Om B&B Ströprodukter

B&B Ströprodukter är beläget i vacker natur mellan Trollenäs- o Trolleholms Slott och erbjuder dubbelrum, enkelrum och lägenhet med gratis Wi-Fi.Söderåsens nationalpark ligger 16 km bort. Eslövs golfbana nås på 10 min med bil.Lägenheten 50 kvm, har fullt utrustat kök, TV-rum, sovrum, WC o dusch. Egen uteplats.Alla rum har egen wc & dusch, TV och skrivbord.. Alla rum har tillgång till pentry. Frukost ingår ej, men kan väljas till.Den serveras då till rummet.Bokningar före kl 21. Välkommen!

Hos oss har nytänkande varit drivfjädern vilket medfört att vi, på en mindre del av jordbruket, testat nya spännande saker att odla. Detta har givit oss många erfarenheter, spännande utmaningar och nya kontakter. För närvarande odlar vi bland annat malört som är en ingrediens i Piratens Besk som ingår i Systembolagets sortiment. Åbrodd odlas till brännvins krydda

Under 16 år har vi på gården odlat eterneller som vi skördat och sålt. Eternellerna har mestadels sålts som färdiga arrangemang ifrån dåvarande gårdsbutiken, "titti´s eterneller", vilken nu är omgjord till en liten lägenhet för Bed & Breakfast eller självhushåll. Vi gick så vidare under många år till försäljning av dekorationssädesslag till butiker, och även till privatpersoner över hela landet. Sortimentet bestod av vallmokapslar, lin, durumvete, texasvete, rågvete, havre, vete, korn o råg.

B&B Ströprodukters utvalda länkar

Bildgalleri

  • B&B Ströprodukter Hotell, Eslöv - 1
  • B&B Ströprodukter Hotell, Eslöv - 2
  • B&B Ströprodukter Hotell, Eslöv - 3
  • B&B Ströprodukter Hotell, Eslöv - 4
  • B&B Ströprodukter Hotell, Eslöv - 5
  • B&B Ströprodukter Hotell, Eslöv - 6
  • B&B Ströprodukter Hotell, Eslöv - 7
  • B&B Ströprodukter Hotell, Eslöv - 8

B&B Ströprodukter, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

-

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration