Om företaget

Att hjälpa dig att designa din egen vigselring är vår specialité. Vi tar emot bokade besök i vår ateljé alla dagar i veckan, 9.00-20.00. Vigselringar, förlovningsringar, guldringar & juveler designas och tillverkas av...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
08-88 29...
Adress

Backebogatan 14

12940 Hägersten


Mer information

Öppettider

Öppet

0:00 - 24:00

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Att hjälpa dig att designa din egen vigselring är vår specialité. Vi tar emot bokade besök i vår ateljé alla dagar i veckan, 9.00-20.00. Vigselringar, förlovningsringar, guldringar & juveler designas och tillverkas av guldsmederna Anders Fors och Jenny Fors Gentele. Tillsammans med er så designar vi ringarna utifrån era önskemål och budget. Ringar kan inspireras av olika formspråk och tidsepoker.

Vi är 3 st guldsmeder i vår ateljé och bollar ständigt olika idéer för att kunna erbjuda dig som kund en spännande design.

Anders Fors Guldateljés utvalda länkar

Omdömen

Marie Wellerborn

Mer än ett år sedan

Har anlitat Anders i snart 40 år. Alltid nöjd med arbetet som har blivit gjort. Idag lämnade jag in en ring för...

Sebastian Zeerak

Mer än ett år sedan

Inget trevligt bemötande, dyr och gjorde jobbet fel men ville ha betalt igen för att rätta till det

Svar från företaget

Hej Sebastian

Dessvärre så bygger detta på ett missförstånd vilket jag tagit med Er tidigare, detta var även anledningen till att jag skickade vår konversation i chatten till Er.

Ringar som vi själva tillverkar har vi en fri storleksändring av under första året för att kunden ska kunna känna av ringstorleken. Detta är en service som ingår för ringar tillverkade av oss.

Det här med ringstorlek är inte helt enkelt, som människor så förändras vi och det finns olika saker som påverkar så som tidpunkt på dygnet, hur varmt det är etc. Jag uppskattar att ungefär 1 av 3 får justera sin ringstorlek i efterhand. Detta är anledningen till att vi erbjuder denna service för ringar vi själva tillverkar i vår guldsmedsverkstad.

Vid storleksändringar av ringar som inte är tillverkade av oss så ingår inte denna service. Vi utför dock storleksändringar på ringar som inte är tillverkade av oss och detta gör vi då på 1-3 dagar. Vi utför dock inte ändringen medans kunden väntar.

Pris beror på vilken typ av ring som skall ändras och hur mycket den skall ändras i storlek.

Med vänlig hälsning

Anders Fors, Guldsmed

Nina Nordström

Mer än ett år sedan

Vi hade med egna släktsmycken som vi fick vara med och smälta ner till guldstavar som sedan blev till våra ringar....

m

missnöjd

Mer än ett år sedan

Blev aldrig kund hos honom men fick väldigt bra tips om vad jag ska göra.
Professionell helt enkelt

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

08882936

08-88 29 36

088-829 36