Se på karta

artister, artistförmedling 

gav 10000 företag inom detta område

Klingstar AB

Galeasgatan 2542671 Västra Frölunda
logo

Mest bokade moderator hos kvinnligatalare.se 2017 med flest återkommande uppdragsgivare.

Artister, artistförmedling Sökord

Karin Klingenstierna- moderator, konferencier, artist.

Visa mer

Sundsvalls Blåsorkester

Västra vägen 6485740 Sundsvall
logo

Sundsvalls blåsorkester är en dynamisk orkester med stor musikalisk bredd. Orkestern leds av dirigent Thomas Gathe. Är du intresserad av att vara med? Klicka på Kontakt och hör av dig till Hans-Ove Johansson!

Artister, artistförmedling Sökord

Sundsvalls blåsorkester är en dynamisk orkester med stor musikalisk bredd.

Visa mer

Evolving Traditions

Villie 34527462 Rydsgård
logo

Jag heter Pär Moberg, och är folkmusiker med saxofon som huvudinstrument, men spelar även olika flöjter, didgeridoo och vevlira.

Arvingarna Musik AB

Säröleden 14143491 Kungsbacka
logo

Oves Trofé Ateljé

Älvdalsvägen 4966931 Deje
logo

Auktoriserad inom: Större däggdjur, mindre däggdjur, trofe, fisk.

Dalecarlia Crew AB

Stängt

Ritargatan 678170 Borlänge
logo

Dalecarlia Crew är baserade i Borlänge men arbetar över hela Sverige med olika uppdrag. Vi tillhandahåller personal inom event, produktioner och även till ett flertal olika branscher. Vi hyr också ut material så som staket, toaletter m m. Hyr man personal ifrån oss så får man kvalitet, trygghet och framför allt duktig personal som trivs med att jobba i olika miljöer med annorlunda arbetsuppgifter dag som natt! Stagehands, montörer, ställningsbyggare, site crew, publik-, trivsel-, och informationsvärdar, vaccinationskontrollanter, runners och maskinförare med god erfarenhet är bara några av de styrkor vi tillsammans med vår personal har att erbjuda!

Sound City Matilainen

Sankt eriksgatan 8011362 Stockholm
logo

Vi arbetar med ljud-, ljus- och scenteknik. Även med uthyrning, installation och försäljning.Vi besitter stor expertis inom området.

Trelleborgs Musikkår

Blodrotsvägen 1523175 Beddingestrand
logo

Trelleborgs Musikkår är en av södra Sveriges mest välbesatta och välklingande symfoniska blåsorkestrar. Musikkåren bildades 1938 och våran dirigent är Johan Rufelt. Under årets gång så genomför kåren en hel del konserter!

Göteborgs FyrverkeriFabrik AB

Stängt

C R Hanssons väg 5242750 Billdal
logo

Säljer allt inom fyrverkeri. Vi skräddarsyr upplevelsen anpassat till din plats, dina önskemål och din budget. Välkommen!

Bill & Fia

(5)

Östra Esplanaden 8457632 Sävsjö
logo

Bill&Fia är bandet för bröllopet, firmafesten eller jippot!Söker ni trubadurer, livmusik, coverband så har du hittat rätt!Festmusik, nytt som gammalt, disco, schlagers, rock o pop!Med sammanlagt nästan 100 års erfarenhet har Bill, Fia, Anders, Vanja och Alex den perfekta blandningen av dansant musik från mängder av stilar och tider till er tillställning!Party party!

Nöjeskällan Sverige KB

Bäckgatan 1435231 Växjö
logo

Välkommen till oss på NöjesKällan. Vi jobbar med att ta fram underhållning i alla tänkbara former åt eventbolag, företag mm och har genom åren skaffat oss mycket rutin, kunskap och erfarenhet. Detta gör att vi kan ta fram all sorts underhållning beroende på vilket tema som väljs. Det kan vara stand up, föreläsare, artister, coverband mm mm, m.a.o vi skräddarsyr underhållningen för alla tänkbara evenemang och tillfällen. Vi kan nöjen!

PartyPatrullen

Starrkärrsvägen 1144496 Ödsmål
logo

Här finner du information/reklam/tjänster om allt som har med uteliv att göra.

J P Nyströms Orkester

Kullenvägen 396151 Boden

Wells Music AB

Essinge högväg 911265 Stockholm
logo

Vi representerar Rhapsody In Rock, Robert Wells Trio och Vocalettes samt Wells Academy Piano Camp.

