Om AvloppsExperten i väst AB

Vi kan hjälpa dig med alla avloppsproblem som t.ex:- spola rent ditt avloppssystem- byta ut alla gamla vattenlås/wc- inspektera och filma rören- Rensning av golvbrunnarHos oss får ni personlig service, hjälp och rådgivning.

AvloppsExperten i väst ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • AvloppsExperten i väst AB Slamsugning, Göteborg - 1
  • AvloppsExperten i väst AB Slamsugning, Göteborg - 2

AvloppsExperten i väst AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnAvloppsexperten i Väst Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande07.04.2010
Org.nr:5568039696
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall1000 - 1499
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch37000 Avloppsrening

Exekutiva befattningar/Administration

Gary CauserLedamot
Lilian Mary BreitkreuzSuppleant
Eva Maria NilssonRevisor

Omdömen om AvloppsExperten i väst AB

Patric Beres

mer än ett år sedan

Kan varmt rekommendera Gary! Mycket kompetent och trevlig. Tack för ett väl utfört arbete (filminspektion av stammar) efter relining i vår Brf med ett annat företag som dessvärre kantats av problem.

Jenny Hiller

mer än ett år sedan

Rekommenderas varmt, Gary är grym på alla sätt

Anders Hall

mer än ett år sedan

Fastnade för AVEX mycket tack vare positiva omdömen här. Kan bara säga att jag håller med övriga. Gary kom exakt på ök tid, förklarade allt vi såg under filmningen och gav goda råd på vad jag behöver göra. Proffsigt och trevligt. Gary kan varmt rekommenderas.

Karin Olausson

mer än ett år sedan

Ringde på fm och fick hjälp redan samma dag. Mycket serviceinriktad o proffsig. Förklarade alla moment. Gary hittade snabbt problemet och tog inte lång tid att fixa.
Kan varmt rekommendera honom

Inger Axelsson

mer än ett år sedan

Snabb service när avloppet i vårt kök hade beckat igen. Noggrann, effektiv och kunnig. En tekniknörd gillar säkert han proffsiga hjälpmedel = Kunna se avloppet inuti på en skärm med hjälp av en liten kamera som förs ner i avloppsröret. Häftigt! Bättre kan det inte bli. Vi vill ge honom de allra bästa rekommendationer.

Christian

mer än ett år sedan

Gary har tidigare hjälpt oss i vår bostadsrättsförening med inspektion av avloppsledningar efter att ett annat bolag utfört relining. Ovärderlig dokumentation, speciellt med tanke på att han lokaliserade en läckande avloppsledning som relining-bolaget av misstag orsakat.

Så när vi flyttat till eget hus och fick ett större stopp i avloppet var det naturligt att kontakta Gary igen för att hitta och lösa stoppet (som låg utanför huset) samt dokumentera var och varför det uppstått. Vi fick som vanligt en utförlig förklaring, utomordentlig service och opartiskt förslag på vilka åtgärder vi kan vidta för att undvika detta i framtiden.

Jari Strandén

mer än ett år sedan

Haft Gary som underentrepenör, och kan varmt rekommendera hans tjänster. Mycket noggrann och proffsig.

Kenny

mer än ett år sedan

Gjorde ett bra jobb snabbt o kunnigt, ville verkligen göra jobbet på bästa sätt. En trevlig person jag rekommenderar

Tommy

mer än ett år sedan

Avloppsexperten gjorde ett fantastiskt arbete och identifierade problemet som konkurerande firma missat flera gånger.

Vi fick snabb hjälp och till bra pris!
han gjorde verkligen det lilla extra!

Kristian

mer än ett år sedan

Proffesionellt utfört där man tog sig tid att göra det lilla extra. Mycket nöjd och arbetet väl snabbt och väl utfört. Rekomenderas.

Omar Ghanem

mer än ett år sedan

Rekommenderas!

Gary är trevlig och väldigt service minded. Trevligt bemötande och väl utfört arbete.

Mani Kaidzadeh

mer än ett år sedan

Trevlig, jordnära och kunde sin sak! Berättade om hur han gjorde och vad man ska tänka på framöver. Topp betyg från mig!

Philip Nestenborg

mer än ett år sedan

Gary är vår hjälte för andra gången på ett år. Sist var det en brunn i källaren och nu dräneringsrör i trädgården. Total väntetid från kontakt till åtgärd 8 timmar TILLSAMMANS. Lysande servicekänsla och engagemang.

Claes Tallsten

mer än ett år sedan

Ringde om hjälp måndag förmiddag. Erbjöds besök samma dag om behovet var akut. Gary knackade sedan på prick 07.00 tisdag morgon som avtalat. Genomförde sedan ett helt professionellt jobb där jag som kund kunde följa arbetet steg för steg. Det känns väldigt bra att med egna ögon kunna se hur hela avloppssystemet såg ut från början och utseendet efter spolning! Proffsigt jobb, trevlig kille. Rekommenderas!

Chris Nettervik Carlsson

mer än ett år sedan

Kom verkligen så snart det var möjligt. Hittade felet direkt. Hade utrusning med kamera. Gary var mycket trevlig och kompetent. Kan varmt rekommendera honom.

C

mer än ett år sedan

Gary hjälpte vår bostadsrättsförening igen med att filma våra dagvattenbrunnar inför en totalrenovering av gården. Snabbt, proffsigt och effektivt. Pedagogiskt förklarat samt presenterat på DVD. Stor hjälp till byggfirman som nu ska riva upp gården.

Mia Guldhov

mer än ett år sedan

Mycket kompetent, effektiv och kundorienterad.
Kan varmt rekommendera Gary!

Sven

mer än ett år sedan

Kom dagen efter jag ringde på utlovad tid. Arbetade snabbt och gav sig inte innan han löst problemet och säkerställt resultatet. Trevlig kille.

C

mer än ett år sedan

De bytte vattenlås-set snabbt och effektivt under handfatet i badrummet. Inga konstigheter. Kan rekommenderas. Punktligt och pålitligt. Högtsa betyg av mig.