Om Atelje Margaretha (butik)

Ateljé Margaretha är med sitt breda broderisortiment Nordens ledande distanshandelsföretag för dig som handarbetar. Sortimentet består av tusentals broderier, garn, ramar, synhjälpmedel, tillbehör och mycket mer. Vi har även en fysisk butik i centrala Borås.

Då och nu

Ateljé Margaretha grundades 1959. Mellan åren 1992-2004 har Ateljé Margaretha etablerat sig i samtliga skandinaviska länder plus Finland, Tyskland och Österrike.

Koncernen har sitt säte i Borås samt kontor i Norge och Danmark. Ateljé Margaretha har även ett systerbolag, Knittingroom, som är ett av Nordens ledande distanshandelsföretag inom stickat och virkat.

Sedan starten har Ateljé Margaretha vuxit och blivit ett starkt varumärke inom broderi och handarbete, både via e-handel samt kataloger som skickas ut ett flertal gånger per år. Ateljé Margaretha bedriver även Nordens största handarbetsklubb, Club Margaretha som startade 1989.

Ateljé Margaretha är en trygg sajt. Vi är certifierad av Trygg e-handel vilket innebär att vi har säkra rutiner för hantering av personuppgifter samt använder säkra betalningslösningar - allt för att du som kund ska känna dig trygg.

Bildgalleri

  • Atelje Margaretha (butik) E-handelsplatser, Borås - 1
  • Atelje Margaretha (butik) E-handelsplatser, Borås - 2
  • Atelje Margaretha (butik) E-handelsplatser, Borås - 3
  • Atelje Margaretha (butik) E-handelsplatser, Borås - 4
  • Atelje Margaretha (butik) E-handelsplatser, Borås - 5
  • Atelje Margaretha (butik) E-handelsplatser, Borås - 6
  • Atelje Margaretha (butik) E-handelsplatser, Borås - 7
  • Atelje Margaretha (butik) E-handelsplatser, Borås - 8
  • Atelje Margaretha (butik) E-handelsplatser, Borås - 9
  • Atelje Margaretha (butik) E-handelsplatser, Borås - 10

Atelje Margaretha (butik), Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Ama Group i Borås AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

26.10.2004

Org.nr:

5566692082

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

100000 - 499999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

47912 Postorderhandel och detaljhandel på Internet med beklädnadsvaror

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 9

reviews aboutName

O

Oo Daniel Oo

moreThanAYearAgo

vi blev uppskriva på någon secure key abommenang och blev tillfrågade att betala pengar för något vi inte hade någon kännedom om i huvud taget, efter 6 månader av automatisk abonnemang, allt vi gjorde var att handla ifrån atelje margareta, misstag som inte kommer att upprepas

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Älskar deras affär :)) Så mycket garner och annat smått och gott. Kan gå där inne hur länge som helst :D Bra priser med.

Jonas

moreThanAYearAgo

Företaget Atelje Margareta AB tar dom uppgifterna som du lämnar vid beställning och säljer dom vidare till mySafety AB. Detta företag säljer "nyckelbrickor" och ringer dig trots att du har NIX spärr. Senaste dagarna har dom ringt 5 gånger och försökt bluffa att jag har affärer med dom.

Så skall man inte sköta en verksamheten!

Jonas

moreThanAYearAgo

Atelje Margaretha lämnar ut DINA uppgifter till skojföretag som mySafety AB. Detta företag kommer sedan att ringa DIG ett antal gånger varje vecka för att sälja tjänster. Genom att hävda att dom fått DINA personliga uppgifter via Atelje Margaretha så anser dom att dom har rätt att gå förbi NIX spärren.

Irene Hjalmarsson

moreThanAYearAgo

Så mysig butik med underbar personal. Man känner sig så välkommen och utbudet av varor är stort. Personalen kunnig om man behöver hjälp. Rekommenderas varmt!!!

Jonas

moreThanAYearAgo

Återigen så har Atelje Margaretha AB lämnat ut mina personuppgifter till ett bluffbolag. Har bett dom att ta bort mina Adressuppgifter och Personnummer från deras register då jag inte vill att ett oseriöst bolag som mySafety AB skall få dem.
Förstår inte Atelje Margaretha AB att detta skadar deras förtroende hos kunderna.

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Att få komma in i butiken på plats, att få känna på alla garner och ibland fynda en massa är mitt beroende, det smakar bara mera och jag har alltid blivit bra bemött av personalen i butiken.

Jane Melander

moreThanAYearAgo

Jag har bara bra erfarenheter av Atejé Margareta. Trevkig personal när man ringer.

Studenten

moreThanAYearAgo

Det snällaste jag kan skriva om dem är att butiken har bra urval och fina priser på en del av sina produkter. Tyvärr lämnar bemötandet man får av några i personalen mycket att önska. När man vill betala känns det ofta som om man stör dem, även om damen bakom kassan bara står och hänger kan man få väldigt ilskna blickar. Hoppas att de bara behandlar oss yngre kunder såhär och låter bli att fnysa åt de snälla äldre tanterna som verkar vara butikens huvudsakliga målgrupp.

Kommer i fortsättningen att undvika butiken och istället gynna deras konkurrenter som är MYCKET trevligare!