Om Aku-Center Tomas Nysjö

Lunds akupunkturspecialist med 30 års erfarenhet. Alla som har några bekymmer med armar, ben, huvud, rygg, nacke eller knän, hör av er så skall vi hjälpa er. Hos oss står patienten alltid i centrum. Välkomna!

Aku-Center Tomas Nysjös utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Aku-Center Tomas Nysjö Fysioterapeut, Lund - 1
  • Aku-Center Tomas Nysjö Fysioterapeut, Lund - 2

Aku-Center Tomas Nysjö, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Aku-Center Tomas Nysjö

Felicia Lennblad

mer än ett år sedan

Äntligen börjar kroppen sakta men säkert fungera igen! Efter ett fall på svanskotan för många år sedan har det varit många vändor på olika behandlingar för att försöka bli av med smärta och stelhet, inget hjälpte så jag fick söka och söka efter nya vägar, sökte någon som åtminstonde kunde förstå att jag hade ont. Hos Tomas känner jag mig både förstådd och jag får en behandling som på djupet tar bort det där arga i min kropp som jag levt med så länge, allt i en skön och avslappnad miljö där min oro och uppgivenhet försvinner, istället kommer avslappning och gott hopp om framtiden!

Tiina Karjalainen Kierysch

mer än ett år sedan

Jag sökte mig till akupunktör Tomas Nysjö på grund av torra ögon. Redan efter några veckor började ögonen bli bättre och idag mår ögonen bra igen! Tomas professionella behandling har gett mycket goda resultat på bara ett par månader. Han ger alltid ett mycket positivt bemötande och har patientens bästa i åtanke. Jag vill varmt rekommendera Tomas Nysjö som akupunktör.

Anonym användare

mer än ett år sedan

För dig som aldrig provat akupunktur men har värk i kroppen boka tid hos Tomas! Jag har haft stora problem med axlar och rygg men efter ca 4 mån med Tomas kunskap och behandling känner jag nästan inte av min värk längre! Jag kan varmt rekommendera detta!

Madeleine Janson

mer än ett år sedan

Jag tyckte behandlingen var i världsklass eftersom den fick min muskelsträckning i axeln att läka. Efter att bara ha blivit sämre och hela tiden dragit upp skadad igen under fem veckors tid kom jag till AkuCenter. Efter 6 behandlingar under 3 veckors tid var min axel helt läkt. Det har nu gått ytterligare 3 veckor o jag känner inte av skadan alls. För den här typen av skada var akupunkturen perfekt. Ingen vårdcentral kan ge lika gedigen behandling som en heltidsakupunktör. Tomas Nysjö har mångårig erfarenhet med akupunktur som specialitet. Eftersom han är utbildad sjukgymnast vet han dessutom vad han sysslar med vad gäller kroppens uppbyggnad mm. Bemötandet kan inte vara bättre. Man känner att han tar sig tid vilket är viktigt när man ibland kanske har lite diffusa smärtkänslor.

Eva Assmundson

mer än ett år sedan

Första gången jag refererades till Tomas Nysjö på AkuCenter var för över 6 år sedan. Jag hade då sedan flera år kronisk värk i vä skuldra och nacke efter ett trauma. Efter 2 månaders intensiv behandling var smärtan helt försvunnen, vilket jag upplevde som ett mirakel. Tack vare underhållsbehandling har jag varit smärtfri i skuldran sedan dess. Under årens lopp har jag lärt mig att akupunktur kan användas för praktiskt taget varje åkomma, och har fått behandling för ryggskott, led- och muskelbesvär, sömnrubbningar, hormonproblem och som understödsbehandling när jag återhämtat mig efter en del allvarliga tillbud. Jag tycker fortfarande att akupunktur är ett litet mirakel. Dessutom uppskattar jag det otroligt proffessionella och trevliga bemötandet, möjligheten att få en akut-tid ganska omgående vid behov, och att Tomas Nysjö är lika erfaren som sjukgymnast som akupunktör. Under årens lopp har jag rekommenderat honom till många familjemedlemmar och vänner, och alltid fått höra mycket positiva kommentarer som tack.

TONI

mer än ett år sedan

Jag var dålig hade unt med min nakne ok rigg efter 12 behandlingar jag känner mig som en ny mänska

Eva Fridlund

mer än ett år sedan

Tomas hjälpte mig med min kroniska knäskada som vållat mig stor smärta under en längre tid. Efter olika slags behandlingar och mediciner utan resultat provade jag som sista utväg akupunktur hos Tomas och efter cirka 15 behandlingar är jag nu helt bra. Jag rekommenderar honom verkligen!

Charlotte

mer än ett år sedan

Akupunktur är ett utmärkt sätt att bli av med eller minska sin kroniska värk. Tomas har en gedigen utbildning både som sjukgymnast och som akupunktör och kan varmt rekommenderas speciellt om man har tidigare negativa erfarenheter. Tomas är mycket professionell, lugn och säker med nålarna.

