All-tjänst Expressfirma logo

All-tjänst Expressfirma

Om företaget

Vi ombesörjer de flesta typer av transporter såsom bud, distribution, bohags- och kontorsflyttningar. Vi har även lagerhotell för både möbler och gods samt handhar all service inom montering av kontorsmöbler och inredning...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
060-61 92...
Adress

Borrvägen 4

85350 Sundsvall


Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi ombesörjer de flesta typer av transporter såsom bud, distribution, bohags- och kontorsflyttningar. Vi har även lagerhotell för både möbler och gods samt handhar all service inom montering av kontorsmöbler och inredning Välkommen att kontakta oss när du behöver transporthjälp!

Verksamhet

All-tjänst är ett serviceföretag som är etablerat i branschen sedan många år. Vi tror att vår styrka ligger i att vi som transportföretag betraktat har ett mycket brett verksamhetsfält. Fina referenser från våra kunder innebär att ni med gott samvete kan vända er till oss när ni behöver hjälp inom ett eller flera av ovanstående områden.

Företagsflytt

Vi har lång erfarenhet av kontorsflyttningar och vet att olika företag kräver olika mycket hjälp vid flyttningen. Vi kommer alltid ut för en personlig besiktning där vi diskuterar huruvida ni önskar hjälp med packning samt uppackning av arbetsplatserna, arkiv och allmänna utrymmen. Vi hjälper även till med alla typer av montering och demontering, bortforsling av sopor och annat som kan tänkas bli aktuellt vid flytten. De generella villkoren som gäller vid kontorsflyttning är "Kontor 2003" vi följer dom.

Bohagsflyttningar

När det gäller bohagsflyttningar krävs det kunskap och noggrann planering, tillsammans diskuteras den bästa lösningen för just ert flyttuppdrag, ni väljer själv i vilken utsträckning ni vill ha vår hjälp, vi åtar oss gärna hela flyttprocessen med allt ifrån nerpackning till uppackning i ert nya hem, men vill ni själv packa era ägodelar går det naturligtvis också bra.

Vi tillhandahåller flyttlådor, flyttgarderober, speciellt papper för packning av porslin e.t.c allt för att flytten skall gå så smärtfritt som möjligt. Som ansvarsfull transportör har vi självklart Gällande trafiktillstånd, ansvarsförsäkring samt Kollektivavtal och vi följer konsumentverkets bestämmelser för bohagsflyttningar Bohag 2010.

Budtransporter

Alla företag har olika transportbehov, vilket önskemål ditt företag än har ger vi dig alternativ som passar just dig och ditt företag. Vi har mindre budbilar upp till större Lastbilar till ditt förfogande, vart det än ska finner vi en lösning tillsammans. Välkommen att välja oss för dina transportbehov!

Bohagsmagasinering

Hos oss kan ni magasinera era tillhörigheter för längre eller kortare tid. Våra magasin ligger centralt placerade i Sundsvall. Magasinen är varma, larmade och bevakade dygnet runt (kamerabevakning). Förråden finns i olika storlekar och är låsbara. Vi hämtar naturligtvis era möbler mot timdebitering, om ni ej skulle ha möjlighet att transportera dom själv.

All-tjänst Expressfirmas utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

All-tjänst Expressfirma

Omsättning

5 227 tkr

Vinstmarginal

14.20 %

Anställda

6

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från All-tjänst Expressfirma finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Expressfirma Alltjänst i Västernorrland AB

Org.nr:

5590380159

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

49410 Åkerier

52100 Centrallager och magasin

95240 Möbeltapetserare m.m.

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

01.12.2015

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

060619280

06-061 92 80

060-61 92 80

0606-192 80