Om Almo-Verken AB

Vi säljer produkter som dels hjälper dig att hålla ordning och reda i din produktion/lager, dels möjliggör en effektiv arbetsmiljö och avfallshantering. Vi är ett familjeföretag med en affärsidé att ta totalansvar för produktionen, vilket inkluderar legotillverkning inom excenterpressning, stansning, kantpressning samt tillhörande bearbetning och ytbehandling. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Verksamheten

Vi samarbetar enbart med ledande leverantörer inom material- och miljö/avfallshantering. Våra kunder finns i såväl Sverige som i huvudsak norra Europa, och återfinns inom alla branscher; från landsting och kommuner till fordons-, bryggeri- och livsmedelsindustrin, m.m. AlmoVerkens verksamhet började på mitten av 70-talet och i nu nära 40 år har vi samlat på oss en stor erfarenhet och kunskap inom material- och avfallshantering.

Materialhantering

Vi kan erbjuda ett brett plastbaserat sortiment inom materialhantering. Vi erbjuder såväl standardprodukter som kreativa skräddarsydda lösningar. Exempel på produkter är: Transportbackar, Lager och Förvaringsbackar, Förvaringsskåp, Arbetsbord, Pallar, Tunnor & vagnar samt ESD-Produkter.

Avfallshantering

Avfallshantering är en central del i arbetet för en hållbar miljö. Vårt sortiment för avfallshantering bidrar till ett bättre klimat för såväl människor som för miljön genom att de till exempel är funktionella, har låg miljöpåverkan och följer de lagar och krav som föreskrivs.

Vår leverantör inom avfallshantering är ledande PWS Nordic. Företaget har tillverkat egna behållare för avfallshantering i Norden i mer än 25 år. Basen i PWS Nordics produktprogram är ett heltäckande sortiment av 2-, 3- och 4-hjuliga kärl för hushålls- och verksamhetsavfall.

Vi erbjuder såväl standardprodukter som kreativa skräddarsydda lösningar. Exempelvis avfallskärl, kärltillbehör, boxar, källsorteringsmodul, farligt avfall och säckvagnar.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Almo-Verken AB Plastförpackningar, Gnosjö - 1
  • Almo-Verken AB Plastförpackningar, Gnosjö - 2
  • Almo-Verken AB Plastförpackningar, Gnosjö - 3
  • Almo-Verken AB Plastförpackningar, Gnosjö - 4
  • Almo-Verken AB Plastförpackningar, Gnosjö - 5
  • Almo-Verken AB Plastförpackningar, Gnosjö - 6
  • Almo-Verken AB Plastförpackningar, Gnosjö - 7
  • Almo-Verken AB Plastförpackningar, Gnosjö - 8
  • Almo-Verken AB Plastförpackningar, Gnosjö - 9
  • Almo-Verken AB Plastförpackningar, Gnosjö - 10

Almo-Verken AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnAlmo-Verken AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande29.09.2011
Org.nr:5568659865
ArbetsgivaravgiftNej
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall5000 - 9999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch46762 Partihandel med emballage

Exekutiva befattningar/Administration

Per Olof Lennart JanssonOrdförande
Per Magnus JanssonVerkställande direktör
Per Magnus JanssonLedamot
Per Olof Lennart JanssonLedamot
Siv Karin Elisabet JanssonSuppleant
Bengt Claes Joakim FalckHuvudansvarig revisor