Bildgalleri

  • Affes Trafikskola Trafikskola, Ängelholm - 1
  • Affes Trafikskola Trafikskola, Ängelholm - 2
  • Affes Trafikskola Trafikskola, Ängelholm - 3

Affes Trafikskola, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnAffes Trafikskola AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande29.03.2006
Org.nr:5567008536
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch85530 Trafikskoleverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Dan Bertil BerndtssonLedamot
Maria Camilla BerndtssonSuppleant
Micaela Sandra KarlssonHuvudansvarig revisor

Omdömen om Affes Trafikskola

Anonym användare

mer än ett år sedan

Bra körskollärare. Dock kan jag tycka att receptionisternas trevlighet gick upp och ner. Ibland var de hur trevliga som helst & ibland inte.

Patrik Åkervinda

mer än ett år sedan

Jag tycker att Affes är en helt utmärkt trafikskola. Jag har en lärare som jag är helt nöjd med. Personalen är mycket hjälpsam och övriga lärarna är trevliga. Jag kan verkligen rekommendera Affes.

Andy

mer än ett år sedan

Hittade denna sidan när jag surfade rundor lite och tänkte jag skulle kolla upp Affes. Så ser jag ett omdöme där d står oförskämda lärare. Mm, jo visst. De tre veckorna jag spenderade på Affes var utan tvekan de tre bästa på hur länge som helst. ALLA lärarna inget undatag är hur super som helst. Man lär verkligen känna dem och vad som är ett av de största plussen är att lärarna har inte bara detta som jobb utan de går in för det enormt mkt. Inga tråkig teorilektioner bara för att man måste utan de har lektionerna på ett så bra sätt att man tar till sig allt. Körningarna är oxå helt på topp. Du får reda på exakt hur det går för dig, vad som måste tränas mkt på, vad man är bra på, om en körning var dålig eller bra. Exakt allt. Och om ngt är lite luddigt eller så, ja då frågar man så får man reda på det =) lätt 6/5 (om det hade gått haha) poäng i min skala. rekomendation: Har du möjlighet så ta ditt körkort där =)

Anonym användare

mer än ett år sedan

Tog mitt körkort här förra sommaren och måste säga att denna trafikskola håller verkligen världsklass! Alla i personalen är jätte trevliga och man känner sig alltid hjärtligt välkommen!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Håller på att ta körkort på affes nu, och man får verkligen all hjälp man behöver och alla lärarna och dom som jobbar där vill verkligen att man ska klara av att ta sitt körkort. Så det är kul att gå dit och då blir de kul att ta körkort :D Får ni chansen så ta körkort här, är själv mer än nöjd:)

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

04311780004-311 78 00043-11 78 000431-178 00