Om Amhult Bygg & Kakel AB

Vi står för hela projektledningen från start till mål. Allt för att ni som kund ska känna trygghet under renoveringens gång.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Amhult Bygg & Kakel AB Snickare, Mölndal - 1
  • Amhult Bygg & Kakel AB Snickare, Mölndal - 2
  • Amhult Bygg & Kakel AB Snickare, Mölndal - 3

Amhult Bygg & Kakel AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnAmhult Bygg & Kakel AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande03.04.2014
Org.nr:5569674384
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall10000 - 19999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43320 Byggnadssnickeriarbeten, 81210 Lokalvård, 81100 Fastighetsrelaterade stödtjänster, 81221 Rengöring av byggnader, 85594 Personalutbildning

Exekutiva befattningar/Administration

Jan Peter JohanssonLedamot
Dragan BoricSuppleant
Eva Chris Nettervik CarlssonRevisor

Omdömen om Amhult Bygg & Kakel AB

Leilla Erlandsson

mer än ett år sedan

Anlitade Amhult Bygg & Kakel för en badrumsrenovering. Själva renoveringen var helt ok. Det är de saltade fakturorna och arbetsledarens bemötande som är under all kritik.
Bestred delar av en faktura, och bolaget drog det vidare till rätten. Det slutade med att Amhult fick betala mig i en förlikning.

Anlita inte Amhult.

Svar från företaget

Tycker det är väldigt tråkigt att vi behövde mötas i rätten då vi inte kunde komma överens innan detta. När vi gör ett arbete så vill vi bara få betalt för detta. När man bor i en gammallägenhet så uppstår det problem ibland som det gjorde i din. Att vid riv behöva dra ut över 200 spikar så blir det mycket extra arbete som man måste förstå. Att du inte ville förlika var tråkigt och vi ville inte att du skulle få mer kostnader än det redan var. Hoppas att du ändå är nöjd med ditt badrum // Amhult

Bitte Havstad

mer än ett år sedan

Jag är mycket nöjd med utförande, bemötande och kommunikation. Tidsplan hölls och eventuella avvikelse från överenskommelse fick jag direkt information om. Arbetet känns professionellt utfört och jag är mycket nöjd.

Hazel Irving

mer än ett år sedan

Super nöjd, proffsigt gjort, Amhult har renoverat mitt badrum och har överträffat mina förväntningar, stor tack till er alla som hjälpte till.

Howard Thomas

mer än ett år sedan

Mycket nöjda med arbetet som utförts av byggarna. Problemet var den förmodade projektledningen som de skulle ta hand om och Uppskattningar och kontrakt.
Kontrakt inkluderade utrymme för dem att lägga till extra arbete som var öppen för tolkning. Vi fick en extra räkning för ungefär 75% mer en offerten, Vi klagade till företaget och hade ett möte med dem men dem bara hottade och sa att man måsta betala. De skulle säga att vi kom överens om extrakostnaderna. Ta som en lärdom, tar annat företag.

Svar från företaget

Roligt att höra att du är nöjd med renoveringen.
Verkligen tråkigt att ni känner er hotade.
Att ökning på 75% måste väl innebära att ni har valt något extra.
I kontrakt/offert så står det tydligt vad som tillkommer.
Allt nedan är tillkommande som ni godkänt i offert & kontrakt:
1. Ny rör dragning & ny matning av vatten.
Varmvattenberedare, tvättmaskin, torktumlare.
2. Riva upp golvspån, Förstärka bjälklag, lägga nytt golvspån, bygga ut vägg, bygga ny vägg

Charlotta Ljungdahl

mer än ett år sedan

Vårt badrum blev väldigt fint. Proffsiga & punktliga hantverkare. Viktigt att informera om kostnad under arbetets gång så kund känner till slutkostnad. Annars nöjda.

