Om Agilokliniken

Agilokliniken: Ingen ska behöva ha ont i onödan! Har du länge dragits med ryggsmärta, ischias, ryggskott eller plågsamma muskelsmärtor? På Agilokliniken får du snabbt professionell hjälp av naprapat, sjukgymnast eller kiropraktor.

Kartläggning av symptom

När du kommer på ditt första besök ställer vi frågor om dina problem. Vi kartlägger hur länge du haft ont, var du har ont och om besvären kommer och går. eller molar konstant. Du får beskriva dina besvär och peka ut var du har ont. Den terapeut medarbetare du träffar lägger därefter upp en behandlingsplan och berättar ingående vad målsättningen med behandlingen är, och vad det innebär för dig.

Behandlingsformer

Behandlingen kan se väldigt olika ut beroende på problemområde/ diagnos, allmän hälsa och livsstil. En idrottare som drabbas av förslitande idrottsskador har en helt annan kropp och förväntningar än någon som arbetar på kontor och kommer in med ryggsmärtor, därav individualiseras behandlingsplanen till just dig och dina förutsättningar, mål och förväntningar. Vi tacklar alla besvär från samma utgångspunkt, oavsett om det rör sig om exempelvis diskbråck eller en muskelinflammation.

Ett behandlingsupplägg kan innefatta naprapatbehandling, stötvågsbehandling, kiropraktik eller massagebehandling, men det är också vanligt att man kombinerar dessa med ett lämpligt träningsprogram som stärker muskulaturen runt det drabbade området. Behandlingarna utförs av oss på Agilokliniken, och i de fall träning ordineras som en del av rehabiliteringsprogrammet kommer du även få lära dig övningar som du kan göra hemma eller på jobbet. Dessa övningar är inte avancerade. Det kan röra sig om enklare stretching till stärkande rörelser för rörelseapparaten.

Din terapeut ställer därefter en preliminär diagnos. Utifrån diagnosen görs en prognos för hur många behandlingstillfällen som kommer behövas. Efter det sätter vi igång med behandlingen, som oftast innebär regelbundna besök tills skadorna rehabiliterats och funktionen i det berörda området är återställd. Det är även viktigt att utföra de ordinerade övningarna – som stretching/och träning – för att behandlingen ska få maximal verkan.

För vissa senskador och muskelinflammation utför vi ultraljudsdiagnostik. Observera att de flesta behandlingar tar 40 minuter!

Naprapati

Genom att kombinera behandling av muskler och leder så ger naprapatin snabba och effektiva resultat. I bland kan behandlingen behöva kompletteras med individuella träningsprogram för att ge varaktiga resultat.

Kiropraktik

Våra kiropraktorer använder sig av en kombinerad behandling av leder och muskler för att återställa funktionsstörningar i rygg och nacke.

Rehabträning

Map1080 är ett 3-D rörelseanalys system där vi kan mäta rörelsen i rygg, höft, knä och fot. Detta gör att vi får en unik möjlighet till analys av den funktionella förmågan! Quantum 1080 är den mest avancerade dragmaskin som finns på marknaden! 1080 Quantum har en robotmotor kopplad till mjukvara som kan mäta styrka, och på ett helt unikt sett kan skapa rätt viktmotstånd i träningsövningen.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Agilokliniken Naprapat, Stockholm - 1
  • Agilokliniken Naprapat, Stockholm - 2
  • Agilokliniken Naprapat, Stockholm - 3
  • Agilokliniken Naprapat, Stockholm - 4
  • Agilokliniken Naprapat, Stockholm - 5
  • Agilokliniken Naprapat, Stockholm - 6
  • Agilokliniken Naprapat, Stockholm - 7
  • Agilokliniken Naprapat, Stockholm - 8
  • Agilokliniken Naprapat, Stockholm - 9
  • Agilokliniken Naprapat, Stockholm - 10

Agilokliniken, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Agilokliniken AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

03.07.2007

Org.nr:

5567335715

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

20000 - 49999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

86905 Fysioterapeutisk verksamhet o.d.

Exekutiva befattningar/Administration

Ordförande

Alexander Rabih Besher

Verkställande direktör

Erik Patrik Sundström

Vice verkställande direktör

Christer Joakim Cromell

Ledamot

Alexander Rabih Besher

Ledamot

Christer Joakim Cromell

Ledamot

Erik Patrik Sundström

Huvudansvarig revisor

Kent Niklas Jonsson

Finansiell information

Omsättning

29 120 tkr

Vinstmarginal

−1,8 %

Anställda

33