Om Assistancekåren

Bilar, motorcyklar, lastbilar, bussar, grävmaskiner vi bara förväntar oss att de skall fungera varje gång vi använder dem. De skall starta i alla väder, aldrig krångla och olyckor, dikeskörningar och fastkörningar händer ju bara andra, inte dig själv. Tyvärr så är inte fordon problemfria och olyckor inträffar vare sig man vill eller inte. Om det otänkbara händer behövs professionell hjälp och givetvis alla dagar på året, dygnet runt, över hela landet. Hur gör man då? Ring Assistancekåren!

Bärgning

Bärgning är vår huvudsysselsättning. Vi bärgar alla fordon, oavsett antal hjul, larvfötter, vikt eller storlek. Dvs allt från mindre motorcyklar och permobiler till truckar, personbilar, SUV/stadsjeepar, skåpbilar, transportbilar, lastbilar, tankbilar, bussar, grävmaskiner, hjullastare, entreprenadmaskiner, kranbilar, stridsvagnar, förrådsbodar, allt som rullar eller drivs via larvfötter. Ibland är det mer komplicerat som vid t ex en olycka, medan nästa uppdrag endast gäller att frakta fordonet från ett ställe till ett annat, som t ex vid en lacktransport mellan verkstäder.

Hyrbil

När bilen krånglar är det oftast vid fel tillfälle. Man har bråttom någonstans och behöver annat färdmedel ifall felet inte går att åtgärda på plats. I många bilförsäkringar finns möjlighet till en hyrbil i några dagar.

I Assistancekårens kundservice ingår att hjälpa kunden till att skaffa fram en hyrbil. Många av våra stationer har egna hyrbilar, alternativt har de ett gott samarbete med hyrbilsuthyrare på orten. Det innebär att de oftast kan få fram en hyrbil snabbt, oavsett tid på dygnet, året om. Allt för att kundena skall få bästa och snabbast möjliga service och kunna fortsätta resan utan krångel och lång väntetid.

Jourreparation

Assistancekårens bärgare försöker alltid se till att kunderna kan komma iväg direkt från haveriplatsen. Jourreparationer utförs om möjligt på plats eller i lämplig lokal. Den tekniska utvecklingen gör det dock svårare och svårare att reparera efter vägen då mycket är datoriserat i dagens bilar. Speciella diagnosinstrument behövs för att läsa av felkoder och åtgärda dessa.

Om det inte går att reparera bilen på plats bärgar vi bilen till närmast lämpliga verkstad. Det kan vara både till märkesverkstäder och allbilsverkstäder. Bärgarna vet till vilken verkstad ett speciellt bilmärke skall bärgas, eller till vilken bilverkstad som olika försäkringsbolag har avtal med.

Låsöppning

Hur frustrerande är det inte att inte komma in sin egen bil. Bilnyckeln är borttappad i skogen, man har tillfälligt lagt ifrån sig den i bakluckan och slår igen luckan i samma sekund som man kommer på det. Eller, ännu värre, man lämnar bilen med motorn på “bara en kort stund” och det lilla barnet som sitter i råkar låsa centrallåset… vad gör man?

Billåsen har blivit avsevärt mycket bättre nu än på äldre bilmodeller, vilket gör det mer komplicerat om bilen är av en nyare årgång. Var därför noga med att tala om vilken årsmodell, märke eller modell du har när du kontaktar oss. Assistancekåren har stor kunskap att med olika metoder kunna hjälpa till att öppna låsta bildörrar, oavsett om nycklarna är borta, låset är fruset eller trasigt.

Starthjälp

Bilen är ett utmärkt färdmedel att ta sig mellan olika platser. Till och från jobbet, till en fritidsaktivitet, handla, åka på semester mm. Man bestämmer själv när man åker iväg.

Men, ibland startar inte bilen… och alltid vid fel tidpunkt. Vad gör man då?

Enklast är att ringa Assistancekåren, dygnet runt. Våra bärgningsbilar har utrustning för att starta ditt fordon, oavsett om det är en starthjälp av en motorcykel, personbil, lastbil, buss, grävmaskin eller annan entreprenadmaskin. T o m starthjälp av din båt om den står placerad utefter fastlandet eller vid öarna Öland och Gotland.

Om det mot förmodan inte skulle gå att få igång bilen pga något annat fel, tar bärgaren bilen till närmast lämpliga verkstad.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Assistancekåren Bärgning, Sölvesborg - 1
  • Assistancekåren Bärgning, Sölvesborg - 2
  • Assistancekåren Bärgning, Sölvesborg - 3
  • Assistancekåren Bärgning, Sölvesborg - 4
  • Assistancekåren Bärgning, Sölvesborg - 5
  • Assistancekåren Bärgning, Sölvesborg - 6
  • Assistancekåren Bärgning, Sölvesborg - 7
  • Assistancekåren Bärgning, Sölvesborg - 8
  • Assistancekåren Bärgning, Sölvesborg - 9
  • Assistancekåren Bärgning, Sölvesborg - 10

Assistancekåren, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Bärgningscenter i Västra Blekinge AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

05.08.1980

Org.nr:

5562057900

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

5000 - 9999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

52211 Bärgning för landtransport

Exekutiva befattningar/Administration

Ordförande

Carl Jimmie Andrew Persson

Ledamot

Anders Johan Magnus Jansén

Ledamot

Carl Jimmie Andrew Persson

Suppleant

Magda Persson

Huvudansvarig revisor

Nils Erik Hagstedt

Finansiell information

Omsättning

10 555 tkr

Vinstmarginal

9,9 %

Anställda

4

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

04561001104-561 00 11045-61 00 110456-100 11