Ingemar Gustafsson

mer än ett år sedan

Mycket bra renoveringen av vårt badrum ! Arbetet har flutit perfekt med bra arbetsledning av Dragan och duktiga och trevliga hantverkare. Tack

Anna Rivhed

mer än ett år sedan

Snyggt och snabbt men kostnader som skenar iväg
Jag anlitade Amhults för renovering av ett badrum. Offert, fakturering och information gör att mitt helhetsbetyg blir en 2:a. Hantverkarna får en klar 5:a.
Minus
- Trots att jag bad om offert och jag förklarade tydligt vad jag ville ha gjort så ingick inte allt det i offerten när fakturan väl kom.
- Upplever att mycket man uppfattar ingår, INTE gör det när fakturan väl kommer. Vid offert på totalentreprenad är det märkligt att inte rivning, bilning, hyra av maskiner???, gjutning, el, riktning av väggar mm ingår. Sånt som borde vara normalt vid varje renovering. Att jag debiteras även för tejpen som används till skyddsplasten är skrattretande!
- Fakturorna kunde vara mycket tydligare och belopp inklusive och exklusive moms blandas vilket gör att det är svårt att förstå vad kostnaderna är. Det är 2 fakturor med ganska lång tid mellan. Min faktura nr 2 var 47% ökning från offerten. Inte en rimligt satt offert enligt min mening. Jag hade invändningar och jag blev till viss del mött av Peter med ett mindre avdrag men jag förstår än idag inte vad det var för avdrag. Jag upplevde också, precis som andra att det blir tyst från Amhults periodvis och att man inte får svar på allt. Till slut orkar man inte med ovissheten och mailande och det är trist avslutning på en så viktig & dyr affär det är att renovera.
- Man blir som kund uppmanad att gå in och recensera och det är bra. Jag ser många lyriska recensioner och så kände jag med, precis när arbetet var avslutat. Men då hade jag ingen aning om fakturastrulet som väntade. Så

Plus
- Arbetet förflöt i ett högt tempo och det hände något varje dag!
- Utförandet är snyggt och proffsigt
- Hantverkarna är såå duktiga och trevliga! Goa gubbar som ska ha all cred i världen! De jobbar prydligt och snyggt!
- Dragan är bra på att återkoppla så att man som kund är uppdaterad på vad som händer
- Peter var snabb på att ta kontakt när jag var intresserad av att få offert.

Mitt råd om du ska anlita Amhults är att gå igenom varje detalj noga så du är helt införstådd på alla punkter och kostnader så att du får en rimlig offert och sedermera faktura. Och det är många fina ord i deras offert och kolla upp det för din egen skull, ”PER-branschregler” är ex vis ett begrepp som slutade existera år 2006 enligt BKR (när jag ringde upp BKR för att fråga vad det betydde).

Matilda Sjögren

mer än ett år sedan

Supernöjd med renoveringen av mitt badrum! Det gick snabbt och smidigt och resultatet blev perfekt. Har inget att anmärka på, tack Dragan och resten av teamet.

Adam Waxberg

mer än ett år sedan

Nyss genomförd badrumsrenovering. Dragan och samtliga inblandade i renoveringen har varit fantastiska! Professionalism och serviceinriktning har varit ledorden under arbetets gång. Vi kunde inte varit nöjdare. Ett stort tack för ett mycket väl genomfört jobb!

Sinan Bour

mer än ett år sedan

Allt fungerade klockrent! Projektledning och koordinering i världsklass! Höll alltid sitt ord även vid mindre saker. Under promise - over deliver sammanfattar detta bolaget rakt igenom. Rekommenderas starkt !!!

Pedro González Aguero

mer än ett år sedan

Vi vill tacka Amhult Bygg för ett mycket bra jobb hos oss med vårt nya kök.
Mycket professionellt utfört och ett stort tack till alla duktiga hantverkare som såg till att drömköket blev verklighet. Kan varmt rekommendera Amhult Bygg. Återkommer nästa år med badrummet.

Erik Jurin

mer än ett år sedan

Duktiga hantverkare genom hela projektet som har givit oss ett jättefint badrum. Bra kommunikation med alla hantverkare som hörde av sig så fort de stötte på problem eller undrade hur vi ville att det skulle se ut. Dragan som var projektledare skött allt smidigt och snabbt. Bosse som kaklade gjorde ett kanonjobb.
Vi är supernöjda.
Rekommenderas starkt!!!!

Filip Löfberg

mer än ett år sedan

Duktiga hantverkare och enkelt att kommunicera med projektledaren Dragan. Rekommenderas!

