Se på karta
Vävlagargatan 1150730 Brämhult

Vår affärsidé är att kunna lämna en heltäckande service inom bygg- och anläggningsbranschen då det gäller uthyrning av entreprenadmaskiner och lastbilar samt försäljning av grusprodukter m.m. Vi är också certifierad och ME-diplomerad avloppsentreprenör. Välkommen!

Artillerivägen 329163 Kristianstad

ROFAB genomför framförallt utbildningar för de tre branscherna Transport, Bygg och Entreprenad. Utbildningarna resulterar i yrkesbevis eller kompetenshöjande kunskaper för de maskiner som varit aktuella för utbildning så som jordförflyttande maskiner, mobilkranar, tornkranar, betongpumpar etc. Utbildningarna genomförs både till små och stora företag och vi erbjuder kompletta grundutbildningar, företagsanpassade utbildningar eller utbildningar anpassade efter behov.

Göttorp Sommarro 153395 Götene

Ronny Larsson är godkänd utbildningsgivare via BYN/TYA och vi kan hjälpa till med följande utbildningar;Maskinförarutbildningar/kompetensprov för förarbevis på grävmaskin-grävlastare, hjullastare, teleskoptruck, väghyvel och bandschaktare.Trafikverkets kravkurser "Arbete på väg" alla nivåerSäker SchaktElsäkerhetskurser, ESA/EBR ADRVi har utbildningslokal i Götene för 20-25 deltagare men självklart kommer vi gärna till ert företag och har utbildningarna.

Kabelvägen 1129162 Kristianstad

Vi är ett utbildningsföretag i Kristianstad, godkänt av Transportfackens Yrkes & Arbetsmiljönämnd, Myndigheten för Samhällskydd o Beredskap samt Trafikverket. Vi erbjuder allt från truckutbildning och allt inom maskinutbildning.

Villagatan 969631 Askersund

Örebro Lotsservice bemannar åkerier och bussbolag med CE och DE chaufförer. Vi har kompetenserna du behöver! CE,DE,YKB,ADR tank,krankort över 18 tonmeter. Vi utgår från Örebro och Askersund för lotsning utav era fordon i Örebro län och Östergötlands län. Vi tillgodoser erat företag med god kompetens med snart 20 år i branschen!