Se på karta
Enoch Thulins Väg 1326153 Landskrona

Skånes Auktionsverk är ett av södra Sveriges ledande auktionshus med geografisk placering i hjärtat av Öresundsregionen, med 3,9 miljoner invånare. Sedan 1980-talet har företaget, tidigare känt som Anders Antik, förmedlat försäljning av konst, antikviteter och modern design till kunder över hela världen.

Nässjögatan 630248 Halmstad

2.5 (2)

Företaget finns i Halmstad men välkomnar kunder från Landskrona.

Hallands Auktionsverk AB var tidigare en del i Crafoordsfären och hette då Crafoord Auktioner i Halmstad. Sedan oktober 2001 drivs verksamheten i egen regi av Martin Laurell, som även drog igång Halmstadkontoret i sin egenskap av chef för Crafoord Auktioner 1999. Martin Laurell Martin Laurell har, förutom konstvetenskap och historia, bl a studerat ekonomi vid Lunds Universitet och har även en lång och gedigen auktionsvana. Sedan mitten av 1980-talet har han bl a varit chef för Bukowskis i södra Sverige, driftsledare vid Ellekilde Auktionshus i Köpenhamn och chef för Crafoord Auktioner, såväl i Sverige som i Danmark. Den långa erfarenheten i auktionsbranschen i kombination med utnyttjande av modern internetteknik (med bl a bild på samtliga objekt) gör att kunderna kan vara säkra på att få en maximal exponering av sina föremål, vilket även avspeglar sig i goda försäljningspriser.

auktion Sökord

Månadsauktioner med konst , antikviteter och design. Vi utför värderingar, även i hemmet, hämtning samt städning - allt på samma räkning. Välkommen.

Toppåkersvägen 7526194 Annelöv
Östergatan 326131 Landskrona
Kuskahusgränden 126142 Landskrona

5 (1)

Rättarevägen 824657 Barsebäck