Se på karta
Handelsgatan 324330 Höör

5 (1)

Storgatans Allservice AB startade 2016 som städfirma och fick ganska snabbt en hel del förfrågningar om dödsbovärderingar då Mattias arbetat med värderingar i över 20år. Då åkte vi ut och gjorde värderingar över vilka föremål som kunden kunde lämna in på auktion och sedan gjorde vi tömning och städning av hemmen. Då började tanken väckas på att själv starta auktionshus vilket startades upp i början av 2019. Detta gjorde då att vi kunde göra helhetslösningar för kunden.

Nässjögatan 630248 Halmstad

2.5 (2)

Företaget finns i Halmstad men välkomnar kunder från Höör.

Hallands Auktionsverk AB var tidigare en del i Crafoordsfären och hette då Crafoord Auktioner i Halmstad. Sedan oktober 2001 drivs verksamheten i egen regi av Martin Laurell, som även drog igång Halmstadkontoret i sin egenskap av chef för Crafoord Auktioner 1999. Martin Laurell Martin Laurell har, förutom konstvetenskap och historia, bl a studerat ekonomi vid Lunds Universitet och har även en lång och gedigen auktionsvana. Sedan mitten av 1980-talet har han bl a varit chef för Bukowskis i södra Sverige, driftsledare vid Ellekilde Auktionshus i Köpenhamn och chef för Crafoord Auktioner, såväl i Sverige som i Danmark. Den långa erfarenheten i auktionsbranschen i kombination med utnyttjande av modern internetteknik (med bl a bild på samtliga objekt) gör att kunderna kan vara säkra på att få en maximal exponering av sina föremål, vilket även avspeglar sig i goda försäljningspriser.

auktion Sökord

Månadsauktioner med konst , antikviteter och design. Vi utför värderingar, även i hemmet, hämtning samt städning - allt på samma räkning. Välkommen.