Se på karta

anställningsskydd 

gav 1221 företag inom detta område

IF Metall Avd 4, Mitt I Norrland

Öppet

Västra Norrlandsgatan 11B90327 Umeå
logo

IF Metall är ett feministiskt fackförbund med cirka 313 000 medlemmar som tillsammans arbetar för rätten till ett bra och tryggt arbete.Vi arbetar inom stora delar av den svenska industrin, bland annat inom plast-, läkemedels-, byggnadsämnes-, stål-, kemi- och verkstadsindustrin.

IF Metall MittSkåne

(1)

Östergatan 3828134 Hässleholm
logo

Som medlem i IF Metall är du med i en av världens största folkrörelser. Du är en del av en demokratisk organisation som bygger på uppfattningen om alla människors lika värde.

Arbetsgivarverket

Öppet

Mäster samuelsgatan 6011121 Stockholm
logo

Arbetsgivarverket är en arbetsgivarorganisation för statliga arbetsgivare och en förvaltningsmyndighet. Medlemmar är myndigheter, affärsverk och andra arbetsgivare med anknytning till det statliga området. Vi utvecklar den statliga arbetsgivarpolitiken och sluter kollektivavtal för 270 000 statligt anställda.

Seilitz Juridiska Byrå

(5)

Drottninggatan 86, 1 tr11136 Stockholm
logo

Jurist Per Seilitz erbjuder fri juridisk rådgivning och är bl.a. verksam inom familjerätt, fastighetsrätt och småbolagsjuridik. Du kan alltid ringa och kostnadsfritt ställa frågor om dina juridiska problem. Det går även bra att ringa kvällstid.

IF Metall Halland

Öppet

Älesvägen 230258 Halmstad
logo

Medlemmarna på arbetsplatser, i klubbar, och avdelningar bildar tillsammans fackföreningen IF Metall. Förbundet har 34 avdelningar. Varje medlem, oavsett var han eller hon arbetar, ska alltid lätt kunna få tag på någon facklig företrädare. Välkommen att kontakta oss.

Afa Sjuk tjänstepensionsaktiebolag

Öppet

Klara södra kyrkogata 1811152 Stockholm
logo

AFA Försäkring ger trygghet vid sjukdom, arbetsskada, arbetsbrist, dödsfall och föräldraledighet. Vi ägs av Svenskt Näringsliv, LO och PTK och försäkrar 9 av 10 människor i Sverige.

IF Metall Gävleborg

Öppet

Köpmangatan 581139 Sandviken
logo

IF Metall är ett feministiskt fackförbund med cirka 313 000 medlemmar som tillsammans arbetar för rätten till ett bra och tryggt arbete.Vi arbetar inom stora delar av den svenska industrin, bland annat inom plast-, läkemedels-, byggnadsämnes-, stål-, kemi- och verkstadsindustrin.Över 30 000 av medlemmarna är dessutom förtroendevalda, fackligt aktiva, på arbetsplatserna.

IF Metall Stockholms Län

Öppet

Glasfibergatan 1012545 Älvsjö
logo

IF Metall arbetar för att du och alla andra medlemmar ska behandlas rättvist och få bättre lön, bättre arbetsmiljö samt inflytande och trygghet i din anställning. Genom att vi är många ökar våra möjligheter att påverka - både på arbetsplatsen och i samhället. Kontakta oss!

IF Metall

Ingenjör Bååths gata 1172212 Västerås
logo

IF Metall är ett feministiskt fackförbund med cirka 313 000 medlemmar som tillsammans arbetar för rätten till ett bra och tryggt arbete.

IF Metall Mälardalen

Folkets hus 73141 Köping
logo

IF Metall är ett feministiskt fackförbund med cirka 313 000 medlemmar som tillsammans arbetar för rätten till ett bra och tryggt arbete.

IF Metall

Munktellsgatan 163344 Eskilstuna
logo

IF Metall är ett feministiskt fackförbund med cirka 313 000 medlemmar som tillsammans arbetar för rätten till ett bra och tryggt arbete.

