Se på karta

ansluten till försäkringskassan 

gav 126 företag inom detta område

Tandläkarna Norenius

Stängt

Smedjegatan 1572213 Västerås
logo

På vår klinik samarbetar tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker för att ge dig bästa möjliga tandvård. Vi har även ett bra samarbete med specialisttandvårdskliniker inom tandvårdens alla specialistområden.

Baldetorp Tandvård

Stängt

Gasverksgatan 925218 Helsingborg
logo

Vi är en modern praktik som utför allt från enkla till svåra behandlingar i en lugn och avspänd miljö.Leg. tandläkare, Mats Baldetorp,leg. tandläkare Sara Gillhof,leg. tandhygienist Lena Hansson,tandsköterskor Rebecca och Maria.Alla är varmt välkomna till Baldetorp Tandvård.Ring 042-136232 för bokning eller mail: [email protected]Välkommen!

Björk Tandhälsa AB

Kyrkgatan 3983131 Östersund
logo

Vi är en allmäntandvårdsklinik där all sorts tandvård utförs t.ex. lagningar, rotbehandlingar, avtagbara och fastsittande tandersättningar, implantat och bettskenor. Dessutom erbjuder vi estetisk tandvård som tandblekning eller fastsättning av tandsmycken.Vid behov samarbetar vi med Specialisttandvården på Östersunds Sjukhus.

Randi Myllenberg

Stängt

Dag hammarskjölds väg 1F22464 Lund
logo

Hos oss på Tandläkarpraktik Randi Myllenberg får du professionell tandvård efter dina specifika behov. Vi erbjuder allt från förebyggande tandvård till mer avancerade ingrepp. Hos oss får du ett personligt och trevligt bemötande, bra service av god kvalitet.

Tandläkare Lisa & Lisa

Uddmansgatan 6B94132 Piteå
logo

Varmt välkommen till oss! När du besöker vår mottagning träffar du personal med mångårig yrkeserfarenhet.Vår målsättning är att erbjuda dig tandvård med hög kompetens och kvalitet genom modern teknik och ett personligt bemötande.

Tandvården Habo

Stängt

(5)

Kärrsvägen 3356632 Habo
logo

Vi erbjuder tandvård för alla, både barn och vuxna. Hos oss kan du samordna hela familjens tandvårdsbesök. Vare sig du är i behov av allmäntandvård, estetisk tandvård eller specialisttandvård såsom implantat eller tandreglering, kan vi hjälpa dig på plats. Välkommen till oss!

Nynäs Kliniken, Tandläkare Ali Pahlawan

Stängt

(5)

Centralgatan 314932 Nynäshamn
logo

Freja Tandvård

Stängt

Tingvallagatan 5B65224 Karlstad
logo

När du vill ha EN tandläkare.Välkommen till en mottagning med lång erfarenhet av svenskt tandvård. Vi är ett litet mysigt team bestående av leg.Tdl. Harun Hadzimusic, leg.Tdl. Anna-Lena Skoog och tsk. Pia Wendel. Hos oss får du ett personligt bemötande och tandvård med hög kvalitet. Vi jobbar långsiktigt för att vårda och vid behov återställa ditt leende. Tillsammans skapar vi den bästa lösning för just dig.

Tandkronan

Stängt

(5)

Proviantgatan 239231 Kalmar
logo

Vår ambition är att du ska få bästa möjliga tandvård i en lugn och trygg miljö. Hos oss är både barn och vuxna välkomna.

Leg Tandläkare Maria Sjökvist, AB

Stängt

Norra rådmansgatan 8A80311 Gävle
logo

Välkommen till Maria Sjökvist, din lokala tandläkare i Gävle.

Tandläkare Elisabeth Ådén Jangenstål AB

Stängt

Odengatan 8311322 Stockholm
logo

Välkommen till Tandläkare Elisabeth Ådén Jangenstål. Jag och min tandsköterska Johanna har stor erfarenhet av att ta emot tandvårdsrädda patienter och vi kan erbjuda lugnande medel.

Finspång Tandvård AB

Stängt

Kalkugnsvägen 8A61230 Finspång
logo

Vi är en modern tandläkare praktik som utför allmänna tandvårdsbehandlingar och har inriktning på endodonti och kirurgi.Vår behandlingsfilosofi bygger på kunskap, noggrannhet och ett gott patientbemötande.Finspång Tandvård finns i centrala Finspång och det finns gott om parkeringplatser i området.Gamla och nya patienten är välkomna!!Vid akuta besvär du är välkommen att kontakta oss genom att ringa 0122-771 771, skicka e-post [email protected] eller fylla i formuläret på websidan.

Tandläkare Gadd, Katarina

Stängt

Visborgsgatan 1862157 Visby
logo

Privattandläkare med lugn och mysig tandläkarmottagning i Visby innerstad. Jag erbjuder bland annat estetisk tandvård, traditionell tandvård, barntandvård samt tandblekning. Jag tror att en stor del av nyckeln till skönhet och välbefinnande grundas i friska och vackra tänder. Därför är jag stolt att kunna erbjuda mina patienter den senaste inom den dentala teknologin i en lugn, behaglig och stressfri miljö. Ansluten till försäkringskassan och Sveriges tandläkarförbund.

