Tillbaka till artikelarkivet
Artikeln innehåler sponsrat innehåll

Med dessa kreditkort får du tillgång till lounger världen över

Upptäck fördelarna med att resa i stil med rätt kreditkort. Denna artikel presenterar olika kreditkort som erbjuder tillgång till exklusiva flygplatslounger världen över. Lär dig mer om fördelarna med kort som Swedbank Mastercard Platinum, American Express Platinum, och andra, och hur de kan förbättra din reseupplevelse.

Kreditkort med tillgång till loungerna

Att ha ett kreditkort som inkluderar lounge access kan göra din tid på flygplatsen betydligt bekvämare. För att jämföra alla kort med lounge access, ta en titt på dessa alternativ som erbjuder tillträde till exklusiva lounges över hela världen på Kreditkort.nu.

Mastercard Platinum från Swedbank

Med Swedbank Mastercard Platinum får du tillgång till över 1 000 lounges genom LoungeKey. Kortet inkluderar också reseförsäkring och bonusprogram.

American Express Platinum

American Express Platinum-kortet erbjuder ett omfattande lounge-program. Det inkluderar Priority Pass, vilket ger dig tillgång till över 1 400 lounger världen över.

Resurs World Mastercard

Resurs World Mastercard ger inte bara tillgång till över 1 000 lounger, men inkluderar också en concierge service och en generös bonus på 1 % på alla inköp.

Eurocard Platinum

Med Eurocard Platinum kan du njuta av lounge-tillgång och andra premium förmåner, såsom en omfattande reseförsäkring och personlig service.

Nordea Platinum

När du innehar ett Nordea Platinum-kort erhålls tillgång till lounge via LoungeKey, samt förmåner såsom reseförsäkring och bonuspoäng på köp.

Handelsbanken Platinum

Med Handelsbanken Platinum kan du komma in i världens lounge och dra nytta av en välfylld palett av service och reseförmåner som följer med kortet.

Typer av lounge-tillgång

När du väljer kreditkort för tillgång till flygplatslounger, är det väsentligt att förstå de olika typerna av lounge-tillgång som erbjuds. Dessa inkluderar nätverksbaserade lösningar, kortutgivare egna nätverk och tillgång till fristående lounges.

Nätverksbaserad lounge-tillgång

Med ett kreditkort som inkluderar nätverksbaserad lounge-tillgång får du tillgång till ett omfattande utbud av lounger internationellt. Två av det vanligaste är:

  • Priority Pass: Över 1400 lounger globalt.
  • LoungeKey: Fri tillgång till mer än 1200 lounger oavsett flygbolag.

Utgivarens egna nätverk

Vissa kortutgivare erbjuder tillgång till sina egna lounge-nätverk. Detta kan inkludera:

  • The Centurion Lounge: VIP-lounger tillhörande American Express.

Lufthansa Business Lounges: Lufthansas VIP-lounger för kundspecifika erbjudanden.

Publicerad 17-May-2024