IF Metall Sörmland

Öppet

Tingshusplatsen 261132 Nyköping
logo

Vi arbetar inom stora delar av den svenska industrin, bland annat inom plast-, läkemedels-, byggnadsämnes-, stål-, kemi- och verkstadsindustrin. Över 30 000 av medlemmarna är dessutom förtroendevalda, fackligt aktiva, på arbetsplatserna. Vi arbetar för medlemmarnas intressen och för ett demokratiskt och jämställt samhälle. Ingen ska kunna tvingas att arbeta till sämre ersättning eller arbetsvillkor än vad som står i kollektivavtalet. Kollektivavtalet är fackföreningens kärna.

LO-distriktet i Norra Sverige

Öppet

Södra Ersmarksgatan 790336 Umeå
logo

LO-distriktet i Norra Sverige som till ytan är Sveriges största har knappt 100 000 medlemmar och består av 25 förbundsavdelningar fördelade på två län. Vi har 25 LO-fack ute i kommunerna som arbetar med lokal tvärfacklig verksamhet.

Advokatfirman Cederquist KB

Öppet

Hovslagargatan 311148 Stockholm
logo

Cederquist är en av de ledande advokatbyråerna på den svenska marknaden. Vi är över 150 medarbetare som sitter tillsammans under ett tak i centrala Stockholm. Vi erbjuder dig som kund specialistkompetens inom de flesta affärsjuridiska områden.Vår legala kompetens och förståelse för kundens verksamhet, kombinerat med personligt engagemang och en pragmatisk approach, är grunden för utförandet av alla våra uppdrag. Målsättningen är att alltid tillföra kunden största möjliga nytta.

Seko, Service- och kommunikationsfacket

Öppet

Hagagatan 211348 Stockholm
logo

Seko är ett fackförbund inom LO som organiserar 110.000 medlemmar inom nio branscher: Civil, Energi, Försvar, Post, Sjöfolk, Tele, Trafik, Vård samt Väg och ban.

IF Metall Sydvästra Skåne

Öppet

Olof Palmes plats 121444 Malmö
logo

Vi har cirka 380 000 medlemmar. Genom att vi är många ökar möjligheterna att förbättra våra villkor. Bli medlem du också!

Skf:s Verkstadsklubb

Öppet

Stallmästaregatan 141505 Göteborg
logo

SKF Verkstadsklubb är den lokala fackliga enheten inom IF Metall som tar hand om samtliga fackliga frågor för de medlemmar som är anställda på SKF Gbg.

IF Metall Göteborg

Öppet

Olof Palmes plats 141304 Göteborg
logo

IF Metall Uppland

Stallängsgatan 17A75318 Uppsala
logo

Om du vill påverka dina villkor på jobbet och få stöd när du behöver det ska du bli medlem i fackförbundet IF Metall.

Advokatfirmorna Wagenius & Gustafsson

Agardhsgatan 5926933 Båstad
logo

Vi strävar efter att ge våra klienter full service beträffande affärsjuridiska spörsmål. Man kan vända sig till oss inte bara när man kommit i bekymmer utan framförallt i förebyggande syfte. Vi rekommenderar därför att kontakt tas tidigt för att hitta den bästa lösningen.

Advokatfirman Fylgia KB

(2.5)

Nybrogatan 1111439 Stockholm
logo

ADVOKATBYRÅN PÅ DIN SIDA Fylgia är en advokatbyrå som är stor nog att ge sina klienter fullservice i alla affärsjuridiska frågor. Vi är också stolta över att behålla den personliga kontakten och engagemanget för dig och din bransch.

Svenska Målareförbundet avd 3 Väst

Öppet

Solhusgatan 1341276 Göteborg
logo

IF Metall Dackebygden

Öppet

Södra Långgatan 1557255 Oskarshamn
logo

I IF Metall finns cirka 325 000 medlemmar på 11 600 arbetsplatser runt om i Sverige. Välkommen att kontakta oss!

Svenska Målareförbundet Förbundskontor

Öppet

Hagagatan 211348 Stockholm
logo

Välkommen till förbundskontoret! Förbundskontoret ligger i Stockholm och här finns förbundets ledning, ombudsmän, kommunikationsavdelningen och administration.

Svenska Målareförbundet Avd. 4

Öppet

Norrby Tvärgata 350437 Borås
logo

Välkommen till avdelning 4!Våra sektioner består av Hallands län, Skaraborg, Sjuhärad och Jönköpings län