Allflytt i Jönköping AB

Om företaget

Allflytt är en flyttfirma i Jönköping som erbjuder högkvalitativa flyttjänster till privatpersoner och företag. Vi har en lång och gedigen erfarenhet av flyttbranschen och försöker alltid producera lite högre kvalité än våra...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
036-12 85...
Adress

Fordonsvägen 15

55302 Jönköping

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Allflytt i Jönköping AB har valt att inte visa omdömen.

Karta

test
KartaGå till kartvy

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Liknande företag i närheten

Djärfs Åkeriservice AB

Muttervägen 1

Call4care AB

Verktygsvägen 10

Hit & Dit Transporter AB

Instrumentvägen 5

Blomgrens Åkeri i Jönköping AB

Skruvgatan 2

Om oss

Allflytt är en flyttfirma i Jönköping som erbjuder högkvalitativa flyttjänster till privatpersoner och företag. Vi har en lång och gedigen erfarenhet av flyttbranschen och försöker alltid producera lite högre kvalité än våra konkurrenter. Våra kunder ska alltid känna sig trygga när de lämnar över sina hem och arbetsplatser i våra händer för en flyttning någonstans i Jönköping, Sverige eller Världen.

Tänker du flytta?

Vi utför flyttningar för dig som ska flytta lokalt inom Sverige. Genom samtransporter erbjuder vi dig bra priser. Oftast tar vi hand om hela bohaget, men det går också bra att anlita oss för flytt av enstaka möbler. När det handlar om att packa ner saker har vi bra rutiner för detta. Föredrar du att packa ner dina saker själv, så är det givetvis också ok. Försäkringen gäller dock inte om du väljer att packa själv. Vi rekommenderar därför att vi tar hand om allt, dvs även själva packningen. Vi vill nämligen att du som kund ska känna dig trygg när du lämnar ditt hem i våra händer.

Kontorsflytt i Jönköping

Planeringen är viktig inför kontorsflytten. Oavsett om kontoret är litet eller stort, behöver du som företagare veta att flytten sker så smidigt som möjligt. Planering av en företagsflytt är därför mycket viktig. Förutom att det ska gå snabbt ska den också ske på ett säkert sätt. Vi tycker till och med att du ska kunna se fram emot din nästa kontorsflytt. Vi på flyttfirman Allflytt i Jönköping ser till att ditt nya kontor står på plats i tid.

Magasinering

Alla dina tillbehörigheter registreras i en speciell inventarielista. Ett deponeringsavtal skrivs. Sedan sammanställer du som kund en lista över värdet på de tillhörigheter som ska magasineras. Vid ett eventuellt försäkringsärende är det nämligen en förutsättning att allt finns dokumenterat. Allt är försäkrat under tiden. Vår försäkringen täcker vattenskada, brand och stöld. Vill du magasinera ytterligare tillhörigheter i en redan magasinerad låda så kontakta oss så löser vi detta och ger ett kostnadsförslag för de nya sakerna.

Flyttstädning i Jönköping

Som du säkert vet ställs det höga krav på att en flyttstädning måste vara noggrant utfört. Vi arbetar snabbt och effektivt och ser till att det blir skinande rent. Priser varierar från fall till fall, bland annat beroende på lägenhetens eller lokalens yta. Hör av dig till oss så lämnar vi gärna ett kostnadsförslag på flyttstädning. Vi låter alltid den som ska flytta in godkänna städningen. Välj den bekväma och smidiga lösningen att lämna över ansvaret och krånglet till oss så löser vi alltihop – till ett vettigt pris. Ring oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med flyttstädning.

Allflytt i Jönköping ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Allflytt i Jönköping AB

Omsättning

4 877 tkr

Vinstmarginal

9.50 %

Anställda

6

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Allflytt i Jönköping AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Allflytt i Jönköping AB

Org.nr:

5567166839

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

49420 Flyttfirmor

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

30.11.2006

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 5
Proff logo
Kategorier
Sökord
Möjliga telefonnummerformat

036128575

03-612 85 75

036-12 85 75

0361-285 75