Om Anders Fors Guldateljé

Att hjälpa dig att designa din egen vigselring är vår specialité. Vi tar emot bokade besök i vår ateljé alla dagar i veckan, 9.00-20.00. Vigselringar, förlovningsringar, guldringar & juveler designas och tillverkas av guldsmederna Anders Fors och Jenny Fors Gentele. Tillsammans med er så designar vi ringarna utifrån era önskemål och budget. Ringar kan inspireras av olika formspråk och tidsepoker.

Vi är 3 st guldsmeder i vår ateljé och bollar ständigt olika idéer för att kunna erbjuda dig som kund en spännande design.

Anders Fors Guldateljés utvalda länkar

Bildgalleri

  • Anders Fors Guldateljé Guldsmed - Reparationer, Stockholm - 1
  • Anders Fors Guldateljé Guldsmed - Reparationer, Stockholm - 2
  • Anders Fors Guldateljé Guldsmed - Reparationer, Stockholm - 3

Anders Fors Guldateljé, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

-

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

M

Marie Wellerborn

moreThanAYearAgo

Har anlitat Anders i snart 40 år. Alltid nöjd med arbetet som har blivit gjort. Idag lämnade jag in en ring för reparation. Kanske det sista jag får fixat då jag snart flyttar från Mälarhöjden. Rekommenderar deras förstklassiga arbeten.

N

Nina Nordström

moreThanAYearAgo

Vi hade med egna släktsmycken som vi fick vara med och smälta ner till guldstavar som sedan blev till våra ringar. Fin service och ett äkta hantverk. Rekommenderas varmt.

S

Sebastian Zeerak

moreThanAYearAgo

Inget trevligt bemötande, dyr och gjorde jobbet fel men ville ha betalt igen för att rätta till det

responseFromCompany

Hej Sebastian

Dessvärre så bygger detta på ett missförstånd vilket jag tagit med Er tidigare, detta var även anledningen till att jag skickade vår konversation i chatten till Er.

Ringar som vi själva tillverkar har vi en fri storleksändring av under första året för att kunden ska kunna känna av ringstorleken. Detta är en service som ingår för ringar tillverkade av oss.

Det här med ringstorlek är inte helt enkelt, som människor så förändras vi och det finns olika saker som påverkar så som tidpunkt på dygnet, hur varmt det är etc. Jag uppskattar att ungefär 1 av 3 får justera sin ringstorlek i efterhand. Detta är anledningen till att vi erbjuder denna service för ringar vi själva tillverkar i vår guldsmedsverkstad.

Vid storleksändringar av ringar som inte är tillverkade av oss så ingår inte denna service. Vi utför dock storleksändringar på ringar som inte är tillverkade av oss och detta gör vi då på 1-3 dagar. Vi utför dock inte ändringen medans kunden väntar.

Pris beror på vilken typ av ring som skall ändras och hur mycket den skall ändras i storlek.

Med vänlig hälsning

Anders Fors, Guldsmed

missnöjd

moreThanAYearAgo

Blev aldrig kund hos honom men fick väldigt bra tips om vad jag ska göra.
Professionell helt enkelt

Möjliga telefonnummerformat

0888293608-88 29 36088-829 36