Ola Lauritsen

mer än ett år sedan

Välstrukturerat, bra med smidig kontakt samt trevlig och mycket kompetent personal!

Ellen Isaksson

mer än ett år sedan

Amhult renoverade vårt badrum och allt kändes proffsigt, från början till slut. Samtliga hantverkare var tillmötesgående och tillgängliga och våra önskemål lyssnades till. Badrummet blev supersnyggt. Vi blev även nöjda med priset.

Viktor Lundgren

mer än ett år sedan

Supernöjd! De hantverkare jag träffade gav ett väldigt bra intryck och mycket trevliga. Smidig och enkel kontakt via telefon / mail med både Peter och Dragan. Missar femman i betyg pga av några små missar som sker. Jag rekommenderar varmt Amhult Bygg & Kakel samt deras underleverantörer Elcompagniet, Kalle Rörläggaren, Kakelgubben & HSV Bygg.

Martin

mer än ett år sedan

Helrenovering av badrum från -57, där man stötte på både sönderrosrade rör under golvet och asbest under kaklet. Byggledaren Dragan skötte rollen som spindeln i nätet strålande och löste problemen tillsammans med väldigt proffessionella hantverkare. Han informerade mig såväl vid byggstart som fortlöpande under arbetets gång och hantverkarna hörde av sig så fort det uppstod frågetecken.

Rekomenderas!

Helen Moghaddam

mer än ett år sedan

Vi engagerade firman på kort varsel och fick ett seriöst och realistiskt förslag på tidsplan. Tidsplanen hölls. Projektet leddes mycket bra av Dragan som gav klara besked om materialval vi skulle göra och när vi behövde vara klara med dessa. Vi är mycket nöjda med hur projektet fortskred och, framför allt, med slutresultatet. Vi kan tveklöst rekommendera Amhult.

Leif Alfredsson

mer än ett år sedan

Kom igång snabbt, höll tidplan och gjorde ett professionellt jobb rakt igenom. Trevliga killar som frågade om det var något som var oklart. Byggledaren Dragan höll koll och var noggrann med detaljer. Kan utan tvekan rekommendera Amhult Bygg och kakel för mina bekanta.

Anna Ulriksson

mer än ett år sedan

Har fått bra hjälp av amhult och ett jättefint badrum. Duktiga hantverkare och ett proffsigt bemötande av byggledare Dragan. Har det dykt upp nåt problem så har han löst det snabbt och utan tjafs. Kan definitivt rekommendera amhult bygg.

Calle Lindqvist

mer än ett år sedan

Genomgående kompetenta hantverkare, bra arbetsledning. Tidplanen för arbetet höll och resultatet är vi mycket nöjda med. Hjälpsamma när problem uppstod.

Reza Haghrouhi

mer än ett år sedan

Anlitat denna firma för total badrumsrenovering inkl. stambyte badrum & kök samt nya vattenrör i vårt hus som ligger i Floda.
Arbetet blev utfört på utlovad tid med högsta kvalitet, kan tillägga att jag själv är väldig noggrann och petig på när det kommer till detaljer.
Bra bemötande av proffsiga hantverkare som var lätta att få kontakt med och allt till belåtenhet snabbt och snyggt enligt överenskommelse
Vi är helnöjda och har bara gott att säga om denna firma och kan varmt rekommendera och framförallt Dragan som skötte kontakten proffsigt som alltid gick att få tag på.

Ilein Löfvendahl Hillman

mer än ett år sedan

Vi kan varmt rekommendera Amhult Bygg och Kakel. De helrenoverade vårt badrum under tiden vi var bortresta och de skötte allt helt utan problem. Kommunikationen var bra under hela arbetet och arbetsledaren var mycket noggrann och hjälpsam. Både kvaliteten på det utförda arbetet och slutpriset stämde överens med vad vi förväntade oss.

Karin Lindberg

mer än ett år sedan

Vi är supernöjda med vårat badrum. Förutom att dom gjorde ett superproffsigt jobb så var det ett proffsigt och trevligt bemötande & dessutom gjorde dom det snabbt!!! Vi kan rekommenderar Amhult Bygg /Karin & Peter på Seglaregatan

Fanny /Creuna

mer än ett år sedan

Jag skulle renovera mitt badrum och även göra om delar av mitt kök och lite annat småfix. Viktigt för mig var att hantverkarna jag anlitade kunde hjälpa mig hitta lösningar under arbetets gång och vara öppna för det. Jag har aldrig renoverat förut och så som många snackat om hur hantverkare är, är det klart man blir lite avskräckt.

