Se på karta

areamätningar 

gav 107 företag inom detta område

Thilia Bygg AB

(5)

Lövsångarvägen 513568 Tyresö
logo

Projektledning | Byggledning | Kontroll | Besiktning |Teknisk förvaltning | Fukt- och inomhusmiljöutredningar | Provtagningar | Fuktsakkunniguppdrag

Besiktningsbolaget Risberg AB

Staversvadsvägen 9029156 Arkelstorp
logo

Besiktningsbolaget Risberg AB utför olika slags besiktningar av hus och fastigheter samt hjälper dig med byggnadstekniska frågor. För oss är inga jobb för små eller för stora - Vi utför alla uppdrag med ett leendeLäs mer om våra tjänster och priser!

B&P Byggkonsult AB

Fågelvägen 2024632 Löddeköpinge
logo

För de allra flesta är husköpet vår största affär i livet. Det är därför viktigt att inga negativa överraskningar uppstår. Bakom den fina fasaden kan det dölja sig allvarliga fel som kan leda till oförutsedda kostnader. Det är viktigt att syna byggnaden så omsorgsfullt som möjligt. En fackman kan se bortom drömbostaden och ge en objektiv bild av objektet.

MEMAB

Varbergsgatan 12a41265 Göteborg
logo

Erfarna energikonsulter, för små fastigheter så väl som stora koncerner.Dessutom utför vi förstås mer avancerade energiberäkningar för fastighetsägare som skall bygga om eller renovera samt gör energideklarationer och energikartläggningar.

HusmanHagberg Karlskrona / Ronneby

Hantverkaregatan 1337135 Karlskrona
logo

Vi ger alla kunder tid och omtanke. Vi jobbar med utgångspunkten att kvalitet inte är någon slump. Välkommen att kontakta oss!

Benny Parhorn Besiktning i Skåne AB

Drottninggatan 192B25433 Helsingborg
logo

Enara AB

Kadettgatan 4B25455 Helsingborg
logo

Vi har mer än 10 års erfarenhet av energi och area tjänster. I mer än 10 år har vi samlat erfarenhet genom att vi energideklarerat och mätt arean i tusentals villor, bostadsrättsföreningar och hyresfastigheter.. Vi har även utfört ett stort antal energibalansberäkningar, U-värdesberäkningar och radonindikeringar.

Marco Gustafsson Husbesiktning, AB

Utövägen 10A37137 Karlskrona
logo

Besiktningsman som är godkänd enligt SBR är en trygghet och innebär en oberoende besiktning av fastigheten.Företaget utför överlåtelsebesiktning, fuktkontroll och entreprenadbesiktningar.Besiktningen utförs på ett pedagogiskt sätt med fokus på att samtliga parter ska få ett bra underlag för att kunna fatta välgrundade beslut.

Svenska Mäklarhuset Nacka/Saltsjö-Boo

Orminge Centrum 13230 Saltsjö-boo
logo

MÄKLARE I NACKA OCH SALTSJÖ-BOOKontakta någon av våra duktiga mäklare i Nacka och Saltsjö-Boo för att förverkliga din bostadsaffär.

Svenska Mäklarhuset Bromma

Bällstavägen 5616872 Bromma
logo

MÄKLARE I BROMMAVi är Brommas största mäklare. Kontakta våra mäklare i Bromma om du vill köpa eller sälja bostad.

Svenska Mäklarhuset Landskrona

Kungsgatan 526129 Landskrona
logo

MÄKLARE I LANDSKRONAVi på Svenska Mäklarhuset i Landskrona hjälper dig att finna ditt drömhem.Kontakta oss redan idag för ett förutsättningslöst möte eller en kostnadsfri värdering av din bostad.

Svenska Mäklarhuset Sigtuna

Nymärsta gränd 619530 Märsta
logo

DIN MÄKLARE I SIGTUNA OCH MÄRSTAVåra mäklare i Sigtuna har god lokalkännedom som gör din bostadsaffär lyckad – oavsett om du ska köpa eller sälja i området.

