Om Andrum Vegetarisk Restaurang & Café

Beläget i hjärtat av Göteborg, vid Postgatan 20, hittar du Andrum Vegetarisk Restaurang & Café, en oas för alla matälskare. Sedan dess grundande år 2002 har Andrum hängivet serverat sina kunder med högkvalitativ och smakrik vegetarisk mat. Det är inte bara en restaurang, utan även en mysig café med en avslappnad atmosfär, där varje besökare kan njuta av sitt favoritkaffe i lugn och ro.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Liknande företag i närheten

123 m

Subway

143 mMax Burgers

Max Burgers

207 mBurger King

Burger King

221 m

Subway

Andrum Vegetarisk Restaurang & Café, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnAndrum Göteborg AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande29.11.2002
Org.nr:5566349329
ArbetsgivaravgiftNej
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall3000 - 4999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch56100 Restaurangverksamhet, 68203 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler

Exekutiva befattningar/Administration

Sukhpal Singh KangOrdförande
Sukhpal Singh KangLedamot
Manraj Singh KangLedamot
Avtar Singh MannSuppleant

Omdömen om Andrum Vegetarisk Restaurang & Café

Alexander Gustafsson

mer än ett år sedan

Helt klart Göteborgs bäst buffé alla kategorier. Här får du kvalitativ och smakrik smak. Tycker till och med priset är överkomligt.

Anonym användare

mer än ett år sedan

God salladsbuffé med smakrika röror och sallader. Ganska dyrt. Lite stökig och omysig lokal.

Nummerskivan

mer än ett år sedan

Man möts av en hård skylt som upplyser "Bara ta EN gång PER person" och köande folk som diskuterar skylten.

Jag valde moussaka, men det var potatisgratäng med tomatröra. Man får ju bara ta en gång, så bara att kasta och gå någon annanstans.

Bara ta en gång = man lassar så mycket man kan, hellre slänga en del än få för lite och inte få ta om som på alla andra ställen i Göteborg. Hade man fått ta on, hade jag tagit betydligt mindre mat och inte slängt något (provsmakat först). Undras hur de tänkte, och hur de tänker när de menar att ingen restaurang kan gå runt om folk får ta hur mycket de vill. Finns tusen som har det så ju...

Anonym användare

mer än ett år sedan

äter här ofta men är besviken på att menyn aldrig utvecklas. det är alltid samma mat! annars är jag ganska nöjd :)

Anonym användare

mer än ett år sedan

Usch säger jag för både maten och personalen

Anonym användare

mer än ett år sedan

Äter här ibland, ligger centralt och bra, är vegetarian så det passar bra. Jag gillar maten, tycker inte det är dyrt, och gillar lokalen på övervåningen.

m

mer än ett år sedan

läget är trevligt. men som någon annan skrev - principen "ta bara en gång!" (det är ju en buffé?!) gör att man lassar på jättemycket bara för att, (det kostar ändå 80 spänn!) sen äter man hälften eftersom varmrätterna är ljumna, flottiga och smaklösa, bröden är torra och smakar jäst. och varför inte använda sojaprodukter och tofu i maten? vegetarisk mat är inte BARA grönsaker.

Olle

mer än ett år sedan

Vi var två pers som tog buffén. Salladsbuffen var under all kritik och bestod av kokta MAKARONER, majs och kokt ris. Och de vanliga tomaterna och morötterna... Inget extra, inga röror. De två varmrätterna innehöll tomatsås, kokt ris förstås och bönor och smaker ingenting. Till detta serverades, gissa, jo, KOKT RIS eller kokt potatis.
Nej, Andrum var bra förr, men inte numera. Hoppas på en uppryckning.

Stargirl

mer än ett år sedan

Atmosfären har lite av ett snabbkök för vegetarianer. Maten är ganska oinspirerad och känns mer fet än allt annat. Varmrätterna brukar vara någon gryta eller lasagne, inget nytt alltså. Egentligen bara vanlig lunchmat utan kött. Det saknas bra smaksättare. Salladsbaren är ok, dock skulle jag önska ett större utbud och – även här – mindre olja. Att de finns kvar beror nog bara på det centrala läget och det faktum att det inte finns något alternativ runtomkring.

Karpasz

mer än ett år sedan

Är fisk vegetariskt? Nåja. Duger som veganställe om en är i krokarna, eller vill ta sig en snabb fika och äta cocosboll. Deras veganburgare (speciellt röran) är väldigt god! Kunde fräscha upp övriga maten, fixa priserna bättre, och tillåta större portioner.