Om företaget

Andrés Måleri är ett familjeföretag som sedan 1994 utför alla slags målningsarbeten. Vår största kundgrupp är bostadsrättsföreningar och vi betjänar kunder i hela Mälardalen. Vårt huvudkontor ligger i Uppsala.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
020-058 02...
Adress

Sylveniusgatan 3

75450 Uppsala

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Andrés Måleri är ett familjeföretag som sedan 1994 utför alla slags målningsarbeten. Vår största kundgrupp är bostadsrättsföreningar och vi betjänar kunder i hela Mälardalen. Vårt huvudkontor ligger i Uppsala.

Vi utför alla slags måleriarbeten med stort yrkeskunnande och servicekänsla för bostadsrättsföreningar, industri, kontor och privatpersoner. Era fastigheter målas av ett kunnigt arbetslag under överinseende av Målarmästare André Andersson.

Andrés Måleri har under de år företaget varit verksamt har vi samlat på oss en stor yrkes-kompetens och en gedigen erfarenhet. Ett av kännetecknen för företaget är att vi sedan starten alltid haft ett stort fokus på kvalitet. De flesta i personalen har mer än 20 års erfarenhet av måleriarbete och all personal får regelbundet utbildning inom olika områden. Det är inom exempelvis målningsteknik, ställningsbyggande, skyliftarbete och våtrums-utbildning. Företaget har även ett utsett skyddsombud och allt detta borgar för att vi kan garantera måleri-tjänster av allra högsta kvalitet. Arbete ska utföras enligt krav och förväntan, i rätt tid och med en mycket hög servicegrad. Det är vårt gemensamma motto. På Andrés Måleri säger vi inte att något är självklart – vi säger istället att det är ”viklart”. Det innebär att det är klart först när kunden och Andrés Måleri är överens om att arbetet är klart och godkänt. Naturligtvis lämnar vi full garanti på alla utförda arbeten. Vi erbjuder även Bransch Garanti på våra arbeten, vilken är en försäkring man får som kund hos oss.

Andrés Måleri ABs utvalda länkar

Omdömen

Daniel Gårdenknut

Mer än ett år sedan

Lyhörda och duktiga målare

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Andrés Måleri AB

Omsättning

39 799 tkr

Vinstmarginal

6.40 %

Anställda

26

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Andrés Måleri AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Andrés Måleri AB

Org.nr:

5566171939

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

43341 Målerier

41200 Entreprenörer för bostadshus och andra byggnader

85599 Diverse övriga utbildningsinstitut

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

22.10.2001

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 8
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0200580220

02-005 802 20

020-058 02 20

0200-58 02 20

020-0580220