Om Aktiebolagstjänst Leif Malmborg

Sitt inte uppe hela natten för att ordna din redovisning.Låt oss ta hand om allt.Aktiebolagstjänst startade sin verksamhet 1979 hjälper sina kunder i första hand med redovisning och bolags- och föreningsrättsliga frågor i allt från bildande till likvidation. Idag arbetar vi också med lönehantering, registrering av varumärken över hela världen.Vårt kontor ligger centralt på Drottninggatan 104 i Stockholm. Omfattande information hittar du på vår webbplats www.ab.se.

Redovisning

Som auktoriserad redovisningskonsult kan Aktiebolagstjänst bistå med alla former av redovisning. Vi kan ta hand om hela processen, löpande redovisning, momsrapporter, årsredovisningar och inkomstdeklarationer. Helt digitalt eller på papper.

Vi lämna råd om hur du bäst ska lägga upp din redovisning, budget, skatteplanering m.m.

Bolagsbildning

Vill du ha hjälpa med att starta aktiebolag, ekonomisk förening eller handels/kommanditbolag kan du vända dig till oss, vi har jobbat med bolagsfrågor sedan 1980. På lager har vi färdigregistrerade bolag, s.k. lagerbolag och vi kan även hjälpa dig med nybildning. På www.ab.se kan du läsa vårt kompendium Starta eget Företag som är en kortfattad överblick över det mesta man bör känna till när man startar eget företag.

Vi arbetar även med all formalia kring bolag som fusioner, delningar, ökning och minskning av aktiekapital, utgivande av teckningsoptioner och konvertibler, tvångsinlösen av minoritetsaktier, styrelser, kallelser till bolagsstämma och kompanjonsavtal.

Vi bildar bolag även i Danmark, Finland, Norge och USA.

Lönehantering

Redan vid ett par anställda kan det löna sig att hantera löner i ett datoriserat lönesystem. Alla anställda får sina lönespecifikationer varje månad med uppgifter om sjuk- och VAB-dagar, totalt lön, skatt m.m. under året.

Alla uppgifter går automatisk in i bokföringen. Det gäller bruttolöner, dragen skatt, semesterlöneskuld m.m. Arbetsgivardeklarationen levereras på fil till Skatteverket.

Har företaget många anställda kan underlag för löneutbetalningarna levereras på fil till banken.

Och vi kan hjälpa er med allt detta.

Varumärken

Säljer du varor eller tjänster under ett särskilt namn, ord eller logotype är det viktigt att du skyddar dessa namn genom varumärkesregistrering.

Vi kan hjälpa dig att registrera varumärken i Sverige, EU och alla andra länder. Läs mer om varumärken i vårt kompendium Skydda era varumärken som du hittar under länken www.ab.se/varumarken-2/. Eller att vi sänder den till dig via e-post. Sänd din förfrågan till [email protected].

Likvidationer och/eller snabbavveckling

Likvidation är kanske inte något alla går och funderar över. Har man sålt sin verksamhet och sitter med ett tomt bolag, eller man inte kommer överens med sin kompanjon är ett alternativ att likvidera eller att vi köper bolaget för att likvidera det, sk. Snabbavveckling.

Vid snabbavveckling får aktieägarna betalt betydligt tidigare än om man bara likviderar. Genom Aktiebolagstjänsts omfattande arbete med likvidationer har vi fått stor erfarenhet av krishantering.

Jobbar du själv som likvidator, läs min bok Likvidation av aktiebolag – En kommentar till 25 kap. aktiebolagslagen.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Aktiebolagstjänst Leif Malmborg Bolagsbildning, Stockholm - 1

Aktiebolagstjänst Leif Malmborg, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Aktiebolagstjänst Leif Malmborg AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

04.05.1984

Org.nr:

5562390913

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

3000 - 4999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

74900 Övrig verksamhet inom juridik, ekonomi, vetenskap och teknik, 69201 Redovisning och bokföring, 62010 Dataprogrammering, 85599 Diverse övrig utbildning

Exekutiva befattningar/Administration

Ledamot

Leif Gustaf Malmborg

Suppleant

Moa Malmborg

Revisor

Eugen Voinitch

Finansiell information

Omsättning

5 676 tkr

Vinstmarginal

0,2 %

Anställda

5

Möjliga telefonnummerformat

070897834007-089 783 40070-897 83 400708-97 83 40070-8978340