P A Kompaniet AB

Stängt

Kopparsviksgatan 1162158 Visby
logo

Vi leverera en högklassig produkt på varje arena, scen och i alla miljöer

Ason Bson Cson - den glade trollkarlen!

Öppet

(5)

Hedbäcksvägen 16242837 Kållered
logo

Trollkarlen Ason Bson Cson har roat barn och familjer med sitt trolleri och buktaleri i över 20 år. Trolleriföreställnig, buktaleri och ballongfigurer. Den glade trollkarlen från Göteborg gör sin föreställning på kalas, familjedagar, skolor och förskolor - speciellt anpassat efter vad kunden vill ha. Familjeunderhållning över hela Sverige direkt från Göteborg. Han är dubbel Svensk Mästare i barntrolleri och 2022 fick han Mölndals Stads Kulturstipendium.

Stockholms Improvisationsteater

(4.5)

Sigtunagatan 1211322 Stockholm
logo

Stockholms Improvisationsteater värnar om fantasins plats i en effektiv och hård värld. Med humorn som verktyg ifrågasätter vi normer, traditioner och invanda tankebanor. Vi är en källa till hejdlös glädje för människor och väcker lusten att skapa själv. Vi undersöker, utvecklar och förädlar den improviserade teatern som konstart.

Jean-Baptiste Béranger

Sankt eriksgatan 2811239 Stockholm
logo

Jean-Baptiste Béranger är fotograf och konstnär. Han har en lång och gedigen erfarenhet av att skapa, avbilda, och dokumentera konst. Jean-Baptiste Béranger är född och uppväxt i Paris och gjorde sin konstexamen – diplôme national supérieur d’arts plastiques (DNSAP) efter fem år på konsthögskolan i Paris – École Nationale supérieure des Beaux-arts. Han har även studerat ett extra år som gäststudent på kungliga konsthögskolan i Stockholm.

PWP Produktion

Stängt

Kiselgatan 143256 Varberg
logo

Backlinetekniker, Turneledare, Bygger helhetslösningar, Pedalbord. Lagar och justerar instrument, teknik samt annan kringutrustning.

Astrid Bergdahl

Stängt

Rutger Fuchsgatan 7A11667 Stockholm
logo

Astrid Bergdahl is a Graphic Designer and Visual Artist with a creative passion for art, design, strong concepts, layout and typography. Creating Graphic Design and Art Direction for clients in printed matter and digital platforms including social media. Painting in oil and creates illustrations in graphite and coal.

SkaraBorgBigBand

Stängt

Vasagatan 2154150 Skövde
logo

SkaraBorgBigBand är en underhållningsorkester med stadiga ben i 60 talets musik med fokus på framtiden. Filmmusik, Bond, Tina Turner, Burt Bacharach, Frank Sinatra, Tom Jones och Ball Room Dance, samarbete med kända artister glatt underhållande för alla generationer.

Lorensbergsteatern

Stängt

(4.5)

Karl Gerhards Plats 141253 Göteborg
logo

Välkommen till Lorensbergsteatern! Vi erbjuder teater, gästspelscen, konferenslokal, konserter, stå-up, komedier och revyer. Det är även Galenskaparnas och After Shaves hemmascen. Vår bar och restaurang Lorens Bar har öppet i samband med föreställning.

Umeå Teaterförening

Stängt

Kungsgatan 4890326 Umeå
logo

Vi dukar upp och du väljer. På Umeå Teaterförening letar vi hela tiden efter underhållande och tankeväckande föreställningar. Vi vill hitta teater, musik, dans, nycirkus, goda samtal och annat, som gör livet rikare. Utbudet av scenkonst ska vara brokigt och brett. Sedan är det du som väljer vad du vill dela med oss.

Bright Group Sweden AB

Kungälv
logo

Bright är Nordens ledande leverantör inom events, underhållning och upplevelser. Vi har över 400 entusiastiska medarbetare som skapar oförglömliga upplevelser genom att kombinera lång erfarenhet med nya idéer. Utöver våra anställda jobbar vi med designer och andra kreativa talanger inom underhållnings- och eventbranschen.

Active Sound

Stängt

Industrigatan 735236 Växjö
logo

Det är vi som hjälper dig! Teater, konsert, ljusinstallationier, ljudinstallationer - vi skapar upplevelser! Vår affärsidé bygger på uthyrning av ljudanläggningar till alla former av konserter, teatrar, frilansjobb som ljudtekniker samt både fasta och lösaljudinstallationer. Vi levererar allt tillsammans med kompetent personal och en proffsig helhetslösningför att du som kund ska få en oförglömlig upplevelse.