Tandläkare Malin Örjebo AB

Stängt

Jungfrugatan 2011444 Stockholm
logo

Vi har 30 års erfarenhet och jobbar med moderna material och metoder. Vår ambition är förstklassig tandvård i trygg, vänlig miljö och att långsiktigt ta ansvar för våra patienters munhälsa. Vi lämnar därför alltid garanti enligt Tandläkarförbundets riktlinjer på utförda arbeten. Vi är anslutna till Försäkringskassan och alla odontologiskt motiverade åtgärder ersätts enligt deras regler.

Life Tandvård

Stängt

Husbyvägen 1559175 Borensberg
logo

Vi är en ny och modern tandvårdsklinik, med erfaren personal som lägger stor fokus på dig som patient. Vår vision är att skapa en varm och trevlig miljö när du besöker oss. Vi bryr oss om dina tänder och vi guidar dig i resan till en bättre munhälsa. Vi väntar på att få hjälpa dig, göra ditt leende ännu vackrare!

Specialistkliniken i Wä

Stängt

Ubbes väg 429165 Kristianstad
logo

Professionell behandling i lugn miljö. Vi finns i en modern klinik strax söder om Kristianstad. Vi är ett väl sammansvetsat team och samtliga tandläkare är av Socialstyrelsen legitimerade specialister inom käkkirurgi och oral protetik. Tack vare lång erfarenhet och en bred kompetens kan våra patienter känna sig trygga. Vi arbetar med käkkirurgi och oral protetik. Vi har erfarenhet av de flesta implantatsystem som finns på den internationella marknaden och som är vetenskapligt väldokumenterade. Vi erbjuder smärtfri bedövning. I samarbete med öronkliniker utför vi apnéskenor mot nattliga andningsuppehåll och snarkningar. Hos oss får du ett seriöst och personligt bemötande i lugn miljö med absolut bästa möjliga behandling.

Praktikertjänst Danakliniken Specialisttandvård

Stängt

(4.75)

Mörby Centrum 18231 Danderyd
logo

Till oss kommer Du om Du har fått remiss från din ordinarie tandläkare. På Danakliniken Specialisttandvård arbetar specialisttandläkare, tandhygienister och tandsköterskor inom käkkirurgi, oral protetik, parodontologi (tandlossningssjukdomar), endodonti (rotfyllning).

Compassen Tandläkarna

Stängt

Medborgargatan 31J85630 Sundsvall
logo

Vi erbjuder en lugn och trygg miljö i en helt nybyggd praktik med moderna utrustningar. Vi utgår från dina önskemål och i dialogen med dig ger vi alltid olika behandlingsalternativ och skriftliga kostnadsförslag.Varmt välkommen in till oss! Tandläkarna Eva, Raymond och Johan.

Din Tandhygienist Harriet

Öppet

Sockerbruket 62254 Romakloster
logo

Jag heter Harriet Jerreborn, jag är legitimerad tandhygienist & välkomnar dig till min klinik på Roma Sockerbruk, Romakloster Gotland. Jag hjälper alla som vill ha en god munhälsa ,smärtfritt. Min spetskompetens är att hjälpa tandvårdsrädda kunder, vilka jag haft stor framgång med.Läs gärna recensioner/omdömen på min hemsida: din tandhygienist harriet.se

Tandanlaget Tandläkare Thomas Swenne AB

Stängt

Jönköpingsvägen 3752336 Ulricehamn
logo

Vi vill vara en tandvårdsmottagning där alla känner sig välkomna. Vår målsättning är att ge våra patienter en friskare mun, oavsett status.Vårt mål är att bedriva bästa möjliga individanpassade tandvård till ett för våra patienter skäligt pris. Alla våra patienter, skall vara väl insatta i vad behandlingen innebär och ges alltid, alla alternativa behandlingsmöjligheter, för att kunna vara med och ta ett eget beslut, om vad som är bäst för varje enskild patient.

Pedari Dental AB

Stängt

Ankdammsgatan 3017143 Solna
logo

Välkommen till Pedari Dental!Vi erbjuder allt från familjetandvård ,barntandvård, traditionell tandvård samt estetiskt tandvård. Vi tar gärna emot tandvårdsrädda patienter.Kontakt via telefon för tidsbokning.

Tandläkare Anna Eldh

Hospitalsgatan 860227 Norrköping
logo

Välkommen till Tandläkare Anna Eldh. Jag erbjuder allmäntandvård, familjetandvård, estetisk tandvård, företagstandvård m.m.

Brottby Tandklinik

Stängt

Vadavägen 1B18670 Brottby
logo

Välkommen till Brottby Tandklinik, du får tandvård på dina villkor!

Viksjö Tandhälsa AB

Viksjöplan 4717545 Järfälla
logo

Viksjö Tandhälsa ligger i hjärtat av Viksjö . Vår ambition är att erbjuda kvalitativ vård där vi tillgodoser de anatomiska, funktionella och estetiska aspekterna som tandvården kräver i varje enskilt fall. Vi har en kombinerad erfarenhet av tandvårdens alla delar från basal oral hygien till implantatbehandling. Vi utför avancerade protetiska arbeten i nära samarbete med våra tandtekniker för optimal precision. Välkommen till Viksjö Tandhälsa!

Per Wedendal Östermalms tandhälsa

Stängt

Artillerigatan 4811445 Stockholm
logo

Verksamheten har pågått i nuvarande lokaler sedan 1976, då Per Wedendal övertog kliniken efter sin far, som varit verksam i lokalerna sedan 1964.

0