Om All-tjänst Expressfirma

Vi ombesörjer de flesta typer av transporter såsom bud, distribution, bohags- och kontorsflyttningar. Vi har även lagerhotell för både möbler och gods samt handhar all service inom montering av kontorsmöbler och inredning Välkommen att kontakta oss när du behöver transporthjälp!

Verksamhet

All-tjänst är ett serviceföretag som är etablerat i branschen sedan många år. Vi tror att vår styrka ligger i att vi som transportföretag betraktat har ett mycket brett verksamhetsfält. Fina referenser från våra kunder innebär att ni med gott samvete kan vända er till oss när ni behöver hjälp inom ett eller flera av ovanstående områden.

Företagsflytt

Vi har lång erfarenhet av kontorsflyttningar och vet att olika företag kräver olika mycket hjälp vid flyttningen. Vi kommer alltid ut för en personlig besiktning där vi diskuterar huruvida ni önskar hjälp med packning samt uppackning av arbetsplatserna, arkiv och allmänna utrymmen. Vi hjälper även till med alla typer av montering och demontering, bortforsling av sopor och annat som kan tänkas bli aktuellt vid flytten. De generella villkoren som gäller vid kontorsflyttning är "Kontor 2003" vi följer dom.

Bohagsflyttningar

När det gäller bohagsflyttningar krävs det kunskap och noggrann planering, tillsammans diskuteras den bästa lösningen för just ert flyttuppdrag, ni väljer själv i vilken utsträckning ni vill ha vår hjälp, vi åtar oss gärna hela flyttprocessen med allt ifrån nerpackning till uppackning i ert nya hem, men vill ni själv packa era ägodelar går det naturligtvis också bra.

Vi tillhandahåller flyttlådor, flyttgarderober, speciellt papper för packning av porslin e.t.c allt för att flytten skall gå så smärtfritt som möjligt. Som ansvarsfull transportör har vi självklart Gällande trafiktillstånd, ansvarsförsäkring samt Kollektivavtal och vi följer konsumentverkets bestämmelser för bohagsflyttningar Bohag 2010.

Budtransporter

Alla företag har olika transportbehov, vilket önskemål ditt företag än har ger vi dig alternativ som passar just dig och ditt företag. Vi har mindre budbilar upp till större Lastbilar till ditt förfogande, vart det än ska finner vi en lösning tillsammans. Välkommen att välja oss för dina transportbehov!

Bohagsmagasinering

Hos oss kan ni magasinera era tillhörigheter för längre eller kortare tid. Våra magasin ligger centralt placerade i Sundsvall. Magasinen är varma, larmade och bevakade dygnet runt (kamerabevakning). Förråden finns i olika storlekar och är låsbara. Vi hämtar naturligtvis era möbler mot timdebitering, om ni ej skulle ha möjlighet att transportera dom själv.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • All-tjänst Expressfirma Flyttfirma, Sundsvall - 1
  • All-tjänst Expressfirma Flyttfirma, Sundsvall - 2
  • All-tjänst Expressfirma Flyttfirma, Sundsvall - 3
  • All-tjänst Expressfirma Flyttfirma, Sundsvall - 4
  • All-tjänst Expressfirma Flyttfirma, Sundsvall - 5
  • All-tjänst Expressfirma Flyttfirma, Sundsvall - 6

All-tjänst Expressfirma, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnExpressfirma Alltjänst i Västernorrland AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande01.12.2015
Org.nr:5590380159
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall3000 - 4999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch49410 Vägtransport, godstrafik, 52100 Magasinering och varulagring, 95240 Reparation av möbler och heminredning

Exekutiva befattningar/Administration

Britt Catharina JönssonLedamot
John Ingemar LundgrenSuppleant
Lars Gösta SkoglundHuvudansvarig revisor

Möjliga telefonnummerformat

06061928006-061 92 80060-61 92 800606-192 80