Om Areal

Areal förmedlar jord- och skogsbruksfastigheter och ekonomisk rådgivning. Vi har gedigen kunskap i förmedling, ekonomi och juridik.

Rådgivning

Tack vare alla uppdrag har vi över åren även fått en gedigen kunskap om den ekonomiska sidan av att äga jord- och skogsbruksfastigheter.

Att vi dessutom alla är utbildade inom jord och skog gör att vi står extra stadigt i myllan. Utöver fastighetsmäklare eller auktoriserade redovisningskonsulter är vi allt från agronomer och lantmästare till skogsmästare, jägmästare, skogstekniker och skogsvetare. Och många av oss äger egna gårdar.

Deklarationer

Det är viktigt att skatteutfallet över tid ska bli så gynnsamt som möjligt för både dig och ditt företag. Därför ser vi till hela din situation när vi ger skatterådgivning och hjälper dig att göra kapitalvinstutredningar m.m.

Ekonomisk rådgivning

För att du ska kunna förvalta och utveckla din verksamhet på bästa sätt behöver du inte bara att ha en god uppfattning om ditt företags ekonomi. Du kan också behöva få råd inför stora, avgörande planer och beslut.

Som dina ekonomiska rådgivare hjälper vi inte bara till med budgetering, investeringskalkylering, driftsplanering och företagsanalyser – vi finns alltid vi din sida som samtalspartner och bollplank.

Fastighetsvärdering

När en jord- och skogsbruksfastighet ska värderas är det viktigt kan man inte bara se till fastighetens framtida avkastningsförmåga, det finns ofta även starka icke-monetära värden att ta hänsyn till.

Med mer än 25 år i branschen har vi - utöver våra professionella kalkylmodeller - både en gedigen marknadskännedom och en bra fingertoppskänsla för vad en viss fastighet är värd i en given tids- och marknadssituation.

Fastighetsombildning

Vill du köpa till mark som ska läggas samman med din befintliga fastighet eller vill du att din fastighet ska klyvas och delas upp i mindre delar?

Då kan vi hjälpa dig med värderingar, avtal och myndighetskontakter. Vi kan också hjälpa dig att reda ut vilka skattekonsekvenser fastighetsombildningen kan komma att få.

Areals utvalda länkar

Bildgalleri

  • Areal Fastighetsmäklare, Vänersborg - 1

Areal, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

-

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Möjliga telefonnummerformat

070363563507-036 356 35070-363 56 350703-63 56 35070-3635635