Monika

mer än ett år sedan

Under många år har jag i omgångar gått till Tomas Nysjö. Jag har alltid blivit mycket vänligt och professionellt bemött. Jag har oerhört stort förtroende för honom, hans yrkesskicklighet och hans träffsäkerhet med nålen. Detta i kombination med infravärmelampor och avkopplande musik gör att man mår så bra och känner ingen smärta när man går därifrån

Madeleine Janson

mer än ett år sedan

Tomas Nysjö är något så ovanligt som en sjukgymnast helt specialiserad på akupunktur. Resultatet blir därefter: perfekt. Provade i början en annan akupunktör. Denne hade gått en helgkurs. Jag kände mig som en försökskanin och det gjorde ont när han snurrade på nålarna under behandlingens gång. Tomas däremot är skicklig och det gör inte ont. Mina tennisarmbågar och min hälsporre är botade. Dessutom ligger man skönt och lyssnar på musik under behandlingen. Att Tomas dessutom är väldigt trevlig gör inte saken sämre.

Maria

mer än ett år sedan

Vilken avkoppling, välmående, bra musik, bra stämning, mysiga lokaler, Tomas behagliga röst.
Bra resultat.
Mina hemska, regelbundna migränliknande besvär i 4 års period är borta!!!
Tack Tomas :-)

Yvonne

mer än ett år sedan

Tomas på Aku-Center i Lund lyckas med mycket av det som den traditionella läkarkåren inte klarar - tex. effektiv smärtbehandling. Med samma effektivitet behandlas också olika typer av stressrelaterade problem inklusive diabetes. Akupunktur är en fantastisk behandlingsform när den utförs på ett sådant skickligt sätt som sker på Aku-Center i Lund och med en sådan vänlig inställning som Tomas har till alla sina patienter.

Svar från företaget

Hej, det är mycket bra att du trivs med bemötandet och den behandling som erbjuds.
Ett klarläggande bara Jag kan inte behandla diabetes
så har du upplevt positiva effekter så är det nog en ospecifik sidoeffekt.
Mvh Aku-Center/ Tomas Nysjö

Helene

mer än ett år sedan

Blev remitterad till Tomas Nysjö
för min migrän.Det har sparat mig
mycket smärta och tabletter.Tomas har både kunskap och känsla att ta hand om sina
patienter.Jag kan verkligen rekommendera
andra som har problem att gå till Tomas.
Själv har jag blivit hjälpt.Går nu bara för att underhålla huvudet då och då.

Helena

mer än ett år sedan

Hade aldrig provat akupunktur förut innan jag kom till Aku-Center och hade inga som helst förväntningar, men jag kan lova att det här är bara så bra! Centralt läge, fin lokal som är "Asiatiskt kryddad", avspänd miljö med lugn musik i högtalarna - det är lätt hänt att man kopplar av så pass att man somnar! Tomas är en kompetent akupunktör med många års erfarenhet och lätt att prata med. Jag kan varmt rekommendera att komma hit!

Svar från företaget

Tack Helena för ditt fina omdöme, det är fint att veta att mitt arbete upskattas.
Jag kommer att alltid göra det bästa som står i min makt att ge er det jag kan.
Tomas/Aku-Center

Tina Fritzon

mer än ett år sedan

Jag kan varmt rekommendera Tomas. Han tar hand om en från början till slut. Har haft ont i rygg och axel i många år och hans behandling är fantastisk. Man känner verkligen att han bryr sig om sina patienter! Mår så mycket bättre! Tack Tomas för att du finns! :)

Renata Natali

mer än ett år sedan

Efter 10 års smärta och lidande så fick jag diagnosen fibromyalgi, en sjukdom som anses obotlig. Jag fick bara smärtstillande medicin som gjorde mig dålig i mågen.Nu har jag gott på akupunktur- behandling hos Tomas Nysjö på ACU-Center och mår mycket bättre. Min livsglädje och hopp har jag fått tillbaka. Även min dotter får behandling och mår mycket bättre. Jag kan rekomendera akupunktur hos Tomas Nysjö. Med vänlig hälskning:/ Renata

Linda J

mer än ett år sedan

Efter att ha levt större delen av mitt liv med framför allt ryggont och diverse kroniska smärtåkommor, är det en fröjd att veta att akupunkturbehandlingen hjälper och bygger på kontinuitet. Har märkt en stor skillnad i att smärtnivån minskat betydligt och att denna form av behandling passar min kropps behov väldigt bra. Kombinationen av Tomas kunskap, erfarenhet, patientbemötande samt flexibiliteten med att tillmötesgå ens olika behov utmärker Aku-Center för min del. Jag har tidigare provat diverse behandlingar, medicinska såväl som alternativa, och kan varmt rekommendera denna behandlingsform som faktiskt tillgodoser helheten på alla sätt...och ger resultat.

