Vägbeskrivning
 • Smedjegatan 15
  72213 VÄSTERÅS
  Visa vägbeskrivning
  021-12 52...
  Visa nummer
  Öppet
  På vår klinik samarbetar tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker för att ge dig bästa möjliga tandvård. Vi har även ett bra samarbete med specialisttandvårdskliniker inom tandvårdens alla specialistområden.
 • Gasverksgatan 9
  25218 HELSINGBORG
  Visa vägbeskrivning
  042-13 62...
  Visa nummer
  Öppet
  Alla är varmt välkomna till Baldetorp Tandvård. Vi är en modern praktik som utför allt från enkla till svåra behandlingar i en lugn och avspänd miljö. Legitimerad Tandläkare: Mats Baldetorp, Legitimerad Tandhygienist: Lena Hansson, Tandsköterska: Anna.Ring 042-136232 för bokning eller mail: info@baldetorptandvard.seVälkommen!
 • Dag hammarskjölds väg 1F
  22464 LUND
  Visa vägbeskrivning
  046-211 03...
  Visa nummer
  Öppet
  Hos oss på Tandläkarpraktik Randi Myllenberg får du professionell tandvård efter dina specifika behov. Vi erbjuder allt från förebyggande tandvård till mer avancerade ingrepp. Hos oss får du ett personligt och trevligt bemötande, bra service av god kvalitet.
 • Uddmansgatan 6B
  94132 PITEÅ
  Visa vägbeskrivning
  0911-144...
  Visa nummer
  Varmt välkommen till oss! När du besöker vår mottagning träffar du personal med mångårig yrkeserfarenhet.Vår målsättning är att erbjuda dig tandvård med hög kompetens och kvalitet genom modern teknik och ett personligt bemötande.
 • Kärrsvägen 33
  56632 HABO
  Visa vägbeskrivning
  036-474...
  Visa nummer
  (2
  Öppet
  Vi erbjuder tandvård för alla, både barn och vuxna. Hos oss kan du samordna hela familjens tandvårdsbesök. Vare sig du är i behov av allmäntandvård, estetisk tandvård eller specialisttandvård såsom implantat eller tandreglering, kan vi hjälpa dig på plats. Välkommen till oss!
 • Visborgsgatan 18
  62157 VISBY
  Visa vägbeskrivning
  0498-27 74...2
  Visa nummer
  Öppet
  Privattandläkare med lugn och mysig tandläkarmottagning i Visby innerstad. Jag erbjuder bland annat estetisk tandvård, traditionell tandvård, barntandvård samt tandblekning. Jag tror att en stor del av nyckeln till skönhet och välbefinnande grundas i friska och vackra tänder. Därför är jag stolt att kunna erbjuda mina patienter den senaste inom den dentala teknologin i en lugn, behaglig och stressfri miljö. Ansluten till försäkringskassan och Sveriges tandläkarförbund.
 • Ubbes väg 4
  29165 KRISTIANSTAD
  Visa vägbeskrivning
  044-19 65...
  Visa nummer
  Öppet
  Professionell behandling i lugn miljö. Vi finns i en modern klinik strax söder om Kristianstad. Vi är ett väl sammansvetsat team och samtliga tandläkare är av Socialstyrelsen legitimerade specialister inom käkkirurgi och oral protetik. Tack vare lång erfarenhet och en bred kompetens kan våra patienter känna sig trygga. Vi arbetar med käkkirurgi och oral protetik. Vi har erfarenhet av de flesta implantatsystem som finns på den internationella marknaden och som är vetenskapligt väldokumenterade. Vi erbjuder smärtfri bedövning. I samarbete med öronkliniker utför vi apnéskenor mot nattliga andningsuppehåll och snarkningar. Hos oss får du ett seriöst och personligt bemötande i lugn miljö med absolut bästa möjliga behandling.
 • Jungfrugatan 20
  11444 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  08-660 30...
  Visa nummer
  Öppet
  Vi har 30 års erfarenhet och jobbar med moderna material och metoder. Vår ambition är förstklassig tandvård i trygg, vänlig miljö och att långsiktigt ta ansvar för våra patienters munhälsa. Vi lämnar därför alltid garanti enligt Tandläkarförbundets riktlinjer på utförda arbeten. Vi är anslutna till Försäkringskassan och alla odontologiskt motiverade åtgärder ersätts enligt deras regler.
 • Kalkugnsvägen 8A
  61230 FINSPÅNG
  Visa vägbeskrivning
  072-209 62...