Svenska Mäklarhuset Södermalm

Bastugatan 5711825 Stockholm
logo

MÄKLARE PÅ SÖDERMALMVi kan dina kvarter och vi har ett genuint intresse av Söder. Kontakta någon av våra mäklare på Södermalm idag för en lyckad bostadsaffär.

Svenska Mäklarhuset Ängelholm/Båstad

Lärkgatan 326232 Ängelholm
logo

VI GER OSS INTE FÖRRÄN VI HAR DEN PERFEKTA KÖPAREN.Kontakta oss och lär dig mer om hur vi kan hjälpa dig att bli nöjd!

Svenska Mäklarhuset Solna

Råsundavägen 12116950 Solna
logo

MÄKLARE I SOLNASvenska Mäklarhuset Solna gör din bostadsaffär lyckad – oavsett om du ska köpa eller sälja i området.Kontakta våra mäklare i Solna idag.

Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen

Tellusborgsvägen 6912629 Hägersten
logo

MÄKLARE I LILJEHOLMEN OCH HÄGERSTENGör en bostadsaffär som du blir nöjd med! Ta hjälp av våra duktiga mäklare i Liljeholmen och Hägersten redan idag.

Svenska Mäklarhuset Årsta/Enskede

Glasfibergatan 612545 Älvsjö
logo

MÄKLARE I ÅRSTA OCH ENSKEDEÄr den bästa garantin du kan få för en lyckad bostadsaffär. Kontakta våra mäklare i Årsta och Enskede idag. Vi älskar nöjda kunder!

Svenska Mäklarhuset Vallentuna

Skördevägen 218631 Vallentuna
logo

MÄKLARE I VALLENTUNALåt oss se till att din bostadsaffär bär frukt – anlita våra mäklare i Vallentuna redan idag.

Svenska Mäklarhuset Göteborg

Berzeligatan 41253 Göteborg
logo

MÄKLARE I GÖTEBORGVåra mäklare i Göteborg har god lokalkännedom som gör din bostadsaffär lyckad – oavsett om du ska köpa eller sälja i området.

Svenska Mäklarhuset Johanneshov

Finn malmgrens väg 912138 Johanneshov
logo

MÄKLARE I JOHANNESHOVGör en bostadsaffär som du blir nöjd med!Ta hjälp av våra duktiga mäklare i Johanneshov redan idag.

Svenska Mäklarhuset Täby

Catalinavägen 818368 Täby
logo

MÄKLARE I TÄBYKontakta någon av våra mäklare i Täby idag för en lyckad bostadsaffär.

Svenska Mäklarhuset Huddinge

Glasfibergatan 612545 Älvsjö
logo

MÄKLARE I HUDDINGEVåra mäklare i Huddinge har god lokalkännedom som gör din bostadsaffär lyckad – oavsett om du ska köpa eller sälja i området.

Svenska Mäklarhuset Halmstad

Köpmansgatan 1030242 Halmstad
logo

MÄKLARE I HALMSTADVåra mäklare i Halmstad har mycket god lokalkännedom för att göra din bostadsaffär lyckad.

Svenska Mäklarhuset Kungsholmen

Grev Turegatan 2711438 Stockholm
logo

MÄKLARE PÅ KUNGSHOLMENVårat mål är att ge dig bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.Kontakta våra mäklare i Kungsholmen idag.

Svenska Mäklarhuset Östermalm/Gärdet

Grev Turegatan 16974 Solna
logo

MÄKLARE PÅ ÖSTERMALM OCH GÄRDETDen bästa mäklaren är ännu inte korad, men vi vet att om det hade funnits en tävling där nöjda kunder och lokalkännedom sattes i fokus så hade vi kommit riktigt högt upp!Kontakta oss och lär dig mer om hur vi kan hjälpa dig att bli nöjd.