Det hade jag inte behövt bli. Amhult höll tider, kom med förslag, såg möjligheter och utförde ett fantastiskt jobb. Jag är så nöjd! Dragan, Henke, Martin och gänget var alla kanontrevliga och duktiga. Dragan hade full koll på planeringen av arbetet och alla gjorde verkligen ett kanonjobb.

Jag kommer definitivt anlita Amhult igen nästa gång jag behöver göra något hemma. Jag är toppennöjd!

Rose-Marie Eriksson

mer än ett år sedan

Vi har som Kristin bara positiva erfarenheter.
Allt sköttes jättebra. Punktliga, trevliga och service minded. Vi är jättenöjda med vårt badrum

Rasmus Hansen

mer än ett år sedan

Jag skulle vilja avråda er från att använda Amhult! Vi hade en köksrenovering med dem. Dels tog det tre gånger så lång tid som utlovat utan någon form av ursäkt eller kompensation. Dels tog de många, många gånger mer betalt än överenskommet pris för material och arbete. Trots fastprisavtal tog de betalt för sopsäckar och tejp tex. Slutpriset var ungefär dubbelt så mycket som fastprisofferten.

När man ifrågasätter efteråt är det väldigt dåligt klimat i diskussionen
Avråder från Amhult.

Svar från företaget

Hej! När man diskuterat och kritiserar kostnader så måste man nämna att du köpt ett IKEA kök och vill ha detta plats byggt i ett sekelskiftes hus i Vasastan.
Detta innebär många speciallösningar som man inte kan förutse innan man börjar. Så jag förstår inte riktigt varför du efter 2 år väljer att uttrycka ditt missnöje så här. Dom kostnader som ökat är det extra arbete som har varit tvunget att utföras och där med även tillkommer mer skräp som vi tar betalt för och där med även tex extra säckar

Ing-Mari Viitanen

mer än ett år sedan

Proffsigare och vänligare bemötande får man leta efter. Hela renoveringen fortlöpte utan minsta problem och jag hölls informerad under hela processen. Letar du efter en seriöst proffsig firma för din renovering så har du hittat den!

Anders Tennby

mer än ett år sedan

Tydlig plan och kommunikation, hög kvalitet på jobbet rakt igenom och lätt att ha att göra med. Det som inte är lika lätt att se igenom och förutse som icke kunnig, är de tilläggskostnader som uppstår. Att de kommer uppstå är tydligt men totalen är sedan svår att förutse, men kommunikationen är alt igenom öppen och ärlig.

d4v31986

mer än ett år sedan

Fick visitkort o kontakt genom Vedum kök och bad. Fick en offert på totalentreprenad byta luckor (ca 20 st) och bänkskiva i köket. Endast enklare VVS- och eljobb. Totalt skulle det kosta 38000 kr -rot. Tog hit en annan snickare. Han menade att han skulle fixa det på två dagar för totalt 8400 kr -rot. Han var här i två halvdagar och vi blev supernöjda. Om ni inte vill ha jobbet kan no väl säga det istället för att ”pröva om vi är beredda att betala”. Detta är ocker i min värld.

Svar från företaget

Hej!
Jag förstår inte riktigt vad du menar med detta. Du får en offert på en totalentreprenad att byta ut ditt kök från oss men väljer en delrenovering från någon annan hantverkare. Det är två helt olika saker. Önska att du kontaktar mig direkt om du inte är nöjd med din offert istället. //Amhult Bygg

Inger Carlsson

mer än ett år sedan

Amhults Bygg har renoverat mitt kök. Jag är super nöjd. Hände dock en miss med vasken, men Jocke kom dagen efter o fixade det. Kan varmt rekommendera Amhults Bygg. Kommer själv att anlita dem igen i framtiden

Anonym användare

mer än ett år sedan

Rekommenderas varmt!
Anlitade Amhults bygg för badrumsrenovering. Blev väldigt nöjd med resultatet. Skickliga hantverkare och lätt och bra kontakt med arbetsledaren, Dragan.