  Visa nummer
  Öppet
  Vi är en specialistklinik för endodonti med inriktning på rotfyllning och rotspetsoperationer. Vi utför också allmänna tandvårdsbehandlingar för patienter som tidigare gått hos Tdl. Ljiljana Fuks. Är du patient hos Tdl. Ljiljana Fuks sedan tidigare ringer du oss för inbokning av tid. Går du hos någon annan tandläkare så kan remiss skickas till oss för kompletterande endodontiska behandlingar. Är du i behov av akut tandvård är du välkommen att ringa till oss!
 • Medborgargatan 31J
  85630 SUNDSVALL
  Visa vägbeskrivning
  060-15 84...
  Visa nummer
  Öppet
  Vi erbjuder en lugn och trygg miljö i en helt nybyggd praktik med moderna utrustningar. Vi utgår från dina önskemål och i dialogen med dig ger vi alltid olika behandlingsalternativ och skriftliga kostnadsförslag.Varmt välkommen in till oss! Tandläkarna Eva, Raymond och Johan.
 • Jönköpingsvägen 37
  52336 ULRICEHAMN
  Visa vägbeskrivning
  0321-132...
  Visa nummer
  Öppet
  Vi vill vara en tandvårdsmottagning där alla känner sig välkomna. Vår målsättning är att ge våra patienter en friskare mun, oavsett status. Vårt mål är att bedriva bästa möjliga individanpassade tandvård till ett för våra patienter skäligt pris. Alla våra patienter, skall vara väl insatta i vad behandlingen innebär och ges alltid, alla alternativa behandlingsmöjligheter, för att kunna vara med och ta ett eget beslut, om vad som är bäst för varje enskild patient.
 • Sockerbruket
  62254 ROMAKLOSTER
  Visa vägbeskrivning
  073-141 62...
  Visa nummer
  Öppet
  Jag heter Harriet Jerreborn, jag är legitimerad tandhygienist & välkomnar dig till min klinik på Roma Sockerbruk, Romakloster Gotland. Jag hjälper alla som vill ha en god munhälsa ,smärtfritt. Min spetskompetens är att hjälpa tandvårdsrädda kunder, vilka jag haft stor framgång med.Läs gärna recensioner/omdömen på min hemsida: din tandhygienist harriet.se
 • Box 1303
  60043 NORRKÖPING
  Visa vägbeskrivning
  011-16 03...
  Visa nummer
  Välkommen till Tandläkare Anna Eldh. Jag erbjuder allmäntandvård, familjetandvård, estetisk tandvård, företagstandvård m.m.
 • Ankdammsgatan 30
  17143 SOLNA
  Visa vägbeskrivning
  08-82 18...
  Visa nummer
  Öppet
  Välkommen till Pedari Dental!Vi erbjuder allt från familjetandvård ,barntandvård, traditionell tandvård samt estetiskt tandvård. Vi tar gärna emot tandvårdsrädda patienter.Kontakt via telefon för tidsbokning.
 • Ängsgatan 1B
  15134 SÖDERTÄLJE
  Visa vägbeskrivning
  08-550 843...
  Visa nummer
  (15
  Tandvård är vår passion och vi älskar verkligen vad vi gör!Hos oss välkomnas du av glad och engagerad personal som vill göra ditt besök så trivsamt som möjligt. Vi hjälper dig gärna med frågor och funderingar kring allt som berör tandvård. Vi som jobbar på tandvårdskliniken är tandläkare Lilian Gylin, tandhygienist Khanda Yousef och tandsköterska Åsa Talo. Tillsammans bildar vi ett sammansvetsat och kompetent team med mångårig erfarenhet inom tandvård.
 • Drottninggatan 27
  11151 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  08-20 06...
  Visa nummer
  Öppet
  City Dental är nordens största tandklinik. Sedan 2005 finns vi mitt i Stockholm City. Vi arbetar med den modernaste utrustningen och den senaste tekniken inom tandvård. Vår personal talar tillsammans över 40 olika språk. Våra erfarna tandläkare ger dig kvalificerad tandvård till lägsta pris.
 • Hoppets torg 5
  55321 JÖNKÖPING
  Visa vägbeskrivning
  036-71 36...
  Visa nummer
  Öppet
  Välkommen till Centrum Tandläkarklinik i Jönköping (gamla Rhodins Tandläkarmottagning). Vi erbjuder våra patienter allmän och specialisttandvård av högsta kvalitet. Hos oss får du alltid ett personligt bemötande i en lugn och familjär miljö. Varmt välkommen till oss
ansluten till försäkringskassan gav 202 företag
Static map