Se på karta

bänkskivor 

gav 1099 företag inom detta område

Stockshammar gård 69692 Askersund
logo

Välkommen till oss och en av landets charmigaste köks- och inredningsbutiker. Konsultation, planering och montering!

Bonared Vargåker 351198 Hyssna
logo

Alla byggnader och människor har sin unika personlighet. Därför kommer våra kök och inredningar bara i ett exemplar. Vi på Asteberg skapar platsbyggda och skräddarsydda lösningar som utgår från byggnadens karaktär och individens smak och intressen.Allt vi gör skapas av stilsäkra kreatörer och skickliga hantverkare i vårt snickeri i Hyssna, Västergötland. Vi hanterar hela processen, från val av stil och funktion till produktion och montering.

(5)

Trädgårdsgatan 229431 Sölvesborg
logo

PROFFS PÅ KOMPLETTA KÖK & KÖKSRENOVERING. Hos Svarta Kök i Sölvesborg hittar du kvalitativa köksinredningar i stor variation. Vi har arbetat med kök i 30 år och vet hur vi på bästa sätt ska hjälpa våra kunder till sitt drömkök

Slakthusgatan 20-2212162 Johanneshov
logo

Köksgrossist med stort lager som vänder sig till privatpersoner. Har eget snickeri för specialtillverkning av skåp och bänkskivor. Hos Culimar får du service, sortiment och design och slipper onödiga mellanhänder. Vi kan det mesta om kök efter snart tjugo år i branschen.

(4.5)

Björsätersvägen 154274 Mariestad
logo

Nytt kök eller nya luckor? Vi har allt du behöver!

Rådalsvägen 1165350 Karlstad
logo

Verksamheten består av gravstensproduktion men innefattar även en toppmodern produktions-line för bänkskivor, fönsterbänkar och eldstadsplaner. Försäljning av marksten och murar har också blivit en stor del av verksamheten, både prefabricerade betongprodukter men även specialproducerade detaljer i natursten. Företaget stoltserar även med AAA sedan många år tillbaka, en garanti och trygghet för Dig som kund.

Alstigen 468534 Torsby
logo

Hos oss på XL-BYGG kan du alltid räkna med att få precis den hjälp du behöver för ditt byggprojekt. Det betyder att du kan bolla tankar, idéer och materialval med vår utbildade personal. Välkommen in och diskutera ditt byggprojekt. Med vår hjälp blir det ett drömbygge!

Järnvägsgatan 552230 Tidaholm
logo
Brohult 34252 Vislanda
logo

Specialsnickerier när de är som bäst.

Mallslingan 518766 Täby
logo

Välkommen att höra av er till oss angående Corian, specialsnickerier och dentalinredningar. Tack vare vår långa erfarenhet och vår yrkesskickliga personal kan vi erbjuda specialsnickerier och dentalinredningar till högsta kvalitet. Titta in på vår hemsida och låt dig inspireras.

Gjuterigatan 1046238 Vänersborg
logo

Välkommen till Dalbo Snickeri! Det lilla företaget med det stora kunnandet.

Gumsbackevägen 1061138 Nyköping
logo

Hos oss på Ballingslöv Nyköping hittar du alltid de senaste nyheterna från Ballingslöv. Vi har ett stort utbud av kvalitetsprodukter för kök och förvaring. Välkommen in till oss!

Kompositvägen 294333 Öjebyn
logo

Sten är kultur. Ett levande material format av geologiska processer. Ett hantverk som vi formar med kundernas önskemål i centrum. Ett material vars struktur är unik och varierar i sitt uttryck beroende på bearbetning. Stenåldern har aldrig upphört – egentligen. Välkommen till oss.

Vårt mål på NordDesign Kök är att kunna erbjuda alla sitt drömkök. Köket har fortsatt att ha en betydande roll i hemmet. Det är runt köksbordet vi idag väljer att umgås med familj och vänner. Men för många är ett nytt kök förknippat med höga kostnader och mycket arbete men det är detta vi vill ändra på.

Utmarksvägen 3437234 Ronneby
logo

Vi applicerar Microcement, unika fogfria ytor.För kontakt: [email protected] eller 0709-687161

(4.98)

Nordhemsgatan 1441306 Göteborg
logo

Välkommen till Köksforum. Hos Köksforum, på Första Långgatan 14, hittar du exklusiva och mellanklasskök från ett flertal av Europas absolut bästa kökstillverkare. Här hittar ni den optimala köksdesignen till bästa pris! Välkommen in till oss för en kostnadsfri genomgång av dina personliga önskemål och behov!

Löjtnantsvägen 2723732 Bjärred
logo

Välkommen till Lomma Sten, din expert inom stenskivor samt kök och badrumsdesign. Om ni planerar att renovera ert kök, badrum eller kanske skapa ett vackert utekök inför sommaren. Då har Lomma Sten den optimala lösningen för er. Med en gedigen erfarenhet av högkvalitativa bänkskivor och en stark vilja att erbjuda det bästa till rätt pris, är vi er perfekta partner för att förverkliga era projekt. Ta det första steget mot att förbättra ert kök eller badrum genom att kontakta oss på Lomma Sten!

E.Ladmans Bygg & Plattsättning, din partner för allt från golvläggning, kök- och badrumsrenovering samt stengolv. Vi hjälper dig, privatperson och företag, i Dalarna, Västmanland och Stockholms län. Kontakta oss via telefon eller mail så ser vi över ditt nästa projekt!

Elementvägen 1370227 Örebro
logo

Vårt mål på NordDesign Kök är att kunna erbjuda alla sitt drömkök. Köket har fortsatt att ha en betydande roll i hemmet. Det är runt köksbordet vi idag väljer att umgås med familj och vänner. Men för många är ett nytt kök förknippat med höga kostnader och mycket arbete men det är detta vi vill ändra på.

Östra Långgatan 4743241 Varberg
logo

Steninredningar ska vara det självklara valet som helhetsleverantör av natursten för era interiöra och exteriöra miljöer. Med vårt breda utbud och långa erfarenhet kan vi leverera sten till såväl mark, fasad, tak som till golv, vägg, kök och badrum.

Södertäljevägen 2715532 Nykvarn
logo

Kök & Inredning I Nykvarn, Södertalje med omnejd.

(5)

Verkstadsgatan 952431 Herrljunga
logo

Vi är en modern bygghandel med rötter i tidigt 1900-tal. Bygghandel med brett sortiment och tillhörande butik full med färg, kakel, golv, verktyg m.m. Välkommen till byggbutiken för alla!

(5)

Flygfältsgatan 2642337 Torslanda
logo

Fjäråskupan är en av Sveriges ledande tillverkare av köksfläktar och finns hos återförsäljare över hela landet.

Nygatan 1654230 Mariestad
logo

Hos oss hittar du ett brett utbud av vitvaror och vår kunniga personal hjälper dig gärna hitta produkterna som passar bäst för dina behov. Skulle det dyka upp frågor gällande energimärkning, garanti eller installation – tveka då inte att kontakta oss.

Finsliparvägen 1393237 Ursviken
logo

Vi på Köksförnyar´n har över 25 års erfarenhet av anpassade snickerier och ytbehandling av hög kvalitet. Då vi tillverkar det mesta av produkterna själva i vår fabrik i Ursviken utanför Skellefteå är lösningarna mycket flexibla, ett kök eller badrum från Köksförnyar´n kan bli precis som kunderna vill ha det. Vi har flera egna montörer med lång erfarenhet att bygga och montera kök.