Agneta Moritz

mer än ett år sedan

Badrumsrenovering nov -17,
Mycket proffsigt ,allt flutit på ,duktiga trevliga hantverkare,Ett stort tack. Rekommenderas!!!
Agneta M

Lillemor Hellström

mer än ett år sedan

Vi är mycket nöjda med vår badrumsrenovering! Allt har flutit på bra, väl organiserat av Dragan, gott jobb av olika duktiga och trevliga hantverkare, Goran m.fl.
Rekommenderas!

Martin Lindgren

mer än ett år sedan

Vill tacka Dragan och underleverantörer för ett väl genomfört jobb med renoveringen av vårt badrum. Tydliga och bra egenkontroller, och väldigt trevlig och serviceinriktad personal.

Susanne Jacobsson

mer än ett år sedan

Stort tack till Amhult och alla dess underleverantörer! Alla - från killarna som rev det gamla badrummet till snickare, elektriker, rörmokare, målare och kakelsättare var mycket proffsiga och dessutom trevliga och hjälpsamma! Dragan höll ihop projektet som blev klart en vecka snabbare än vi trodde! Stort TACK till er alla!

Jonas Olsson

mer än ett år sedan

Anlitade Amhult Bygg för renovering av badrum och tvättstuga. Jobbet blev bra men vi får tyvärr leva med div. saker pga dålig internkommunikation hantverkarna/byggledaren emellan. Vi hade en del av jobbet på fast pris och en del på löpande pris. Löpande delen blev väldigt mycket dyrare än vad vi fått information om. Fakturan innehöll dessutom saker vi inte förstod och som vi inte tyckte stämde, men Amhult Bygg slog ifrån sig utan någon vidare dialog. Istället gick de till Kronofogden för att tvinga oss att betala, och svarade varken på mail eller telefon. Dialogen fanns inte.
Blev ett tråkigt efterspel vilket gör att vi inte alls rekommenderar Amhult Bygg.

Calle Hellemar

mer än ett år sedan

Rekommenderas!
Fantastiskt bra projektledning med tydliga och täta uppföljningssamtal från start till mål.
Duktiga hantverkare genom hela projektet som gett oss en jättefint badrum.

Åke Reimers

mer än ett år sedan

Vi har fått ett kanonfint badrum och en mysig liten gästtoalett.
Strålande resultat!
Mycket bra projektledarjobb med lagom täta uppföljningssamtal och en superduktig kakelsättare, som la ett vackert klinkergolv med komplicerat mönster. Snickarn var också mycket hjälpsam och påhittig. Återstår att se hur slutpriset blir i förhållande till offerten.

Lena Törn

mer än ett år sedan

Vi har renoverat vårt badrum och tog hjälp av Amhult efter rekommendation. Redan från början fick vi bra kontakt med de inblandade. Dragan lade upp projektet och var tydlig med tidsplanen som följdes väldigt väl. Efter ett grundligt underarbete byggde de upp ett nytt badrum som vi är fantastiskt nöjda med. Vi har haft en positiv och professionell känsla genom hela projektet. Vi kan varmt rekommendera alla inblandade och inte minst tacka Dragan för ett fint resultat.

Reza Haghrouhi

mer än ett år sedan

Varmt rekomenderas!

Anlitade Amhult Bygg och Kakel 6 månader efter att dom renoverat vårt badrum för nytt projekt i form av totalrenoveringen av köket och resultatet blev bättre än vad vi förväntade oss.
Bra kommunikationen under hela arbetet samt duktiga hantverkare och viktigaste av allt kanon kvaliteten på det utförda arbetet.
Nästa projekt blir nytt badrum i källare och gissa vilken firma som vi kommer att anlita.

Lena Petersen

mer än ett år sedan

Badrumsrenovering som iofs inte startade så bra då Amhult och saneringsfirman inte hade kontakt vilket innebar att badrummet revs och sen stod arbetet still en vecka. Annars har allting varit till belåtenhet. Duktiga hantverkare och Dragan som ger otroligt snabba besked. Vi är helnöjda!

