Atlas Industrial Print AB logo

Atlas Industrial Print AB

Om företaget

Två av 80- och 90-talens starkaste aktörer inom sitt område jobbar från 2003 tillsammans under namnet Atlas Industrial Print. Vi förser en betydande del av svensk och europeisk industri med allt från helhetslösningar i form av...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0122-247...
Adress

Skäggebyvägen 35

61244 Finspång

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Två av 80- och 90-talens starkaste aktörer inom sitt område jobbar från 2003 tillsammans under namnet Atlas Industrial Print. Vi förser en betydande del av svensk och europeisk industri med allt från helhetslösningar i form av färdiga legoprodukter till dekor och produktmärkning på plast och metall. Vi tillhör också elitskiktet bland utvecklare och tillverkare av membrankopplare, overlayers och touch screen-lösningar.

Om företaget

Värderingar

Trots att vi växer strävar vi efter att behålla det lilla företagets värderingar. Till dessa hör framför allt att varje anställd är stolt över vårt företag och det vi uträttar för våra kunder.

Vi gör vårt yttersta för alla. Till det lilla företagets värderingar hör också att inget jobb är för litet och att ingen kund är mer eller mindre värd än den andra. Vi gör heller ingen skillnad mellan enkla och svåra jobb. Det är vår uppgift att göra vårt yttersta oavsett vi trycker en dekal i en färg eller deltar i utvecklingen av avancerade membrankopplare eller touch screens.

Visioner

Vi sitter inte nöjda bara för att vi vet att vi har uppnått 100-procentig leveranssäkerhet och varje år slagit nya rekord vad gäller låg reklamationsnivå.​

Vi vill inte bara tillhöra de ledande, vårt mål är att vara ledande. Det målet uppnår vi genom att vara lyhörda inför våra kunder och hjälpa dem till innovativa lösningar

Miljö och Kvalitet

Med ISO-certifiering i bagaget kan vi visserligen lugnt visa upp dokumentationen som styrker att vi arbetar systematiskt för bästa möjliga miljö och kvalitet. Så enkelt är det nu inte. Varje bransch och varje produkt är specifik. Därför arbetar vi vidare med arbetsmetoder, ansvarsfrågor och allt annat som påverkar slutresultatet på det vi gör.

Atlas Industrial Print ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Atlas Industrial Print AB

Omsättning

54 916 tkr

Vinstmarginal

24.90 %

Anställda

31

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Atlas Industrial Print AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Atlas Industrial Print AB

Org.nr:

5565140547

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

25999 Diverse övrig metallvaruindustri

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

28.06.1995

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 8
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

012224700

01-222 47 00

012-22 47 00

0122-247 00