Rebecca A. Fristedt

mer än ett år sedan

Efter ett år med allvarligare magproblem blev jag rekommenderad Aku-center sommaren 2011. När jag började mina behandlingar där levde jag ett begränsat liv där jag varken kunde äta, sova eller arbeta normalt. Två behandlingar i veckan, parallellt med utredning på sjukhus, gav mig stora delar av mitt liv och min livsglädje tillbaka. Idag, två år senare, har jag endast måttliga besvär och kan leva obehindrat. Akupunkturen har haft en otroligt positiv effekt på såväl min mage som min sömn och varit ett stressreducerande verktyg i en annars fartfylld och rolig vardag. Jag är tacksam och nöjd och rekommenderar varmt att man vänder sig till Tomas Nysjö. Han är lugn och karismatisk med nära till skratt och det är sällsynt inom vården idag, att man som patient både kan känna sig trygg och avslappnad samtidigt!

zagorka

mer än ett år sedan

akuponktor behandligen var bra för mig. efter en period känner mig bättre. Hade ont i nacke axlar skulder-blad samt yrsel. Jag tyker Tomas är duktig och noggrant och för mig har det varit bra

Monica

mer än ett år sedan

Är så nöjd med den hjälp jag fått av Tomas.Har en längre tid haft problem med min käke,efter ett antal behandlingar är jag helt smärtfri.Rekommenderar gladeligen honom.

Malin Malm

mer än ett år sedan

Akupunktur är det bästa som finns mot smärta, men också för att stabilisera hormonnivåer i kroppen - en av anledningarna till att jag fick tips om Tomas Nysjö. Efter minst fem år går jag fortfarande regelbundet till Tomas och rekommenderar honom varmt till alla som behöver hjälp. Han är mycket professionell!

Det enda jag inte är så förtjust är hans bänkar, som är lite omoderna och obekväma.

Caroline Rogers

mer än ett år sedan

Min första kontakt med Tomas Nysjö var 1992. Jag arbetade då som leg sjuksköterska. Jag var väl förtrogen med den konventionella vården och optimalt medicinerad för mina problem. Efter ett besök i veckan under tio månaders behandling hos Tomas var mina problem borta och jag slutade att medicinera helt. Mina dåvarande problem har aldrig återkommit. Under årens lopp har jag råkat ut för andra problem. Bla ensidig värk i kroppen. Tomas Nysjö är sjukgymnast med en gedigen utbildning inom akupunktur. Han ser hela människan bakom smärtan. Han är professionell, har ett behagligt bemötande samt arbetar i en lugn välkomnande miljö vilket tillsammans befrämjar läkning och välmående. Jag vill varmt rekommendera Tomas Nysjö och Aku-Center i Lund

Lotta Mardéll

mer än ett år sedan

Jag har fått mycket goda resultat med i princip kroniska nack- och ryggbesvär. Dessutom har jag upplevt att min blodcirkulation har fått sig en skjuts av akupunkturen. Rekommenderas!

Elisabeth Andreasson

mer än ett år sedan

Har sagt det flera ggr.Du är helt fantastisk:)Du har botat min smärta i ryggen,min onda tennisarmbåge,inflammation i foten(kunde ej gå utan mkt.svåra smärtor)och nu sist men inte minst min hemska spänningshuvudvärk som jag haft så länge jag minns!TACK!Du får ytterligare 5 st stjärnor av mig Tomas.

Angela

mer än ett år sedan

Jag drabbades för ca 1 år sedan av diskbråck i ländryggen och hade mycket svåra smärtor och strålningar ner i benet. Jag blev efter lång tid övertalad av min kära sambo (som har blivit behandlad av Thomas och känt honom i 15 år) att gå till Thomas, då min smärtstillning i form av tabletter ej hjälpte fullt ut. Jag säger bara, KUNG THOMAS!!! Efter ett par månader var jag symtomfri och går nu endast på underhållsbehandling - utan smärta i benet. Ett mycket proffessionellt bemötande och nej, nålarna gör INTE ont. Tack än en gång för allt!

Lena Liene

mer än ett år sedan

Blev rekommenderad Tomas av min pappa som var jättenöjd med behandlingen av hans diskbråck, så när jag fick mitt diskbråck, gick jag slutligen till Tomas, hade gått i 3 mån och mitt diskbråck blev bara sämre och sämre gå inte gå mer än 10 meter, men efter att påbörjat mina akupunktur behandlingar vände det äntligen. Vill rekommendera denna behandling till alla, varför gå och ha ont när man så enkelt kan bli hjälpt, utan bivärkningar.

Kerstin Nielsen

mer än ett år sedan

Min son prata ofta om vilken fin hjälp han fått/får av Thomas, så det var naturligt att jag skulle vända mig dit med min värk. Jag träffa på en kompetent akupunktör, med lång erfarenhet, som man genast fick förtroende för. Hans klinik ligger mycket centralt i Lund men ändå i ett lugnt läge, lätt att få parkeringsplatser. Hela hans klinik "andas" ro och lugn, och han spelar fin musik, allt detta gör att man kan slappna av, ofta så pass att man somnar. Han har hjälpt mig mycket
och jag kan bara rekommendera honom.

Svar från företaget

Tack för ditt fina omdöme,jag vill att ni patienter skall känna att ni får den bästa vården som ni har rätt att få.
Tack för din kommentar.
Aku-Center

Möjliga telefonnummerformat

046211883704-621 188 37046-211 88 370462-11 88 37046-2118837