Camilla Antonsson

mer än ett år sedan

Är supernöjd med badrummet. Bosse som kaklade gjorde ett kanonjobb och fick till det väldigt snyggt. Blev uppdaterad under byggets gång och det var lätt att få tag på någon om det fanns frågor. Tidsplanen höll och hantverkararna var väldigt trevliga.

Cia Järvenpää

mer än ett år sedan

Vi har byggt om två 70- tals badrum i vårt hus, varav det ena visade sig bli ett stor ingrepp med uppbyggnad från grunden. Byggledaren Dragan var närvarande, lätt-tillgänlig, vi har haft en öppen och rak kommunikation från första kontakten till sista. Arbetet har varit effektivt, smidigt och många bra tips och ideer från firman under tiden. Alla inblandade hantverkare har varit proffsiga och visat ren glädje och yrkesskicklighet rakt igenom. Vi kan tveklöst rekommendera Amhult bygg & kakel AB och skulle inte tveka att kontakta de igen för framtida arbeten.

Viktoria Johansson

mer än ett år sedan

Kan verkligen rekommendera Amhult Bygg och Kakel som leverantör för att renovera badrum. Vi är mycket nöjda med det arbete de gjort hos oss; snyggt effektivt och helt enligt våra önskemål! Alla hantverkare har varit mycket proffesionella och har haft ett mycket trevligt bemötande. Byggledare Dragan och svarat snabbt på frågor och haft idéer till bra lösningar på alla våra frågor.

Andreas Westerberg

mer än ett år sedan

Bra hantverkare och mycket bra byggledning, service och bemötande. De få problem som dykt upp under resan har lösts snabbt och bra. Tidsplanen hölls utan problem och Dragan har full koll på arbetet och är mån om att ha nöjda kunder. Kan varmt rekommendera Amhult bygg!

Cinar Sozer

mer än ett år sedan

De renoverade hela mitt badrum och jag är super nöjd just nu.

Anders Fagerholt

mer än ett år sedan

Amhults bygg och underentreprenörerna kan sina grejor och jobbar bra ihop. Trevliga grabbar som ser till att det flyter på. Mycket hög kvalité på jobbet. Trevligt när man anlitar proffs - då blir det bra!

Sandra Rosberg

mer än ett år sedan

Vi tog hjälp av Amhult för att renovera och bygga ut vårat badrum. Vi är mycket nöjda med resultatet; allt från flytt av brunn, vägg, inspektionslucka till kakel och inredning.
Amhult-grabbarna agerade proffsigt och var hjälpsamma enda från vårat första möte med projektledaren till besiktning och genomgång efter avslutat arbete med arbetsledaren. Stort tack! Rekommenderas varmt.

Mattias & Elin

mer än ett år sedan

Eftersom våran förening inte hade några planer på att utföra någon stamrenovering de närmsta 10-15 åren kände vi att vi själva ville vara med och skapa vårt drömbadrum och det fixade Amhults snyggt, snabbt och säkert!

Mycket trevliga och goa gubbar som var väldigt service-minded med arbetsledaren Dragan i spetsen! ;)

Allting gick i stort sett så som vi ville, eftersom det var första gången vi utförde en sån här stor renovering hade vi inte själva några särskilt bra förkunskaper men det löste Amhult suveränt efter några små missförstånd under byggets gång!
Inga problem.

Vi anser att detta företaget är seriöst och det gillar vi skarpt! Dock sprang notan för hallen iväg något och blev en aningen mer än vad vi hade räknat med men oj så bra det blev! :)

På sikt hade vi även tänkt att renovera vårt kök och då vet vi precis vilka vi ska anlita! ;)

Tusen tack alla som var inblandade och hjälpte oss med vårt fina badrum!!

Pedro González Aguero

mer än ett år sedan

Vi är så nöjda med vårat nya badrum. Otroligt proffsigt bemötande och trevliga killar. Vill verkligen rekomendera Amhult Bygg. Tack igen!

Kristin

mer än ett år sedan

Vi hade totalentreprenad på vårt badrum då allt skulle rivas ut och göras nytt inklusive lägga golvvärme. Vi var otroligt nöjda över det utförda arbetet. De höll tider, hade duktiga hantverkare inkopplade och fantastisk service! De visste vad de gjorde helt enkelt!