkra på att få plats.

Nedre byvägen 6576017 Blidö

Trivsamma skärgårdsbåtar - Konferenser - Båttaxi - Kick-Off - 1-100 pass - 1-22 knop - Snabba transporter - Stilla kryssningar - Guidade rundturer - Året runt charter - Fester - Bröllop - Mat & dryck - Fullständiga rättigheter. Sandhamn-Stavsnäs direktbåt 30 min.

Bullandövägen 3013956 Värmdö

5 (2)

Vi har bästa läget i Stockholms skärgård och "att man är ute direkt". Ostkustens största marina med 1400 båtplatser sommar och vinter, gästhamn och hög servicenivå. Njut av det pulserande brygglivet, skärgårdsmiljön och av krogens goda mat. Handla mat, glass, kläder m.m.

Sjövillan Hus 20811149 Stockholm

Öppet Havs ribbåtar och kontakter i skärgården erbjuder Stockholms bästa förutsättningar för ett lyckat möte med skärgården. Vi gör allt för att överträffa dina förväntningar när det gäller möten, transporter och upplevelser i skärgårdsmiljö. Ribbåt - Ribcharter - Helikoptertur.

Strandvägskajen 1711456 Stockholm

5 (1)

Njut av Stockholm med Charm Charter!

Mårdvägen 716756 Bromma

Ängsholmen Rederi AB är ett charterbåtsrederi som utför alla typer av skärgårdsevent med restauration ombord samt övriga båttransporter och båttaxi.

Madängsbacken 1243835 Landvetter

Våra odlingar är Krav och MSC certifierade. Vi säljer flest musslorna till Scanfjord men säljer vi själva och säljer till affärer och restauranger i närområdet. En del säljs också direkt till konsument från vår anläggning på Gåsholmen i Hunnebostrand. Vi saluför både färska och rökta musslor.

Hamngatan 626129 Landskrona

5 (1)

Välkomna till Sveriges bästa havsfiskevatten.Här kan du också hyra eller köpa all fiskeutrustning du behöver för en lyckad tur.

Norrvretavägen 8576457 Grisslehamn

Vi tar dig dit du vill - över vattnet! Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster.

Engelbrektsgatan 570212 Örebro

Arboga rederierna bedriver båttrafik på Hjälmaren, Hjälmare kanal från Örebro och Arboga. Vi gör trevliga guidade kryssningar med lunch, Räkkryssningar med trubadur, båtcharter för fester och utflykter mm. M/S Gustaf Lagerbjelke tar upp till 80 matgäster

Museikajen 111148 Stockholm

Classic Yacht Charter har valt ut charterbåtar i Stockholm av högsta klass, som passar våra kunders önskemål och behov. Sedan 1988 har vi byggt upp ett nätverk och gedigen kunskap om båtuthyrning och charterbåtar i Stockholm.

Möja Långviksnäs 33613043 Möja

Trygga transporter i Stockholms Skärgård Vår bekväma och trevliga taxibåt heter Cabbie Möja. Båten Cabbie Möja är en sjösäker, rymlig och bekväm taxibåt som rymmer upp till 12 personer. Du sitter bekvämt med fin utsikt och båten är stabil i sjön. Det blir en trevlig resa även fast det kan blåsa rejält ibland. De vanligaste uppdragen vi har är persontransporter, både gällande privatpersoner och företag men även transporter av gods och arbetsmaterial förekommer.

Söderhamnen 8-1018531 Vaxholm

Waxholm Water Taxi erbjuder Sjötaxi och Sjötransporter i Stockholms skärgård. Vi har taxibåt och lastbåt. Vårt motto – Säkert, snabbt & punktligt. Vi som arbetar ombord har mångårig erfarenhet av arbete i olika båtar och fartyg i hela skärgården. Vi kan vårt jobb och älskar miljön. Detta i kombination av utfärder i mindre grupper garanterar en säker upplevelse med personligt engagemang och service, allt till ett konkurrenskraftigt pris.

Bullandövägen 3013956 Värmdö

4.63 (8)

Grupp- & konferensarrangemang i Stockholms skärgård. Ombord på fantastiska segelbåtar där deltagarna engageras i teambuildingaktiviteter i kombination med konferens. God mat och dryck, spännande tävlingsmoment och en fantastisk skärgårdsupplevelse utlovas.

Byholmsslingan 1476112 Bergshamra

Gula Båten Båttaxi och sjötransport i Roslagen - Norrtälje och Österåker skärgård. Tjänster: Taxibåt, sjöassistans, bogsering, skärgårdsleverans, skaldjur, paketleverans, byggtransport, transport för rörelsehindrade. Hemmahamn på Löparö och Solö - utför tjänster i Norrtälje och Österåker skärgård - områdena Furusund, Yxlan, Blidö, Ljusterö, Vättersö, Edö, Åpplarö, Ingmarsö, Husarö, Rödlöga.

Högstad61027 Vikbolandet

Högstad Produktion AB är ett driftsbolag till gårdarna Högstad, Bylingstad, Sebbantorp och Stenö. Den första gården köptes 1997. Vår målsättning är att givetvis att utveckla gårdarna maximalt samtidigt som nya förvärv alltid är av intresse. Gårdarna drivs enligt kravs regler inklusive djurhållningen, totalarealen är cirka 750 ha, djurbeståndet består av 200 köttdjur och 6000 värphöns.

Fyruddens hamn61596 Gryt

Välkommen till Fyruddens taxibåtar - Vi tar dig säkert runt i skärgården