Om Arlandastads Industrilack Del Pino AB

Vi är ett företag med bred kompetens. Vi är specialister på lackering och lackerar allt ifrån köksluckor, möbler, metall, och annan inredning. Ombyggnad av kök, ommålning eller renovering av andra utrymmen är några av våra tjänster vi nu erbjuder. Vi kan lätt fräscha upp ert kök genom att vi lackerar om era befintliga luckor och målar om stommar och täcksidor. Vi riktar oss till både företag och privatkunder för både större och mindre renoveringsarbeten. Hos oss är det alltid kunden som står i centrum och genom god kommunikation tar vi fram den bästa lösningen för just dig. Vid offertförfrågningar kontakta gärna oss via formuläret på hemsidan och vid övriga frågor ring gärna oss på 08-10 79 97 så hjälper vi dig!

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Arlandastads Industrilack Del Pino AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnArlandastads Industrilack Del Pino AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande26.09.2017
Org.nr:5591267660
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall3000 - 4999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch31090 Tillverkning av andra möbler

Exekutiva befattningar/Administration

Omar Vasquez del PinoLedamot
Fiorella MjöbergSuppleant
Jenny Cecilia Maria CerménRevisor

Omdömen om Arlandastads Industrilack Del Pino AB

Liz Ericson

mer än ett år sedan

TACK Arlandastads Lack för absolut finaste köks-luckorna, de kom tillbaka som nya på bara några dagar! Sådan super-service och professionellt bemötande är svårt att hitta! Jag kan varmt rekommendera Arlandastads Lack.

Anna Chevalièr Welander

mer än ett år sedan

Supernöjd! med mina dörrar som lackades om. Så smidigt med hämtning och lämning av dessa TUNGA gamla spegeldörrar som var gamla och slitna med flera lager färg och flagor. Kom tillbaka som nya med perfekt färg och glans. Proffsigt jobb och trevligt bemötande. Rekomenderas!

Jocke Hellström

mer än ett år sedan

Fick hjälp med att lackera om mitt kök. Resultatet blev otroligt bra trots att luckorna och täckbitarna var väldigt gamla. Är väldigt nöjd med deras arbete samt hur man blev mottagen som kund.

Skulle absolut rekommendera!

Johan Lewander

mer än ett år sedan

Mycket snabb & bra lackning av köksluckor & ett gammalt ekskåp, service utöver det man förväntar sig. Vi är mycket nöjda & rekommenderar företagets tjänster till alla som behöver lackeringsjobb.

Björn Berglund

mer än ett år sedan

Mycket välgjort och snabbt arbete med våra köksluckor.. Utmärkt service och bemötande.

Susann Martinwall

mer än ett år sedan

Mycket bra, trevlig och snabb service! Vi lackerade om 4 däckstolar i trä med tillhörande pallar. De hämtade, lackerade om och levererade tillbaka stolarna på plats. Stolarna blev som nya och jag ger mina bästa rekommendationer till Arlandastad Industrilack!

Pernilla Och Magnus Kjellin

mer än ett år sedan

Trevligt och snabbt bemötande lackade om våra köksluckor fick riktigt bra finish färgen som de blandade blev precis som vi ville ha det,kan varmt rekommendera Arlandastad industrilackering.//Magnus